300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 3GS

iPhone 3GS

Det finns 318 produkter.
Denna ikoniska telefonen släpptes tillbaka i 2009 och var en värdig efterträdare till iPhone 3G, eftersom det kom med flera nya funktioner, inklusive autofokus i kameran, video plockning och röststyrning. Om du är en av de få som fortfarande är nöjda och...
läs mer
Visar 1 - 54 av 318 artiklar
iPhone 3GS

Denna ikoniska telefonen släpptes tillbaka i 2009 och var en värdig efterträdare till iPhone 3G, eftersom det kom med flera nya funktioner, inklusive autofokus i kameran, video plockning och röststyrning. Om du är en av de få som fortfarande är nöjda och nöjda med din 3GS, här på Mackablar.se har du möjlighet att köpa läckra prylar för den gamla bästa insatsen.

Det kan vara lite svårt att hitta 30pin iPhone laddare kablar nu att iPhone 5 kom med 8pin Lightning kontakter, men naturligtvis vi fortfarande sälja den gamla goda kabeln och även laddarens kontakt om du har förlorat detta. Eftersom din 3GS kan ha lidit år på ryggen, är dess batteri inte nödvändigtvis vad det brukade vara-överväga att förvärva en Power Bank! Vi säljer flera olika modeller som kommer att göra vardagen enklare och minska de många gånger där telefonen går ut vid dålig tid.

Vill du se fotona från telefonen på en större skärm eller behöver du visa något för fler personer samtidigt? Det kan göras helt enkelt med en 30pin till HDMI-kabel som kan ansluta din iPhone 3GS med, till exempel, din dator, en projektor, eller en extern bildskärm.

Sist men inte minst kommer vi bara att nämna Google Chromecast. Även om 3GS är av den äldre generationen, kan det fortfarande utföra några av samma uppgifter som de nyare iPhones. Med Googles Chromecast kan du använda den som en fjärrkontroll som kan styra vad Chromecast-enheten behöver visa på din TV utan någon kabel.

Ta en titt genom våra utvalda produkter och se om det inte finns något tillbehör du tror att du saknar hemma för din iPhone 3GS!