300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Air 13" M1 2020

MacBook Air 13" M1 2020

Det finns 588 produkter.
MacBook Air M1 är en bärbar dator från Apple som använder M1-chippet, vilket är en egenutvecklad chip med både CPU, GPU och andra komponenter.Den har en 13,3-tums Retina-skärm, Touch ID och en tunn och lätt design. MacBook Air M1 har också lång batteritid och körs på MacOS. Användaren av...
läs mer
Visar 1 - 54 av 588 artiklar
MacBook Air 13" M1 2020

MacBook Air M1 är en bärbar dator från Apple som använder M1-chippet, vilket är en egenutvecklad chip med både CPU, GPU och andra komponenter.

Den har en 13,3-tums Retina-skärm, Touch ID och en tunn och lätt design. MacBook Air M1 har också lång batteritid och körs på MacOS. Användaren av MacBook Air M1 kan vara vem som helst som vill ha en bärbar dator med bra prestanda, portabilitet och stilren design. Det kan vara studenter, affärsfolk eller vanliga användare som behöver en dator för dagligt bruk.

MacBook Air M1 är förmodligen världens bästa PC, den kostar inte mycket, förmodligen världens billigaste PC, eftersom den kommer att hålla i många år framöver och fortfarande ha ett värde när du vill uppgradera. Den är supersnabb, snabbare än alla Intel MacBooks och 99% av alla Windows-datorer oavsett pris. Dessutom är den välbyggd, har ett bra tangentbord, en bra styrplatta, en riktigt bra skärm, bra högtalare och en hel dags batteritid även efter 5 år när den har förlorat 20% av sin batterikapacitet. Det här är en kärleksförklaring till den, vi älskar den.

Tillbehör till MacBook Air M1

Här är några exempel på olika typer av tillbehör som du kan köpa till MacBook Air M1:

 • Beskyddande skal: Ett beskyddande skal kan skydda din MacBook Air M1 mot repor och skador. Det finns många olika typer av skal tillverkade i olika material, från plast till läder.
 • Extern hårddisk: Om du behöver mer lagringsutrymme kan du köpa en extern hårddisk som kan anslutas till MacBook Air M1 via USB-C eller Thunderbolt-porten.
 • Extern skärm: För de som vill arbeta med flera skärmar kan du ansluta en extern skärm via USB-C eller använda en adapter till USB-C.
 • Tangentbord och mus: Om du köper en extern skärm behöver du också köpa ett externt tangentbord och en mus. MacBooks stöder de flesta tangentbord och möss, men det kan vara fördelaktigt att välja en som har rätt knappar för Mac, till exempel en "Command ⌘" -knapp.
 • Laddare: Om du behöver en extra strömförsörjning eller en reseadapter kan du köpa en extern laddare.
 • Hörlurar och högtalare: För de som vill förbättra ljudet kan du köpa ett par hörlurar eller en extern högtalare.
 • Kamera och mikrofon: Om du vill förbättra kvaliteten på kameran eller mikrofonen kan du köpa en extern kamera eller mikrofon.
 • USB-C-hubb: Vi har ett stort utbud av USB-C-hubbar som kan göra det enklare att ansluta enheter till din MacBook Air som bara har USB-C-portar.
 • Batterier: MacBook Air kan anslutas till powerbanks för extra batteritid. Vi har många olika modeller att välja mellan.

Är MacBook Air M1 bra för videoredigering?

Ja, MacBook Air med M1 klarar av videoredigering utan problem. M1-chippet har en kraftfull CPU och GPU som gör det möjligt att hantera komplexa videoredigeringsuppgifter. Den kan hantera olika videoformat och effekter, samt hantera flera video- och ljudspår samtidigt.

MacOS-systemet som är installerat på MacBook Air M1 har också ett brett utbud av professionell videoredigeringsprogramvara som Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro, Avid Media Composer och DaVinci Resolve, som är speciellt utformade för videoredigering. MacBook Air levereras även med iMovie som kan användas för att redigera video.

Det är viktigt att notera att komplexiteten och kraven för videoredigering kan variera från projekt till projekt, och prestandan kan också påverkas av konfigurationen och specifikationerna för din MacBook Air M1.

Är MacBook Air M1 bra för fotoredigering?

MacBook Air M1 är ett bra val för fotoredigering tack vare den kraftfulla M1-chippet och den goda grafikprestandan. M1-chippet ger bra prestanda och hastighet, vilket gör det möjligt att hantera stora filer och utföra komplexa redigeringsuppgifter.

MacOS-systemet som är installerat på MacBook Air M1 har också ett brett utbud av professionell fotoredigeringsprogramvara som Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, Fotos, Pixelmator Pro och Capture One, som är speciellt utformade för fotoredigering. Dessa program kan hantera olika bildformat, effekter, justeringar och hantera RAW-filer, vilket är viktigt för professionella fotografer.

Vem passar inte MacBook Air M1 för?

En MacBook Air M1 är en mångsidig och kraftfull bärbar dator som kan passa många olika typer av användare. Men det kan finnas vissa begränsningar eller scenarier där en MacBook Air M1 inte är det idealiska valet:

 • Användare som kräver extrem prestanda: En MacBook Air M1 är kraftfull, men kan inte matcha prestandan hos en professionell arbetsstationsdator för extremt krävande uppgifter som 3D-rendering eller mycket komplexa beräkningar.
 • Användare som använder specifik programvara: Det kan finnas vissa program eller tillägg som inte är kompatibla med M1-chippet och endast kan köras på en Mac med en Intel-processor. Om du är beroende av sådan programvara kan det vara nödvändigt att välja en Mac med en Intel-processor.
 • Användare som behöver Windows eller Linux på sin dator: M1-chippet stöder endast MacOS, och det är inte möjligt att installera Windows eller Linux på det, vilket kan vara ett problem för användare som är beroende av att köra dessa system. Du kan fortfarande köra Linux och Windows i en virtuell maskin på din Mac, men prestandan är inte densamma som om du hade installerat Windows direkt på datorn.

Kategori: MacBook Air 13" M1 2020

.iaai