300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
11" iPad Pro

11" iPad Pro

Det finns 408 produkter.
För att kunna använda din iPad Pro bäst kan det vara en stor fördel att ansluta till andra enheter. En filmkväll blir något roligare från en stor skärm än från en iPad skärm och därför rätt kabel för iPad eller iPad adapter kan göra underverk. Det finns i allmänhet en kabel för alla enheter som...
läs mer
Visar 1 - 54 av 408 artiklar
11" iPad Pro

För att kunna använda din iPad Pro bäst kan det vara en stor fördel att ansluta till andra enheter. En filmkväll blir något roligare från en stor skärm än från en iPad skärm och därför rätt kabel för iPad eller iPad adapter kan göra underverk. Det finns i allmänhet en kabel för alla enheter som du vill ansluta till, och allt du kan ansluta din iPad till, vi har en kabel som kan hantera uppgiften. USB-C ger också hög laddning och överföringshastigheter, vilket är superbekvämt. Dessutom finns det olika adaptrar som gör att du kan ansluta till många enheter på samma gång, vilket är riktigt trevligt för din iPad eftersom den inte har en hel del hamnar att arbeta med, till exempel. Skaffa ett nav för att ansluta till 8 enheter samtidigt. Du kommer också att behöva överväga kvaliteten på dina kablar, eftersom de flesta kablar publiceras av olika märken med olika kvalitet, där djuren normalt håller längre. Se hela vårt sortiment för att passa iPad Pro på länken nedan:

här

Minne: 64GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Vikt: 468gram

Display: 11 ", 2388 x 1668 (264ppi), P3 färgomfång, True Tone, anti-blänk beläggning, endast 1,8% Genskins, 600 nit ljusstyrka

A12X Bionic chip med M12 extra processor

10 timmars batteritid.

Rätt laddare kan göra en enorm skillnad i användningen av din iPad, eftersom det kan säkerställa hög laddningshastighet samtidigt öka strömskydd för din iPad. Därför är det värt att hitta en bra laddare för iPad Pro. Vi hittade en hel del olika som är riktigt bra för iPad. Dessutom kan man med fördel överväga att förvärva en Power Bank för iPad eftersom det bara ger de extra avgifter som kan spara rida du är på. Speciellt om du inte har ett eluttag i närheten och behöver använda din iPad för något viktigt som att hitta din väg. Du kan också överväga en av de bra alternativ för multi-OPLSå du kan både Ladda din iPad medan du låter din iPhone eller MacBook. Detta kan också åstadkommas med ett kraftverk eller docka, där du kan parkera flera olika enheter samtidigt, där de tar betalt medan de är där. kolla in vår läckra laddare urval inklusive:

här

När det gäller multimedieupplevelser, oavsett om det är spel, musik eller film, är det viktigt att ha rätt utrustning. På så sätt får du ut det mesta av din iPad. Om du måste spela, kan det göra underverk för att ha ett tangentbord, eftersom de flesta tangenter är mycket snabbare än på iPad skärmen. För att inte nämna om du måste skriva rapporter eller bara e-post. Samtidigt är det viktigt att ha bra ljud från din iPad, och ett trevligt headset kan göra underverk. Det finns flera olika typer i detta område beroende på behoven. De bästa är oftast över öronheadset, men ett mer diskret headset kan också göra stor skillnad. Dessutom kan man överväga en talare om du vill ha möjlighet att vända upp festen, eller bara sätta humör musik på när det finns gäster.

Här är några bra erbjudanden för iPad Pro tillbehör:

här