300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
kr kr
Färg
Hane
more... less
Hona
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
more... less
Manufacturers
more... less
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Mac mini

Mac mini

Det finns 304 produkter.
Mac Mini är Apples minsta dator, men det betyder inte att det är antingen långsam eller har några anslutningsmöjligheter. Under de senaste åren, MAC Mini har utrustats med en HDMI-port samt en Thunderbolt-port, detta gör att du kan ha flera bildskärmar anslutna på samma gång. Mac Mini har alltid varit lite av en lukt, till exempel, det var en av de sista Mac-datorer som du kan sätta nya RAM och hårddisk i och det kan fortfarande vara lätt demonteras idag, även om Apples andra datorer som använder samma...
läs mer
Visar 1 - 54 av 304 artiklar
Mac mini

Mac Mini är Apples minsta dator, men det betyder inte att det är antingen långsam eller har några anslutningsmöjligheter. Under de senaste åren, MAC Mini har utrustats med en HDMI-port samt en Thunderbolt-port, detta gör att du kan ha flera bildskärmar anslutna på samma gång. Mac Mini har alltid varit lite av en lukt, till exempel, det var en av de sista Mac-datorer som du kan sätta nya RAM och hårddisk i och det kan fortfarande vara lätt demonteras idag, även om Apples andra datorer som använder samma hårdvara är helt avstängd. 

MAC Mini har processorn, grafikkortet, RAM och hårddiskar från de kala datorerna, det är hur Apple har gjort det möjligt att göra det så liten och billig. Mac mini levereras med både i5-och i7-processorer, men inte mindre än så. datorn är idealisk för enkel skrivbordsanvändning, men är inte mycket av en spelare eller video redigera, även om det borde nog göra det om du sätter Mac mini till den.

Den senaste versionen av Mac Mini är från slutet av 2012, detta tyder på att Apple inte ser Mac mini som särskilt viktigt, och därför inte uppgradera den. Den har den andra senaste typen av grafikkort och processorer, och vi förväntar oss att mycket snart en ny version kommer. 

Mac Mini kan enkelt byggas om så att den har både en riktig hårddisk och en SSD i lådan. Men du bör vara medveten om att det kan finnas en skillnad mellan de olika Mac Minier storlekar, så det kan bara vara i "Server" verssion som kan rymma den extra bärbara disken. 

Generations-och video portarSent-2012Mid-2011Mid-2010Sent-2009Tidigt-2009Mid-2007 (Core 2 Duo)Sent-2006 (Core Duo)
MAC MiniMini DisplayPort/Thunderbolt och HDMIMini DisplayPort/Thunderbolt och HDMIMini DisplayPort och HDMIMini DisplayPort och mini-DVI-Mini DisplayPort och mini-DVI-DviDvi