MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
0 kr 14309 kr
Manufacturers
more... less
QI opladning
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Längd
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Understøtter: USB-PD
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Färg
more... less
Vikt
more... less
Produktgaranti
more... less
Kompatibilitet
more... less
Filter
iMac 21

iMac 21Det finns 283 produkter.

iMac 21 "är tunn, snygg och med 75% mindre reflektion på skärmen är också super-Delicious att använda. Men vissa problem uppstår snabbt när du använder iMac, men det är inte något en bra samling av rätt tillbehör kan inte klara! Sammantaget iMac 21 är "en av de bästa Mac-datorer du kan köpa-eller har kunnat köpa. Dessutom är det bara stillastående i viss utsträckning, eftersom det är faktiskt lätt och bekymmersfri att transportera. Då är ditt arbete mer eller...
läs mer
Visar 1 - 54 av 283 artiklar
iMac 21

iMac 21 "är tunn, snygg och med 75% mindre reflektion på skärmen är också super-Delicious att använda. Men vissa problem uppstår snabbt när du använder iMac, men det är inte något en bra samling av rätt tillbehör kan inte klara! Sammantaget iMac 21 är "en av de bästa Mac-datorer du kan köpa-eller har kunnat köpa. Dessutom är det bara stillastående i viss utsträckning, eftersom det är faktiskt lätt och bekymmersfri att transportera. Då är ditt arbete mer eller mindre flexibelt med arbetsplatsen, så du kan bara ta det under armen.

iMac 21 "är mycket snabb och använder den senaste formen av Mac OS X, som är super effektiv och lätt att använda. Dock vara medveten om Apples dålig kompatibilitet med andra icke-Apple-datorer. Detta gäller särskilt om du tidigare har haft en Windows-dator och har köpt dig utrustning för denna pågående. Skulle det inte vara trevligt att kunna återanvända din externa bildskärm, eller din pålitliga kablar och enheter? Omedelbart detta verkar inte möjligt, men tack vare prylar du kan köpa här på Mackabler, du behöver inte investera i nya direkt. I synnerhet kan det finnas kompatibilitetsproblem med bildskärmar från andra företag än Apple. Lyckligtvis är det lätt att köpa en adapter som gör din gamla Windows-skärm kompatibel med din nya iMac 21 ".

Naturligtvis finns det också tillbehör för iMac 21 ", som kan betecknas som nödvändig utrustning alla användare av iMac bör äga. Det kan till exempel vara ett par hörlurar och en kabelhållare för hörlurarna. Liksom så många andra Apple-produkter, kan det nästan kallas en nödvändighet för att investera i rätt typer av tillbehör, så att du får ut det mesta av din produkt. En iMac är bra i sig, men du får en lång väg och få mycket mer för pengarna genom att kunna ansluta till andra externa medier, samt se till att din iMac är alltid lätt att transportera, oavsett om det är bara från ett rum till ett annat eller över längre sträckor .