300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Hona

more... less

Price

19 kr 5539 kr

Manufacturers

more... less

Färg

QI opladning

more... less

MFi godkänd

more... less

Laddningseffekt

more... less

Understøtter: USB-PD

more... less

Längd

more... less

SøgMacbook Air 13

Macbook Air 13Det finns 206 produkter.

BARA ATT GÅ MED-SE TILL ATT DU HAR DEN NÖDVÄNDIGAMacBook Air 13 "är inte bara en av de vackraste mönster som Apple har levererat, men det är också en marknadens lättaste och tunnaste dator. Med denna snygga dator, skulle man tro att den tunna designen ger begränsningar, men så är inte fallet. MacBook Air brukar ofta väljas eftersom den väger ganska lite. Det är därför lätt att transportera med för visningar och föreläsningar. Det kräver dock...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 54 av 206 artiklar
Macbook Air 13

BARA ATT GÅ MED-SE TILL ATT DU HAR DEN NÖDVÄNDIGA
MacBook Air 13 "är inte bara en av de vackraste mönster som Apple har levererat, men det är också en marknadens lättaste och tunnaste dator. Med denna snygga dator, skulle man tro att den tunna designen ger begränsningar, men så är inte fallet. MacBook Air brukar ofta väljas eftersom den väger ganska lite. Det är därför lätt att transportera med för visningar och föreläsningar. Det kräver dock rätt adaptrar för att dela skärmbilderna med andra enheter.

Adaptrar ger dig många fler alternativ med din MacBook Air 13 ". För att utnyttja sin fulla potential är det viktigt att kunna ansluta den till de maskiner du behöver i vardagen. Det kan vara en projektor i klassen eller hemma i vardagsrummet när du vill streama Netflix på en stor skärm. MacBook Air 13 "har två Thunderbolt-ingångar och två USB3-ingångar, så du måste ha en adapter för att ansluta till. 

På MacKabler kan du få adaptrar som låter dig ansluta ytterligare bildskärmar, TV-apparater och projektorer så att du kan dra nytta av alla de alternativ som din MacBook Air ger dig. Vi säljer en Mini DisplayPort till HDMI-adapter, Mini DisplayPort till VGA och många fler du kan behöva. Så inte panik-bläddra igenom sidan här för att hitta vad som kan rädda din dag. MacBook Air är så långt framskriden i Stalette att datorn är utformad för att bara gå online trådlöst. Med en smart liten gadget, en USB 3,0 Gigabit Ethernet-adapter, kan du få fast internet för din MacBook Air 13 ". Vi har allt du behöver!

De MacKablers adaptrar är utformade för att passa din MacBook Air 13 "s design, medan kablarna är kvalitetssäkrade och uppfyller EU: s säkerhetskrav. Hitta din idag, då kan du använda dem redan imorgon!