300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone X

iPhone X

Det finns 524 produkter.
iPhone X levereras med en fin stor 5,8 OLED-skärm som kommer att gå hela vägen till kanten av alla sidor, betyder det att skärmen kommer att gå runt högtalaren ovanpå telefonen och därför inte vara traditionellt fyrkantig som alla andra...
läs mer
Visar 1 - 54 av 524 artiklar
iPhone X

iPhone X levereras med en fin stor 5,8 OLED-skärm som kommer att gå hela vägen till kanten av alla sidor, betyder det att skärmen kommer att gå runt högtalaren ovanpå telefonen och därför inte vara traditionellt fyrkantig som alla andra skärmar. 

iPhone X är det officiella namnet, men kallas även iPhone 10, iPhone Edition. iPhone Anniversary Edition.

IPhone saknar också hemknappen för första gången, där knappen blir en typ av programvara knapp på skärmen, i sin tur kan du använda hela smartphone när du själv filmer och Homeknapp är bara befordran när du behöver det.

iPhone X kommer ut i november, men vi har redan en hel del tillbehör för det, så du behöver inte saknas från den första dagen.

iPhone X

Äntligen har iPhone X kommit till gatorna! Den publiceras i den 10: e Jubileumsåret för frisläppandet av den första iPhone och X bör därför förstås som den romerska nummersymbolen för 10. Men kära barn har många namn, så om du kallar det X eller 10, vi har här med Mackabler tillbehör till den.

X-TREMT stark telefon

Tidigare i år släpptes iPhone 8 och iPhone 8 +, som båda bidrog med några tekniska uppdateringar jämfört med sina föregångare. Speciellt kameran och den uppdaterade Retina-skärmen var värt bita märket i.

Även iPhone X har bara varit på gatan för ett par dagar nu, har det redan proklamerats den bästa iPhone hittills. Apples vd Tim Cook har också sagt att iPhone X är det största steget framåt för telefoner sedan den första iPhone kom till gatorna för 10 år sedan. När man tittar på de senaste skotten på iPhone släktträd, det är också att förstå varför X får så många bra ord på vägen.

Det första du märker är skärmen, som har rundade kanter och fyller hela framsidan av telefonen. Displayen är OLED, vilket är första gången det används i en iPhone, som också kallas super Retina, åtgärder 5,8 "och har en upplösning på 2 436 x 1 125 pixlar och erbjuder ett kontrastförhållande av svindlande 1000000:1.

Ytterligare Den använde också True Tone-teknik, vilket är en automatisk justering av vitbalansen på bildskärmen så att den ständigt matchar din omgivning. En teknik som också används i iPhone 8 och 8 + och i 10,5 "iPad Pro.

Du kan navigera i telefonen med ett intuitivt system som innebär att du kan komma tillbaka till startskärmen med en enda svepning, oavsett var du befinner dig på telefonen. Att svepa upp och hålla fingret på skärmen kommer att ta upp dina öppna appar. Swipes ner dig, kommer Kontrollcenter ut. Detta gör att du kan justera och tilasses efter dina behov. Om du vill aktivera Siri håller du ned sidoknappen för att säkra betalningarna via ApplePay och dubbelklickar sedan på sidoknappen.

Det finns ingen synlig hem-knappen på skärmen och du har möjlighet att låsa upp telefonen via ansiktsigenkänning. Dessutom är displayen vatten-och Dammavvisande.

Foton av högsta kvalitet

Den bakre kameran i iPhone X har Dual-objektiv med 12 megapixel med dubbla optiska bilden stabilisator, som består av en vidvinkel f/1.8 objektiv och en F/2.4 teleobjektiv. Den främre kameran består av 7 megapixlar och har både bildstabilisator och Exponeringskontroll. Båda Kamaras utnyttja den nya naturliga ljuseffekt, som också används i iPhone 8. Sist men inte minst, videokvaliteten har också fått ett uppsving och du får 4K upplösning med 60FPS och slow-motion med 240fps.

Av ledande tidskrifter specialiserade på bedömning av Kamaraer, iPhone X återigen betyg toppbetyg. Även iPhone 8 och 8 + hade också en boost jämfört med kvaliteten på sina camarks, det är särskilt teleobjektiv som iPhone X är utrustad med som drar karaktären upp. det säkerställer att du får bättre resultat jämfört med till exempel både zoom och Exponering.

