300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 5c

iPhone 5c

Det finns 465 produkter.
Tillbehör till låga priser som lyfter din iphone 5cHar en iPhone 5c eller är du funderar på att köpa dig en. Då ska du veta att vi har allt i utrustning och tillbehör som gör din iPhone 5c på din favorit telefonen och ger den en hel del nya funktioner och alternativ.Men först: Vad iPhone5c sant...
läs mer
Visar 1 - 54 av 465 artiklar
iPhone 5c

Tillbehör till låga priser som lyfter din iphone 5c
Har en iPhone 5c eller är du funderar på att köpa dig en. Då ska du veta att vi har allt i utrustning och tillbehör som gör din iPhone 5c på din favorit telefonen och ger den en hel del nya funktioner och alternativ.
Men först: Vad iPhone5c sant för ett djur, och det kan vara något som andra inte kan, förutom att vara billigare än Apples flaggskepp iPhone 5s.
Motorn av iPhone 5c är ungefär densamma som i den gamla iPhone 5, men med iPhone 5c, har du en mängd roliga och djärva färger att välja mellan. Det är något större än iPhone 5s men också super läcker Retina-skärmen.
Mest av allt, iPhone 5c nog dock känt att telefonen är av plast, och så som sagt, många färger du kan välja mellan. Även om det finns vissa färger som du älskar, ja, det måste då vara upp till din personliga smak att döma.
iPhone 5c är försedd med en fin 8 megapixel kamera och en bra lins som också lyckas justera fina videoinspelningar.
Och vad kan du få tillbehör för din iPhone 5c?
Tja, i princip kan du få alla de läckra delar som vi säljer till resten av familjen Apple.
Låt oss börja från en ände och den mest praktiska. Några exempel här praktisk utrustning för iPhone 5c laddas kablar praktiskt taget alla typer och prisklass. Både skrivandet, säng, kontor bord och bilen kan du vara säker på att du aldrig får slut på juice för din iPhone.
Är inte elnätet i närheten, kan du köpa en strömbank, så att du alltid förberedd för en pratstund, oavsett var du befinner dig i världen.
Och hur är det att skydda den lilla killen mot stötar och förluster. Här erbjuder vi i mackabler omslag för alla tillfällen och beskyddare eller stötfångare, som ser till att din iPhone 5c inte så lätt bli sårad om du förlorar den.
Anslut, bör vi också nämna de många olika linser, kan du installera på din iPhone 5c, så att du får några bättre bilder med telefonen.
Alla våra priser är alltid mycket lägre än vad du betalar för originalutrustning. Och kvalitet och funktion är precis så bra som du måste punga ut för originaldelar.