300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone XI 11 Pro Max

iPhone XI 11 Pro Max

Det finns 475 produkter.
iPhone 11 Pro Max laddare, adapter och tillbehör Här är sidan för dig med en ny iPhone 11 Pro Max som letar efter den coolaste utrustningen du kan få till den. Vi har fyllt denna sida till bristningsgränsen med allt du kan behöva, och vi har naturligtvis sorterat det så att det bara är de bästa...
läs mer
Visar 1 - 54 av 475 artiklar
iPhone XI 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max laddare, adapter och tillbehör

Här är sidan för dig med en ny iPhone 11 Pro Max som letar efter den coolaste utrustningen du kan få till den. Vi har fyllt denna sida till bristningsgränsen med allt du kan behöva, och vi har naturligtvis sorterat det så att det bara är de bästa typerna av utrustning som är kvar, så att du får rätt.

Allt du behöver för din iPhone 11 Pro Max

Vi har samlat allt väsentligt, som laddare, kablar och adaptrar, samt massor av utrustning som kan göra livet enklare för dig, som powerbanks, trådlösa laddare, skydd, ljudutrustning, stativ och allt annat du kan tänkas behöva för din nya iPhone 11 Pro.

Köp iPhone 11 Pro Max laddare, kablar etc. hos mackabler

När man har fått en ny iPhone 11 Pro Max och vill ha tillbehör är det viktigaste stället att börja självklart med laddaren. Man får en ganska bra laddare med sin iPhone när man köper den, men om man vill ha en mer specialiserad sådan, titta igenom sidan.

Man kan nämligen få allt från multi-laddare som kan ladda flera enheter samtidigt, till superkraftiga laddare som är bra att ha på arbetsplatsen. Dessutom finns det många laddare med olika teknologier och hastigheter, så att man kan välja en som passar perfekt för ens behov.

Köp en powerbank till din iPhone 11 Pro Max

För dig som ska på en kort eller lång resa där du inte räknar med att ha tillgång till ett eluttag, kan det starkt rekommenderas att skaffa en powerbank till iPhone. Den ger dig möjlighet att spara lite extra laddningar att ta med dig så att du alltid kan ladda.

Det är superpraktiskt eftersom du kan använda din iPhone utan att behöva oroa dig för att batteriet tar slut hela tiden. De finns i många olika kapaciteter, så du kan köpa beroende på hur många dagars laddning du behöver ha med dig åt gången.

Beskyddsglas till din iPhone 11 Pro Max

Förutom de praktiska laddningsenheterna är det också viktigt att ha skydd i åtanke, eftersom det skulle vara synd om din nya iPhone 11 Pro Max skadas. Speciellt när det finns många bra sätt att undvika de flesta skador på, och till och med få lite extra stil.

Skydd av skärmen kan göras på flera sätt, där den mest uppenbara är att skaffa ett skyddsglas till den. Det kan täcka hela skärmen och ger ett extra lager som absorberar de flesta skador och är betydligt enklare att ersätta än själva skärmen på din iPhone.

Skal till iPhone 11 Pro Max

För resten är det uppenbart att skaffa ett skal till din iPhone, där du själv kan välja hur mycket skydd du vill ha. Du kan få täckning runt hela telefonen för fullt skydd, men som också täcker hela designen, eller en mer diskret variant som visar din iPhone.

Dockor och annat tillbehör till iPhone 11 Pro Max

Hemma eller på jobbet kan det också vara bra att ha en ställning eller en docka till din iPhone, eftersom det gör det lättare att hitta en fast plats för den, så att du alltid kan se vad som händer och samtidigt se till att den är laddad när du ska ta med den igen.

Det finns många olika typer av dockor som uppnår detta på olika sätt och här bör du också vara uppmärksam på att du kan få dem i olika stilar. Om du vill ha en som passar in i ditt välarrangerade vardagsrum är det också en bra idé att välja en som har stilen helt i ordning.

Men förutom alla de vanligaste möjligheterna som nämnts ovan finns det många fler typer av tillbehör som du kan hitta här på sidan. Om du vet vad du letar efter kan du med fördel använda kategorierna till vänster på sidan för att begränsa vad som visas här på sidan.

.iaai