DELA DIG!  🎁 JANUARIREA  OP TIL 60%

300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Hona

more... less

Price

7 kr 4369 kr

Manufacturers

more... less

Färg

QI opladning

more... less

MFi godkänd

more... less

Laddningseffekt

more... less

Understøtter: USB-PD

more... less

Längd

more... less

SøgiPhone 3GS

iPhone 3GSDet finns 368 produkter.

Denna ikoniska telefonen släpptes tillbaka i 2009 och var en värdig efterträdare till iPhone 3G, eftersom det kom med flera nya funktioner, inklusive autofokus i kameran, video plockning och röststyrning. Om du är en av de få som fortfarande är nöjda och nöjda med din 3GS, här på Mackabler.dk har du möjlighet att köpa läckra prylar för den gamla bästa insatsen. Det kan vara lite svårt att hitta 30pin iPhone laddare kablar nu att iPhone 5 kom med 8pin Lightning kontakter, men naturligtvis vi...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 54 av 368 artiklar
iPhone 3GS

Denna ikoniska telefonen släpptes tillbaka i 2009 och var en värdig efterträdare till iPhone 3G, eftersom det kom med flera nya funktioner, inklusive autofokus i kameran, video plockning och röststyrning. Om du är en av de få som fortfarande är nöjda och nöjda med din 3GS, här på Mackabler.dk har du möjlighet att köpa läckra prylar för den gamla bästa insatsen.

Det kan vara lite svårt att hitta 30pin iPhone laddare kablar nu att iPhone 5 kom med 8pin Lightning kontakter, men naturligtvis vi fortfarande sälja den gamla goda kabeln och även laddarens kontakt om du har förlorat detta. Eftersom din 3GS kan ha lidit år på ryggen, är dess batteri inte nödvändigtvis vad det brukade vara-överväga att förvärva en Power Bank! Vi säljer flera olika modeller som kommer att göra vardagen enklare och minska de många gånger där telefonen går ut vid dålig tid.

Vill du se fotona från telefonen på en större skärm eller behöver du visa något för fler personer samtidigt? Det kan göras helt enkelt med en 30pin till HDMI-kabel som kan ansluta din iPhone 3GS med, till exempel, din dator, en projektor, eller en extern bildskärm.

Sist men inte minst kommer vi bara att nämna Google Chromecast. Även om 3GS är av den äldre generationen, kan det fortfarande utföra några av samma uppgifter som de nyare iPhones. Med Googles Chromecast kan du använda den som en fjärrkontroll som kan styra vad Chromecast-enheten behöver visa på din TV utan någon kabel.

Ta en titt genom våra utvalda produkter och se om det inte finns något tillbehör du tror att du saknar hemma för din iPhone 3GS!

INFORMATION - SIDCACHE
Sid generering
Typ av cache
Kan cachastrue
Serverns cache paus1 day(s)
Webbläsarens cache varaktighet60 minute(s)
Kontrollercategory
ValutaSvenska kronor
Land-
LandSverige
Låtsas URLhttp://mackabler.dk/iphone-3gs-9?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
Låtsas URL (efter)http://mackabler.dk/iphone-3gs-9?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
GrupperBesökare,
Grupper i cookie1
Standardgrupp i cookie1
Från cache
PrestandaServerns cache använd 0 gånger och byggt 1 gånger => 0.0%