Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Hona

more... less

Price

7 kr 4369 kr

Manufacturers

more... less

Färg

QI opladning

more... less

MFi godkänd

more... less

Laddningseffekt

more... less

Understøtter: USB-PD

more... less

Längd

more... less

SøgiPhone 5c

iPhone 5cDet finns 450 produkter.

Tillbehör till låga priser som lyfter din iphone 5cHar en iPhone 5c eller är du funderar på att köpa dig en. Då ska du veta att vi har allt i utrustning och tillbehör som gör din iPhone 5c på din favorit telefonen och ger den en hel del nya funktioner och alternativ.Men först: Vad iPhone5c sant för ett djur, och det kan vara något som andra inte kan, förutom att vara billigare än Apples flaggskepp iPhone 5s.Motorn av iPhone 5c är ungefär densamma som i den gamla iPhone 5, men med iPhone 5c, har du en mängd roliga och djärva färger att välja mellan. Det...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 54 av 450 artiklar
iPhone 5c

Tillbehör till låga priser som lyfter din iphone 5c
Har en iPhone 5c eller är du funderar på att köpa dig en. Då ska du veta att vi har allt i utrustning och tillbehör som gör din iPhone 5c på din favorit telefonen och ger den en hel del nya funktioner och alternativ.
Men först: Vad iPhone5c sant för ett djur, och det kan vara något som andra inte kan, förutom att vara billigare än Apples flaggskepp iPhone 5s.
Motorn av iPhone 5c är ungefär densamma som i den gamla iPhone 5, men med iPhone 5c, har du en mängd roliga och djärva färger att välja mellan. Det är något större än iPhone 5s men också super läcker Retina-skärmen.
Mest av allt, iPhone 5c nog dock känt att telefonen är av plast, och så som sagt, många färger du kan välja mellan. Även om det finns vissa färger som du älskar, ja, det måste då vara upp till din personliga smak att döma.
iPhone 5c är försedd med en fin 8 megapixel kamera och en bra lins som också lyckas justera fina videoinspelningar.
Och vad kan du få tillbehör för din iPhone 5c?
Tja, i princip kan du få alla de läckra delar som vi säljer till resten av familjen Apple.
Låt oss börja från en ände och den mest praktiska. Några exempel här praktisk utrustning för iPhone 5c laddas kablar praktiskt taget alla typer och prisklass. Både skrivandet, säng, kontor bord och bilen kan du vara säker på att du aldrig får slut på juice för din iPhone.
Är inte elnätet i närheten, kan du köpa en strömbank, så att du alltid förberedd för en pratstund, oavsett var du befinner dig i världen.
Och hur är det att skydda den lilla killen mot stötar och förluster. Här erbjuder vi i mackabler omslag för alla tillfällen och beskyddare eller stötfångare, som ser till att din iPhone 5c inte så lätt bli sårad om du förlorar den.
Anslut, bör vi också nämna de många olika linser, kan du installera på din iPhone 5c, så att du får några bättre bilder med telefonen.
Alla våra priser är alltid mycket lägre än vad du betalar för originalutrustning. Och kvalitet och funktion är precis så bra som du måste punga ut för originaldelar.