300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPad mini

iPad mini

Det finns 411 produkter.
Det ändras alltid med att vara i-först måste det vara större, så mindre, större igen och så vidare. Tekniken och trenderna utvecklas hela tiden och det verkar som vi är helt OK. iPad Mini är utformad för att användas med en hand, men...
läs mer
Visar 1 - 54 av 411 artiklar
iPad mini

Det ändras alltid med att vara i-först måste det vara större, så mindre, större igen och så vidare. Tekniken och trenderna utvecklas hela tiden och det verkar som vi är helt OK. iPad Mini är utformad för att användas med en hand, men även om det är en hel 4, 5cm mindre i diametern på skärmen jämfört med tidigare iPad generationer, det är fortfarande en bra och användbar följeslagare. Förutom att vara fysiskt mindre, separerar den också utseendet på en större skärm från hela iPad. Det finns mindre avstånd mellan skärmen och kanten, vilket innebär att en iPad mini-skärm faktiskt har samma upplösning som den första iPad och iPad 2, och är därför kompatibel med alla befintliga program på Appstore. Så du missar ingenting genom att välja en mindre modell iPad. 

 

Det innebär också att det finns fortfarande en hel del prylar och utrustning som du kan använda med den. Vi har ett urval till en hel del användbara, kan du bara gå och saknas! 

 

Först och främst har vi den grundläggande utrustningen-laddare kabel, kontakter och hörlurar. Eftersom iPad Mini har en Lightning output (8pin), kan du dra nytta av Mackablers egenproducerade MFi Lightning kablar, som är av god kvalitet och cerficied av Apple själv. Om du har en tendens att förstöra dina kablar, eller om du bara vill prova något nytt, har vi också några tuffa blixtar kablar i lagret som fungerar som de ska men är gjorda av ett något annorlunda material och kan erhållas i flera färger.

     Tar du en massa bilder med din iPad mini? Då rekommenderar vi vår iPhone Universal lins som också fungerar för detta. Det är enkelt att sätta på, och gör dina bilder lite smartare än andra, eftersom den innehåller tre olika linser i ett: vidvinkel, fisheye och makro. När du tar foton kanske du använder din iPad mini väldigt mycket utanför i kallare väder. Överväg att förvärva några touch handskar som gör att du kan arbeta med iPad utan att ha isiga fingrar!

 

Ta en titt genom sidan och se vad exakt du kan använda!