Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
38 kr 5795 kr
Manufacturers
more... less
Hona
more... less
Batteritid
more... less
Batteri opladningstid
more... less
QI opladning
more... less
Laddningseffekt
more... less
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
Ting til SkoleStart

Ting til SkoleStartDet finns 378 produkter.

Då måste vi gå tillbaka till skolan, och det betyder att vi måste ha vår Mac, iPhone och iPad arbete med skolutrustning igen. MACS använder Mini DisplayPort, det finns inga monitorer eller projers som använder, här kan du enkelt köpa en liten billig adapter som gör din Macs arbeta med dessa skärmar och projekt. Skolstart med en MAC-dator har aldrig varit enklare. MAC kan öppna samma filer som alla andra datorer...
läs mer
Visar 1 - 54 av 378 artiklar
Ting til SkoleStart

Då måste vi gå tillbaka till skolan, och det betyder att vi måste ha vår Mac, iPhone och iPad arbete med skolutrustning igen.

MACS använder Mini DisplayPort, det finns inga monitorer eller projers som använder, här kan du enkelt köpa en liten billig adapter som gör din Macs arbeta med dessa skärmar och projekt.

Skolstart med en MAC-dator har aldrig varit enklare. MAC kan öppna samma filer som alla andra datorer och de kan använda samma WiFi, Muse, tangentbord, bildskärmar, etc. 

Mac skrivare också på samma skrivare och kan skanna från samma skannrar. 

Det enda som saknas i hans skolväska är några adaptrar som gör det lite lättare att vara en Mac-användare. 

Skolstart är något många gör med en iPad, här får du lite mer problem, som iPad ofta inte alls integreras i skolorna. Här behöver du en adapter så att du kan få dina presentationer upp på den stora skärmen, en laddare så att du inte behöver en och en Power Bank så att du inte tar. Vi tror att du också behöver ha ett korrekt tangentbord för din iPad, och här är Logitechs Riktigt bra. 

Om du har tur nog att börja skolåret ut med en av de nya små MacBook ' s, då du behöver lite mer för att få allt att spela, här föreslog vi vår Multi adapter, Apple också säljer med USB-C, HDMI och USB 3, det fungerar med allt, kan det anslutas till stor skärm, laddning och används med USB-kontakter , det är allt du behöver i skolan i sin Mac.

Skolan börjar med en iPhone har aldrig varit enklare. Här behöver du bara en extra laddare och en extra kabel så du är säker på att ha ström till din iPhone. En Power Bank kan också vara en bra idé och ett headset.