300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Utrustning
more... less
Längd
more... less
Färg
Hane
more... less
Hona
more... less
Price
kr kr
Kompatibilitet
more... less
Manufacturers
more... less
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
more... less
Filter
Macbook Air 13

Macbook Air 13

Det finns 372 produkter.
BARA ATT GÅ MED-SE TILL ATT DU HAR DEN NÖDVÄNDIGAMacBook Air 13 "är inte bara en av de vackraste mönster som Apple har levererat, men det är också en marknadens lättaste och tunnaste dator. Med denna snygga dator, skulle man tro att den tunna designen ger begränsningar, men så är inte fallet. MacBook Air brukar ofta väljas eftersom den väger ganska lite. Det är därför lätt att transportera med för visningar och föreläsningar. Det kräver dock rätt adaptrar för att dela...
läs mer
Visar 1 - 54 av 372 artiklar
Macbook Air 13

BARA ATT GÅ MED-SE TILL ATT DU HAR DEN NÖDVÄNDIGA
MacBook Air 13 "är inte bara en av de vackraste mönster som Apple har levererat, men det är också en marknadens lättaste och tunnaste dator. Med denna snygga dator, skulle man tro att den tunna designen ger begränsningar, men så är inte fallet. MacBook Air brukar ofta väljas eftersom den väger ganska lite. Det är därför lätt att transportera med för visningar och föreläsningar. Det kräver dock rätt adaptrar för att dela skärmbilderna med andra enheter.

Adaptrar ger dig många fler alternativ med din MacBook Air 13 ". För att utnyttja sin fulla potential är det viktigt att kunna ansluta den till de maskiner du behöver i vardagen. Det kan vara en projektor i klassen eller hemma i vardagsrummet när du vill streama Netflix på en stor skärm. MacBook Air 13 "har två Thunderbolt-ingångar och två USB3-ingångar, så du måste ha en adapter för att ansluta till. 

På MacKabler kan du få adaptrar som låter dig ansluta ytterligare bildskärmar, TV-apparater och projektorer så att du kan dra nytta av alla de alternativ som din MacBook Air ger dig. Vi säljer en Mini DisplayPort till HDMI-adapter, Mini DisplayPort till VGA och många fler du kan behöva. Så inte panik-bläddra igenom sidan här för att hitta vad som kan rädda din dag. MacBook Air är så långt framskriden i Stalette att datorn är utformad för att bara gå online trådlöst. Med en smart liten gadget, en USB 3,0 Gigabit Ethernet-adapter, kan du få fast internet för din MacBook Air 13 ". Vi har allt du behöver!

De MacKablers adaptrar är utformade för att passa din MacBook Air 13 "s design, medan kablarna är kvalitetssäkrade och uppfyller EU: s säkerhetskrav. Hitta din idag, då kan du använda dem redan imorgon!