DELA DIG!  🎁 JANUARIREA  OP TIL 60%

300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Hona

more... less

Price

29 kr 4369 kr

Manufacturers

more... less

Färg

QI opladning

more... less

MFi godkänd

more... less

Laddningseffekt

more... less

Understøtter: USB-PD

more... less

Längd

more... less

SøgiPad Mini 2

iPad Mini 2Det finns 362 produkter.

Denna uppgradering av Apples iPad Mini lanserades september 2013. Fysiskt det är så gott som helt lika iPad Mini, är det en mycket liten tand tjockare och tyngre, som en starkare batteri är nödvändigt att köra sin Retina display - det är Däremot kan ingen helt enkelt ser ut bara. Vi på denna sida tillsammans vad vi tycker, du som ägare av en iPad Mini 2 ska få dig. En läcker fall som detta är svårt att inte hålla sig borta från, men det innebär också att batteriet laddas ur snabbt. Den vackra Retina-skärm gör den idealisk för att titta på serier och filmer, och du sitter...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 54 av 362 artiklar
iPad Mini 2

Denna uppgradering av Apples iPad Mini lanserades september 2013. Fysiskt det är så gott som helt lika iPad Mini, är det en mycket liten tand tjockare och tyngre, som en starkare batteri är nödvändigt att köra sin Retina display - det är Däremot kan ingen helt enkelt ser ut bara.
 
Vi på denna sida tillsammans vad vi tycker, du som ägare av en iPad Mini 2 ska få dig. En läcker fall som detta är svårt att inte hålla sig borta från, men det innebär också att batteriet laddas ur snabbt. Den vackra Retina-skärm gör den idealisk för att titta på serier och filmer, och du sitter kanske i bilen på väg till Spanien, det är verkligen öva det plötsligt slocknar. Scenariot du kan förhindra en Premium Power Bank XL. Med detta kommer du alltid att ha extra batteri till hands! Flera modeller med olika kapacitet. Ett annat alternativ till samma situation skulle kunna vara en Sandberg iPad / iPhone billaddare. Med 5 års garanti får du en fungerande gadget som kan ladda två enheter samtidigt, och när den är certifierad av Apple kommer att använda under flera år framöver.
 
Vill du använda din iPad Mini 2 för airplay? iPush D2 n är en tjusig HDMI-dongel som gör iOS Airplay, så att du utan kabel kan skicka innehåll till TV: n. För en något högre pris kan du också köpa en Google Chromecast också ansluten till TV: n och fungerar som en trådlös mottagare från din enhet. Förutom iPad Mini 2 fungerar även med andra iOS-enheter som iPhone.
 
Rulla upp och ner på sidan ett par gånger och välj hvike (n) ämne är just den sak för dig och din iPad Mini andra

INFORMATION - SIDCACHE
Sid generering
Typ av cache
Kan cachastrue
Serverns cache paus1 day(s)
Webbläsarens cache varaktighet60 minute(s)
Kontrollercategory
ValutaSvenska kronor
Land-
LandSverige
Låtsas URLhttp://mackabler.dk/ipad-mini-2-45?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
Låtsas URL (efter)http://mackabler.dk/ipad-mini-2-45?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
GrupperBesökare,
Grupper i cookie
Standardgrupp i cookie
Från cache1
PrestandaServerns cache använd 0 gånger och byggt 1 gånger => 0.0%