💥 BLACK
BLACK WEEK HELE UGEN - OP TIL 80% RABAT
WEEK 💥
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
26 kr 5795 kr
Manufacturers
Ipad
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Lydkvalitet
more... less
Produktgaranti
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Vattentät
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Filter
iPad 4

iPad 4

Det finns 361 produkter.
iPad 4 var kanske bara en liten uppdatering för iPad 3, men iPad 3 redan hade en massa häftiga grejer och iPad 4 är bara ännu bättre.  Med iPad 4 får du både en snabb processor, den nya Lightning-kontakten och en Retina-skärm som gör iPad 4 till en bra surfplatta och en mycket bra iPad. iPad 4 tillbehör är också viktigt att få ut det mesta av sin iPad 4. Det är alltid bra att ha en extra plugg och en laddare för iPad 4, dessa har vi både original och Unoriginal, båda är till riktigt bra...
läs mer
Visar 1 - 54 av 361 artiklar
iPad 4

iPad 4 var kanske bara en liten uppdatering för iPad 3, men iPad 3 redan hade en massa häftiga grejer och iPad 4 är bara ännu bättre. 

Med iPad 4 får du både en snabb processor, den nya Lightning-kontakten och en Retina-skärm som gör iPad 4 till en bra surfplatta och en mycket bra iPad.

iPad 4 tillbehör är också viktigt att få ut det mesta av sin iPad 4. Det är alltid bra att ha en extra plugg och en laddare för iPad 4, dessa har vi både original och Unoriginal, båda är till riktigt bra priser. Du kan hitta både ooriginella och originella laddare och kablar nedan.

iPad 4 tillbehör kan också vara ett tangentbord, vi har en som är både tangentbord och omslag på en gång, den är gjord av alu och funktion med hjälp av Bluetooth, tangentbordet gör det mycket mer användbart för att ha en iPad, eftersom du kan skriva långa texter på förvandlar den din iPad 4 från en innehålls visare till ett innehållsskapande. Varför har din MacBook i skolan, en iPad tar upp mindre utrymme, och gör det lättare att dra i skolan. 

Du kan få en hel del omslag och skyddsutrustning för din IPAD 4, vi säljer inte något av detta tillbehör eftersom vi helt enkelt inte beställa tillräckligt stora hem av det och därför inte kan inkluderas om du saknar dessa saker, vi har en hel del konkurrenter som hjälper gärna Med iPad-säkerhetstillbehöret. 

IPad 4 tillbehör behöver inte vara tråkigt, en kabel är en kabel, men med våra tuffa kablar kan du välja färg själv och du kommer även få en trevlig ämnen kabel som varar mer än de andra.  

iPad 4 tillbehör vad sägs om en sol cells batteri? Vi kan också och vår kan leverera tillräckligt med ström för att låta din iPad upp, det är lätt att använda också, det är solen som låter din iPad upp.