300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

Det finns 498 produkter.
MacBook Pro 14" med M2 Pro / MaxMacBook Pro 14" med M2 Pro och MacBook Pro 14" med M2 Max är bärbara datorer från Apple som båda använder den senaste M2-processorn. Men det finns några viktiga skillnader mellan dem.Processor M2 Pro är en extra kraftfull version av M2-processorn som är...
läs mer
Visar 1 - 54 av 498 artiklar
MacBook Pro 14" M2 Pro / Max

MacBook Pro 14" med M2 Pro / Max

MacBook Pro 14" med M2 Pro och MacBook Pro 14" med M2 Max är bärbara datorer från Apple som båda använder den senaste M2-processorn. Men det finns några viktiga skillnader mellan dem.

Processor

M2 Pro är en extra kraftfull version av M2-processorn som är speciellt utformad för att hantera krävande uppgifter som videoredigering, 3D-grafik och maskininlärning i flera skikt. M2 Max är den kraftfullaste processorn i Apples M2-familj och kan hantera ännu mer krävande uppgifter än M2 Pro.

Minne

MacBook Pro 14" med M2 Pro kan ha upp till 32 GB RAM medan MacBook Pro 14" med M2 Max kan hantera upp till 96 GB RAM.

M2 Pro finns tillgänglig med antingen en 10-kärnig processor eller en 12-kärnig processor, medan Max endast finns tillgänglig med en 12-kärnig processor. En 12-kärnig M2 Pro är 20% snabbare än en 10-kärnig M2 Pro.

Grafik

MacBook Pro 14" med M2 Pro har en 19-kärnig grafikprocessor medan MacBook Pro 14" med M2 Max har en 38-kärnig grafikprocessor, vilket ger bättre prestanda för grafikintensiva uppgifter.

Skärm

Både MacBook Pro 14" med M2 Pro och M2 Max har Retina-skärmar med en upplösning på 2560 x 1600 pixlar och en skärmstorlek på 14 tum.

Pris

Både MacBook Pro 14" med M2 Pro och MacBook Pro 14" med M2 Max är dyra datorer, men MacBook Pro 14" med M2 Max är vanligtvis dyrare än MacBook Pro 14" med M2 Pro på grund av dess kraftfullare specifikationer.

MacBook Pro 14" med M2 Pro och MacBook Pro 14" med M2 Max är bärbara datorer med hög prestanda som är utformade för professionella användare. De skiljer sig åt i processorns kraft, minne, grafik och pris. MacBook Pro 14" med M2 Max är den kraftfullaste versionen med högre specifikationer och högre pris.

MacBook Pro 14" är en bärbar dator från Apple som är utformad för professionella användare som grafiker, videoproducenter, musikproducenter, utvecklare och studenter som kräver hög prestanda och avancerade funktioner. Den har en bra balans mellan skärmstorlek, portabilitet och prestanda med en kraftfull processor, gott om minne och lagringsutrymme samt avancerade funktioner som Touch ID och världens bästa processor. Den är också ett bra val för de som vill ha en mindre skärm än MacBook Pro 16" utan att kompromissa med prestandan. Prestandan är ungefär densamma på MacBook Pro 14" jämfört med MacBook Pro 16".

Det finns många olika typer av tillbehör du kan köpa till en MacBook Pro 14" med M2. Här är några exempel:

Extern skärm

Du kan ansluta en extern skärm till din MacBook Pro via HDMI, USB-C, en adapter eller Thunderbolt 3-porten för att öka skärmstorleken och öka produktiviteten.

Extern hårddisk

Du kan ansluta en extern hårddisk till din MacBook Pro via USB-C eller Thunderbolt 3-porten för att öka lagringsutrymmet.

Extern tangentbord och mus

Du kan ansluta ett externt tangentbord och en mus till din MacBook Pro via USB-C eller Bluetooth för att göra skrivandet och navigeringen mer bekväm.

Dockingstation

Du kan köpa en dockingstation som ger dig fler portar, inklusive HDMI, Ethernet, USB-A, SD-kortläsare och mycket mer.

Skyddsfodral

Du kan köpa ett skyddsfodral till din MacBook Pro för att skydda den mot skador och repor.

Extern ljudkort

Du kan köpa ett externt ljudkort för att förbättra ljudkvaliteten på din MacBook Pro, till exempel om du behöver spela in eller spela upp ljud.

Extern batteripack

Du kan köpa en extern batteripack för att förlänga batteritiden på din MacBook Pro.

USB-C-adaptrar

Du kan köpa olika adaptrar för att ansluta olika enheter till din MacBook Pro, som HDMI, Ethernet, USB-A, SD-kortläsare, etc.

.iaai