300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iPhone 14

iPhone 14

Det finns 428 produkter.
Design och skärm iPhone 14 är utformad för att vara slank och elegant med en smidig och glänsande finish på baksidan. Den finns i olika färger som passar varje persons smak. Skärmen är Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, där du kan njuta av din 6,1-tums OLED-skärm som ger en fantastisk...
läs mer
Visar 1 - 54 av 428 artiklar
iPhone 14

Design och skärm

iPhone 14 är utformad för att vara slank och elegant med en smidig och glänsande finish på baksidan. Den finns i olika färger som passar varje persons smak. Skärmen är Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, där du kan njuta av din 6,1-tums OLED-skärm som ger en fantastisk bildkvalitet och färger.

Prestanda och batteri

iPhone 14 är utrustad med Apples senaste A18 Bionic-chip som ger dig den kraftfulla prestanda och hastighet du behöver för att hantera tunga appar, spel och multitasking. Med det kraftfulla batteriet kan du använda din iPhone 14 hela dagen utan att behöva oroa dig för att batteriet tar slut.

Kamera

För dem som älskar att ta bilder har iPhone 14 också fått en uppgradering. Med det 12-megapixel dual-kamerasystemet får du fantastiska bilder med imponerande detaljer och färger. Frontkameran har också uppgraderats till 12 megapixel och ger dig möjlighet att ta fantastiska selfies.

Säkerhet och integritet

Din säkerhet och integritet är också en prioritet för iPhone 14. Den är utrustad med en säker ansiktsigenkänningsteknologi som gör det möjligt för dig att låsa upp din telefon säkert och snabbt utan att behöva använda en lösenkod. Apple arbetar också med att skydda dina data och med iOS 15 kommer du att ha mer kontroll över hur dina data delas med tredje part.

Tillbehör till iPhone 14

Är du på jakt efter den perfekta laddaren eller annan tillbehör till din iPhone 14? Då har du kommit till rätt ställe. Här hittar du allt du behöver veta om laddare och kablar till iPhone 14, inklusive de bästa valmöjligheterna av Apple-certifierade kablar.

iPhone 14-laddare

När det gäller iPhone 14-laddare finns det flera olika alternativ att välja mellan. Apple erbjuder både kabelanslutna och trådlösa laddare som kan ge dig den ström du behöver när du behöver det. Oavsett om du behöver ladda din telefon i bilen, på kontoret eller hemma finns det en lösning som passar dina behov.

iPhone 14-kabel

En av de mest populära alternativen är iPhone 14-kabeln. Denna kabel gör det möjligt för dig att ladda din iPhone 14 genom att ansluta den till en USB-strömkälla. Kabeln är utrustad med en Lightning-kontakt som är utformad för att passa perfekt till din iPhone 14, så att du kan vara säker på att den laddar snabbt och effektivt.

Trådlösa laddare till iPhone 14

Ett annat populärt alternativ är trådlösa laddare till iPhone 14. Denna typ av laddare fungerar genom att placera din iPhone 14 på laddaren och sedan laddas den trådlöst. Detta kan vara en praktisk lösning för dem som inte vill behöva ansluta sin telefon till en kabel varje gång de behöver ladda den.

Bästa laddaren till iPhone 14

Om du letar efter den bästa laddaren till iPhone 14 är M7 Adapter till iPhone 14 ett av de bästa alternativen. Denna adapter gör det möjligt för dig att ansluta din iPhone 14 till en USB-C-strömkälla, vilket kan ge dig en snabbare laddningshastighet än traditionella USB-A-strömkällor. Dessutom är denna adapter också kompatibel med andra enheter, så att du kan använda den för att ladda flera olika enheter..iaai