300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Macbook Pro 15 Touch

Macbook Pro 15 Touch

Det finns 573 produkter.
Här är den senaste största och snabbaste MacBook Pro, den levereras med all den kraft du kan använda och det är fortfarande tunn och läcker att bära. Hur ansluter jag mina enheter till MacBook Pro 15 "? På den här sidan hittar du allt du...
läs mer
Visar 1 - 54 av 573 artiklar
Macbook Pro 15 Touch

Här är den senaste största och snabbaste MacBook Pro, den levereras med all den kraft du kan använda och det är fortfarande tunn och läcker att bära.

Hur ansluter jag mina enheter till MacBook Pro 15 "?

På den här sidan hittar du allt du behöver för att ansluta din MacBook Pro 15 till andra enheter. En MacBook Pro 15 "levereras som standard med 4x Thunderbolt 3 (USB-C)-portar, vilket innebär att allt med USB-C kan anslutas direkt till den. Om dina enheter inte har USB-C behöver du en adapter som kan konverteras från en annan anslutning till USB-C. Det är mycket normalt att få en adapter som kan konvertera USB-C till USB 3,0 till exempel, och om du har en bildskärm som ska anslutas är det också bekvämt att ha en adapter som kan konvertera HDMI till USB-C eller Mini DisplayPort till USB-C. För detta ändamål finns det också ganska bra dockor, som genom USB-C öppna flera portar samtidigt, istället för att behöva använda en adapter för varje annan typ av kabel.

Vilken kabel ska jag använda för MacBook Pro 15 "?

Eftersom alla portar i MacBook Pro 15 "är USB-C (M. Thunderbolt 3 inbyggt) måste alla kablar vara med USB-C eller Thunderbolt 3. En praktisk kabel är en USB till USB 3,1 typ C eftersom det gör att du kan ansluta alla dina enheter som har en USB-port. En USB-C till Lightning-kabel är också en bra satsning för iPhone eller iPad kabel. Dessutom är USB-C HDMI dock och USB-C till USB-adapter paketet en bra lösning, eftersom det gör att du kan ansluta de vanligaste kablarna till din MacBook Pro 15 ". Om du har haft en äldre MacBook och köpt en bildskärm där med Mini DisplayPort, då kan det också vara fördelaktigt att köpa en USB-C till Mini DisplayPort-adapter, eftersom din MacBook Pro 15 "inte kommer att kunna ta emot Mini DisplayPort.

Vad är det bästa tillbehöret för MacBook Pro 15 "?

En av de absolut mest användbara utrustning alternativ för din MacBook Pro 15 "är ett nav för MacBook. I denna kategori kommer den ultimata USB-C-hubben för MacBook att vara tvåKlassen. Tillverkad av Hyper, det ger alla portar du behöver och alla via samma USB-C-port. För din MacBook Pro 15 "det kan också vara skönt att ha en hylsa för att göra det lättare att transportera runt. Dessutom har vi ett respektabelt utbud av laptop står för MacBook, så du kan se en bekvämare upplevelse när du använder din MacBook Pro 15 ".