300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Pro 16" M1 Pro / Max

MacBook Pro 16" M1 Pro / Max

Det finns 486 produkter.
MacBook Pro 16" M1 Pro / Max MacBook Pro 16" M1 Pro och Max är de senaste tillskotten i Apples Pro-serie. De levererar högre prestanda än tidigare MacBooks och klarar uppgifter som tidigare inte kunde lösas på bärbara datorer. De nya MacBook Pro 16" kommer i två olika modeller: Pro och Max. Vi...
läs mer
Visar 1 - 54 av 486 artiklar
MacBook Pro 16" M1 Pro / Max

MacBook Pro 16" M1 Pro / Max

MacBook Pro 16" M1 Pro och Max är de senaste tillskotten i Apples Pro-serie. De levererar högre prestanda än tidigare MacBooks och klarar uppgifter som tidigare inte kunde lösas på bärbara datorer.

De nya MacBook Pro 16" kommer i två olika modeller: Pro och Max. Vi kommer i denna text att beskriva de mest väsentliga skillnaderna för er, så att ni kan lära er mer om Apples nya kraftpaket.

Samtidigt får du med de nya MacBook Pro 16" M1 Pro och Max också en laddare som kan leverera 140 W genom MagSafe 3-portarna. Detta kan för närvarande inte användas i USB-C-portar, eftersom de bara stöder upp till 100 W.

MacBook Pro 16" M1 Pro

Det vore otacksamt att kalla M1 Pro för en "mindre" modell, eftersom den levererar en extremt hög prestanda. Den är naturligtvis inte på samma nivå som M1 Max, men den är tillräcklig för de flesta användare.

M1 Pro har massor av anslutningsmöjligheter som gör ditt arbete mer effektivt. Bland annat SDXC-kortläsare, HDMI och anslutning via USB-C. Du blir därmed utrustad med en MacBook som rustar dig väl för arbetet.

Nedan visas specifikationerna för MacBook Pro 16" M1 Pro:

Processor: Upp till 10 kärnor

Grafikkort: Upp till 16 kärnor

Minne (RAM): Upp till 32 GB

Lagring: Upp till 1 TB (kan uppgraderas till 8 TB)

Anslutningsmöjligheter: SDXC-kortläsare, HDMI, 3,5 mm ljuduttag, MagSafe 3, 3x USB-C (Thunderbolt 4)

MacBook Pro 16" M1 Max

Om du behöver toppmodellen i ditt arbete, som aldrig kommer att kännas otillräcklig, är det en M1 Max du behöver! M1 Max har den kraftfullaste chippen som någonsin har producerats för en professionell bärbar dator. Med en prestanda som är dubbelt så snabb som M1 Pro kan du vara säker på att klara även de tyngsta uppgifterna. Oavsett om det handlar om videoredigering, bildredigering eller något annat, kan du vara säker på att M1 Max klarar av uppgiften.

M1 Max har, precis som M1 Pro, massor av anslutningsmöjligheter som säkerställer att du inte saknar något i ditt arbete. Du kan se listan över anslutningsmöjligheter nedan. Med en M1 Max får du en professionell bärbar dator som aldrig blir överbelastad och som gör ditt liv enklare.

Nedan visas specifikationerna för MacBook Pro 16" M1 Max:

Processor: 10 kärnor

Grafikkort: Upp till 32 kärnor

Minne (RAM): Upp till 64 GB

Lagring: Upp till 1 TB (kan uppgraderas till 8 TB)

Anslutningsmöjligheter: SDXC-kortläsare, HDMI, 3,5 mm ljuduttag, MagSafe 3, 3x USB-C (Thunderbolt 4)

Vad kan jag ansluta till MacBook Pro 16" M1 Pro / Max?

MacBook Pro 16" M1 Pro / Max är utrustad med de supersnabba Thunderbolt 4-portarna, vilket säkerställer att du aldrig upplever långsamma överföringar eller en instabil anslutning. Med 3 Thunderbolt 4-portar har du möjlighet att ansluta alla dina enheter. Thunderbolt 4 använder, precis som sin föregångare Thunderbolt 3, USB-C-standarden, vilket innebär att alla dina enheter som använder USB-C kan anslutas till dessa portar.

Dessutom kan du också ansluta ett minneskort från exempelvis din kamera med den inbyggda SDXC-kortläsaren. På så sätt kan du enkelt och snabbt överföra dina bilder till din MacBook för att redigera dem i ditt favoritbildbehandlingsprogram.

Om du vill ansluta äldre format som till exempel mini DisplayPort eller USB krävs en adapter som kan omvandla det önskade formatet till USB-C. Men så länge du har rätt adapter har du möjlighet att ansluta nästan alla dina gamla enheter även om du använder en ny MacBook.

Hur väljer jag rätt kabel till MacBook Pro 16" M1 Pro / Max?

När du väljer kablar till din MacBook Pro 16" M1 Pro / Max är det viktigt att överväga dina behov. Om du förutom din MacBook också har en iPhone eller en iPad kan du med fördel skaffa en kabel som omvandlar USB-C till Lightning så att du enkelt kan ladda genom din MacBook.

Om du också har enheter som använder den äldre USB-A-standarden (USB 2.0 eller USB 3.0) kan du med fördel skaffa en adapter som ansluter från USB-C till USB. På så sätt kan du ge nytt liv åt dina gamla USB-enheter. Det kan exempelvis vara en extern hårddisk, datormus eller tangentbord.

Vad ska jag köpa till MacBook Pro 16" M1 Pro / Max?

Det finns en mängd olika tillbehör så att du kan täcka nästan alla dina behov. Genom att utrusta din redan kraftfulla och kompletta MacBook Pro 16" M1 Pro / Max kan du göra ditt arbete ännu enklare och smidigare. Vi rekommenderar därför att du noggrant tittar på vårt utbud av dockor och hubbar som gör det möjligt för dig att ansluta nästan vad du vill.

Dessutom kan vi alltid rekommendera att du skaffar extra skydd i form av ett sleeve eller ett skydd till din MacBook. Det hjälper dig enormt när du ska transportera din MacBook så att den inte skadas eller repas.

.iaai