A11 Bionic chip

Som i den nya iPhone 8, iPhone x har också en A11 Bionic chip. Det är 70% starkare och effektivare än föregående A10, som användes i iPhone 7. Redan i telefonen, var chip LANGT snabbare än någon annan Android-telefoner, så nu när A11 är så mycket starkare än sin föregångare, det är ingen tvekan om att det är en Top-presterande telefon du får göra när du har förvärvat en iPhone X.

För att jämföra, det finns så mycket styrka och effektivitet i A11-chip att det fungerar lika snabbt och kraftfullt som en MacBook Pro. Så du har att göra med en smartphone som sömlöst kan köra program som har tagit öka Reality Technology i bruk. Så, i iPhone X, en riktigt kraftfull processor kombineras med en otrolig glöd och du får en helt ny upplevelse av vad det innebär att ha en smartphone.

Den A11 Bionic chip är också väl stöds av en nyutvecklad 6 kärna GPU, som är 30% starkare än föregångaren. 3 av kärnorna är snabba och 3 av dem är energieffektiva. Denna kombination ger därför en uppgradering till telefonen, vilket gör det nu den snabbaste modellen på marknaden.

Batteri

I den tidigare iPhone 7, Apple använt sig av en 2 900 mAh-batteri som inte är så långt från 2 716 mAh-batteri som används i iPhone X. så det har en livslängd som är 2 timmar längre än den tidigare iPhone 7. Den stora skillnaden är dock att iPhone X har tagit Qi teknik till sig själv, vilket innebär trådlös laddning stöds. Därför kan du använda Qi-kompatibla laddare för att ladda din iPhone X, vilket innebär att du kan använda de trådlösa laddare som finns på hotell och flygplatser runt om i världen. Denna teknik är möjligt att använda eftersom iPhone X har både fram och bak i glas, som är innesluten i ett rostfrittstål band.

Men från Apples sida är det utformat för att förlänga den trådlösa tekniken. Från och med nu, till exempel, måste du placera din Qi-enhet exakt för att ladda. men Apple har inrättat för 2018 att lansera sin AirPower matta, som kan ladda både din iPhone, iWatch och din trådlösa AirPods på samma , oavsett hur de är placerade.

FaceID

Apple har utvecklat en hel del teknik för sin iPhone X. I den lilla rutan längst upp på skärmen har du en infraröd kamera, infraröd belysning, avståndssensor, omgivande ljussensor, högtalare, mikrofon, 7 MP kamera och punkt projekt. Otroligt mycket teknik i ett mycket litet område.

I denna nya teknik är också TrueDepth-funktionen, som IKK Ebackground ger helt fantastiska bilder, men också gör FaceID möjligt. Så du kan låsa upp telefonen genom att titta på den. Det fungerar på det sätt som när du tittar på din telefon, ditt ansikte kommer att belysas av en infraröd ljus som erkänner konturer och formen på ditt ansikte med hjälp av hela 30 000 Projektionspunkter. Projektionerna är osynliga och därför är det inte en ansikts skanning som du tittar på filmer som förväntas. Enligt Apples mjukvaru chef Craig Federighi, ansiktsigenkänning kommer också att fungera trots solglasögon. Med tanke på att dessa solglasögon inte filtrera alltför många infraröda strålar från.

Som en säkerhetsåtgärd kan ansiktsigenkänning endast användas när du ger din iPhone X full uppmärksamhet. Med det, man tror att du ska titta direkt på telefonen med öppna ögon för att kunna använda FaceID. Du kommer därför också att kunna använda tekniken för att visa meddelanden på bildskärmen eller hålla skärmen påslagen medan du läser dokument från din smartphone.

De appar som använder TouchID idag kommer också att ge dig möjlighet att ta FaceID utan samma startproblem som du hade med TouchID.

Vad kan vi erbjuda?

Här på Mackabler har vi ett brett utbud av tillbehör till din iPhone X som gör det möjligt för dig att få det mesta av det och verkligen njuta av alla funktioner den kommer med.

Virtuell verklighet

Virtual Reality-teknik utvecklas, och med en telefon som kan hantera tunga uppgifter, kan du vara på den främre vågen av program som använder virtuell verklighet.

Nu när Apple har skapat en telefon där displayen är bland de vackraste och TruE två verkligheten, och har kombinerat det med en extremt kraftfull kraft maskin av en A11 Bionic chip, så finns det mycket som lagts upp för att kunna få den vilda virtuella verkligheten upplevelser. Vi har en mängd olika VR-glasögon som snabbt kommer att ge dig möjlighet att utforska en helt ny verklighet. Med glasögonen och in i ett nytt universum.

