300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Pro 13" M2 2022

MacBook Pro 13" M2 2022

Det finns 573 produkter.
MacBook Pro med M2 MacBook Pro med M2 är en version av Apples bärbara dator MacBook Pro som är utrustad med Apple M2-chippet som sin huvudprocessor. Apple M2-chippet är en specialdesignad system-on-a-chip (SoC) som inkluderar en centralprocessor (CPU), grafikprocessor (GPU) och andra...
läs mer
Visar 1 - 54 av 573 artiklar
MacBook Pro 13" M2 2022

MacBook Pro med M2

MacBook Pro med M2 är en version av Apples bärbara dator MacBook Pro som är utrustad med Apple M2-chippet som sin huvudprocessor. Apple M2-chippet är en specialdesignad system-on-a-chip (SoC) som inkluderar en centralprocessor (CPU), grafikprocessor (GPU) och andra komponenter. M2-chippet är baserat på ARM-arkitektur och är utformat för att ge hög prestanda och energieffektivitet. MacBook Pro med M2-chippet kan köra både macOS- och iOS-appar och ger snabbare prestanda, längre batteritid och förbättrad säkerhet jämfört med tidigare MacBook Pro-modeller som använde Intel-processorer.

Designen på MacBook Pro M2 liknar de tidigare generationerna av MacBook Pro, med en slank och elegant aluminiumkropp och en minimalistisk och ren look. Den har också den klassiska Apple-logotypen på locket och en stilfullt chic layout som passar Apples designfilosofi.

Skärmen på MacBook Pro M2 är en Retina-skärm med hög upplösning som ger skarpa och detaljerade bilder och videor. Skärmen har också en bredare färgskala och högre kontrast för att göra bilden klarare och mer levande.

MacBook Air M2 och MacBook Pro M2

Både MacBook Air M2 och MacBook Pro M2 är utrustade med Apples M2-chipset, men de är designade för olika ändamål och har därför också vissa skillnader i sina specifikationer och funktioner.

En av de största skillnaderna är storlek och vikt. MacBook Air M2 är en ultraportabel bärbar dator med en tunnare och lättare kropp än MacBook Pro M2, vilket gör den enklare att ta med sig på resan.

Både MacBook Air M2 och MacBook Pro M2 har samma processor och grafikprocessor, vilket gör dem båda lämpliga för krävande uppgifter som videoredigering, bildredigering, spel och programmering. Men MacBook Pro M2 har en fläkt som gör att den kan bibehålla hög prestanda under längre tid, medan en MacBook Air blir varm och därefter blir långsammare.

Sammanfattningsvis är MacBook Air M2 designad för att vara en bärbar dator med bra prestanda och portabilitet, medan MacBook Pro M2 är designad för att vara en kraftfull arbetsstation med avancerade funktioner och kapaciteter.

Tillbehör till MacBook Pro M2

Det finns flera tillbehör att överväga att skaffa till din MacBook Pro M2, beroende på ditt användningsområde och behov. Några av de vanligaste tillbehören inkluderar:

  • Extern harddisk eller extern SSD: För extra lagringsutrymme och säkerhetskopiering av data.
  • Extern skärm: För extra skärmutrymme och förbättrad produktivitet.
  • USB-C-adapter eller hub: För att få fler portar, som USB-A, HDMI eller Ethernet, för att ansluta externa enheter.
  • Tangentbord och mus: För att förbättra bekvämligheten vid användning av datorn.
  • Beskyttelsesetui eller sleeve: För att skydda datorn mot repor och stötar när den transporteras.
  • Backup batteri eller strömförsörjning: För att förlänga batteritiden och säkerställa att du alltid har ström till din dator.
  • Hörlurar eller högtalare: För att förbättra ljudkvaliteten och ha möjlighet att lyssna på musik eller titta på videor.