300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iMac 21,5 "med Thunderbolt 3

iMac 21,5 "med Thunderbolt 3

Det finns 422 produkter.
När det gäller utrustning till din iMac med Thunderbolt är det viktigt att ha koll på kablar och adaptrar. Med rätt sort kan du ansluta alla dina enheter i hemmet och få den bästa upplevelsen. Ett USB-C till lightning-kabel är en bra start eftersom det ger dig möjlighet att ladda din iPhone från...
läs mer
Visar 1 - 54 av 422 artiklar
iMac 21,5 "med Thunderbolt 3

När det gäller utrustning till din iMac med Thunderbolt är det viktigt att ha koll på kablar och adaptrar. Med rätt sort kan du ansluta alla dina enheter i hemmet och få den bästa upplevelsen.

Ett USB-C till lightning-kabel är en bra start eftersom det ger dig möjlighet att ladda din iPhone från din iMac, vilket kan vara praktiskt. Det finns olika varianter av dessa kablar och kvaliteten beror mycket på vilket märke du väljer att köpa.

Att ha en HDMI-kabel är definitivt också en bra investering eftersom du kan ansluta till de flesta skärmar om du vill ha en extra skärm till din iMac. Det är bekvämt både på kontoret och i ditt hemmasystem.

Dessutom finns det olika hubbar som gör att du kan ansluta många olika enheter till din iMac. På så sätt kan du enkelt ansluta alla dina enheter till iMac samtidigt, oavsett om de använder nyare eller äldre kontakter.

Det finns självklart många olika kablar till iMac och vi rekommenderar starkt att du tittar igenom vårt urval på länken nedan för att hitta det som passar dig:

https://mackablar.se/imac-215-med-thunderbolt-3-279?utrustning=kabel-eller-adapter

När du har en sådan fantastisk teknik som en iMac med Thunderbolt är det också viktigt att ha bra ljudutrustning till den. Med det i åtanke har vi samlat dessa kategorier där några av de bästa förslagen på headset till iMac finns.

Det finns olika typer av headset och vilket som är bäst beror lite på hur du vill använda dem. För dig som värdesätter enastående ljudkvalitet eller arbetar professionellt med ljud är ett over-ear-headset bäst, medan ett vanligt headset är det mer diskreta alternativet.

Ett over-ear-headset ger riktigt bra ljud och ljudisolering, oavsett vilket märke du väljer att köpa. Men ju starkare varumärke du väljer, desto bättre blir oftast kvaliteten. Så när du väljer är det viktigt att bestämma vilken kvalitet du vill ha.

Headset finns också i mer diskreta former, där ett par earpods är absolut mest diskreta. De ger bra ljud och rimlig ljudisolering och har olika funktioner beroende på vilket du väljer. Till exempel är vissa headset bra både för användning hemma och när du är ute och motionerar.

Titta på vårt urval här:

https://mackablar.se/imac-215-med-thunderbolt-3-279?utrustning=horetelefoner,hogtalare

Vi har också olika typer av tillbehör som kan göra livet med iMac betydligt enklare.

En mus till iMac kan vara till stor hjälp oavsett om du ska arbeta, göra grafisk design eller bara spela lite. Det är generellt sett en mycket bra sak att ha och ha en extra av, eftersom du annars inte kan göra så mycket på din iMac om den går sönder.

På samma sätt är det också praktiskt att ha ett bra skydd till ditt tangentbord för att undvika att det går sönder. Det ger också en längre livslängd innan du behöver investera i en ny.

https://mackablar.se/imac-215-med-thunderbolt-3-279?utrustning=tillbehor,mus-tangentbord,minneskort

iMac 21,5" med Thunderbolt 3

.iaai