Power Bank

Batteriet i iPhone X har fått ett uppsving, men det är fortfarande riktigt låg för att få på ström. Och på något sätt, det händer alltid i de mest obekväma tider. Genom att förvärva en Power Bank, du är ur frågan. Med kraft bankerna vi håller här på Mackabler kan du ha så mycket som två extra laddningar i bakfickan.

När du köper en Powerbank är det nödvändigt att vara medveten om att det vanligtvis finns en förlust i förhållande till den mängd energi som anges på El banken själv. Här på Mackabler vi gå upp i att denna förlust är så nära minimum som möjligt, så du får en produkt som lever upp till vad du förväntar dig.

Trådlösa laddare

Nu, när du har möjlighet att använda trådlös laddning, det är synd att inte använda den. För att kunna använda det, behöver du en Powermat, som vi på Mackabler naturligtvis också förhandla.

De finns i olika utföranden och former, så du kan välja de du gillade bäst. Beroende på om du är för din telefon att stå upp eller ligga plant på bordet, vi har laddare som du behöver. Det är en teknik som är väldigt praktisk i en hektisk vardag där trådlösa lösningar hjälper till med effektiviteten i vardagslivet.

Underhåll

När du har köpt en trevlig telefon, det är också trevligt att kunna hålla det så trevligt som när du köpte den. Även om glaset som sitter på din iPhone X är utrustad med ett lager som är resistent mot fettfläckar, de är inte helt bort. Du kan därför dra nytta av ett rengöringsset för din iPhone. Dessa kit innehåller både rengöringsvätska och en liten trasa tIl för att hålla skärmen fettfri.

Om olyckan är ute och din skärm raster, vi säljer också reparationssatser som du kan använda för att även ersätta skärmen i din iPhone X. För att byta skärm krävs tysta händer och lite kunskap. Men med de verktyg som vi förhandlar här, har du i alla fall utrustat för att utföra en sådan uppgift.

Överdrag/skyddsglas

Med en ny telefon, det är alltid en bra idé att ta hand om sina försiktighetsåtgärder om du vill undvika att bryta. Detta kan göras genom att investera i ett bra omslag till din iPhone X. Här på Mackabler vi väntade på att telefonen hade kommit på marknaden innan du köper omslag hem, så vi var övertygade om att de var baserade på rätt mål och inte bygger på ännu obekräftade rykten om telefonens utseende. De omslag som du får med oss är därför perfekt anpassade till din iPhone X.

Vi förhandlar också skyddsglas så att bildskärmen inte bryter och skyddande glas så att din bildskärm inte är mottagliga för repor och skrapor. Med rätt kombination av skydd ser telefonen nya ut under en mycket längre tid än om du inte skyddar den.

Kamera tillbehör

Eftersom den nya iPhone X har marknadens ledande kamera, skulle det vara dumt att inte använda den. Här på Mackabler vi förhandlar olika tillbehör för hobby fotograf.

Vi har ett urval av stativ så att du kan få bra bilder utan att skaka eller ens hoppa in i naturen fotografi med Självutlösare. Det är ett riktigt bra alternativ att ha när du vill fånga ett speciellt ögonblick på din resa. Med ett stativ, din iPhone är stabil och säker på en plan yta, så att du kan få rätt skott i rutan.

Den ursprungliga Selfie Stick är också nästan en självsäker om du vill kunna ta bra grupp bilder, eller skulle vilja vidmakthåll semestern. Även om början av Selfie Stick eran såg lite partisk på människor som har gjort användningen av dem, är det nu en helt accepterad del av stadsbilden I stora städer eller bland turister av speciella landmärken.

Omslag kommer längs vägen, vi beställer inte innan smartphone är ute, det finns många andra som gör, men vi alltid tror att dessa konstruktioner som bygger på rykten sitter Super dåligt och därför inte skyddar ordentligt, så också vänta ett år för att få något som görs T Il rätt iPhone.

Kablarna, kontakter och laddare är desamma för den nya iPhone som den gamla, vi förväntar oss inte den nya iPhone för att få en ny Jack eller en ny laddare eftersom ingenting har visats om det, men det blir trådlös laddning vi förväntar oss , detta måste vi vänta på att ta reda på vilken standard Apple kommer att använda, de tar förmodligen IQ standarden som existerar nu och gör det lite om så det bättre passar dem som är mycket lite säkerhet i någon av de nuvarande laddnings standarder så det kommer Apple helt Förmodligen vill göra bättre.