300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Lydkvalitet
Vikt
vis flere mindre
Hane
Trådlösanslutning
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
IPhone/iPad/iPod-headset

IPhone/iPad/iPod-headset

Det finns 72 produkter.
Headset för iPhone, det finns många människor som följer en med din iPhone, men kan få både billigare eller bättre headset än de som kommer med iPhone. Headsetet som medföljer din iPhone är vad du kallar EarPods, de sitter i örat och inte...
läs mer
Visar 1 - 54 av 72 artiklar
IPhone/iPad/iPod-headset

Headset för iPhone, det finns många människor som följer en med din iPhone, men kan få både billigare eller bättre headset än de som kommer med iPhone.

Headsetet som medföljer din iPhone är vad du kallar EarPods, de sitter i örat och inte i öronkåpor, de som sitter i Hörselgången kallas in-ear headset-fördelen med in-ear är att ljudkvaliteten är oftast något bättre, eftersom bakgrundsljudet från världen stängs ute och därför är det lättare för en mindre högtalare att spela bättre eller högre. 

IPhone-headset Förstörs snabbt, särskilt de som kommer med din iPhone-Tyvärr händer det alltför ofta-och det är nog eftersom vi har våra iPhones i våra fickor och här isen är laddad hårt när du flyttar. en bra lösning är inte att ha iPhone i en ficka , men att ha den i en innerficka eller annan plats där pluggen inte är laddad så hårt.

Vilken typ av ljuduppspelning kan jag få för iPhone?

Det finns flera olika alternativ för ljuduppspelning på iPhone, beroende på vad du letar efter. Om du ska spela hög musik för en fest, eller bara för en omgång städning, det finns många bra högtalare du kan ansluta snabbt och enkelt. Vi har samlat många bra alternativ om du letar efter en högtalare för iPhone. Å andra sidan, om du letar efter den sprothiest ljudkvalitet som bara du kan höra, ta en titt på vårt starka urval av hörsel biffar eller headset för iPhone, där det finns några bra alternativ för dig att höra din musik eller filmer i högsta kvalitet. När, i sin tur, det måste vara lite mer diskret, är den bästa insatsen en uppsättning EarPods, där äpple, Avantree, Baseus mm. har ett brett utbud beroende på vilken ljudkvalitet du behöver.

Hur väljer jag headsetet för iPhone/iPad?

När du behöver välja vilket headset för iPhone du vill ha, det finns flera faktorer som spelar in. den första, och viktigast för många, är ljudkvaliteten. Här får du den absolut bästa ljudkvaliteten med en PAR hör biffar eftersom de ger den bästa ljudisoleringen och har den största volymen av ljud att arbeta med. Detta ger en bred möjlighet att leka med detaljerna så att du kan få den bästa upplevelsen och höra alla de små detaljerna som konstnärer har gjort i låtar, filmer eller vad du hör . De finns i mycket olika prisklasser, där, naturligtvis, det finns en bra korrelation mellan pris och ljudkvalitet. Användbarhet spelar också en stor roll där det kan vara mer bekvämt med en liten uppsättning EarPods, eftersom de är lätta att ha med sig runt och snabbt att sätta i öronen. Du kan inte heller vara så orolig för att bryta dem. Till exempel, under användbarhet, det har också en mycket viktig roll att bära ett headset för iPhone som kan hålla för sport, eftersom det finns andra hållbarhetskrav om de ska utsättas för vind, väder och slitage. Om du är ute och springer mycket, är det viktigt att ha ett headset för iPhone som sitter stadigt och kan hålla sig till regn, svett och allt annat som kommer av smuts.

Dessutom har design och utseende naturligtvis också en innebörd där de olika märkesprodukter vi har, uppenbarligen har den coolaste looken. Ofta, naturligtvis, det har också en betydelse för priset, men om du ska ha den hetaste headset för iPhone, då är det definitivt värt det.

Vad är det bästa headsetet för iPhone?

Som utarbetats ovan, är det viktigt att uppmärksamma dina behov när du utvärderar vad det bästa headsetet för dig är. Ett kraftfullt headset med många funktioner och ett välkänt varumärke kan säkert ge dig den högsta ljudkvaliteten, så om du växer din musik, då kan det säkert vara värt att investera i den riktningen. Ett par läckra EarPods kan också möta de flesta ljudbehov och passar mycket bra in i en hektisk vardag, eftersom de kan både ta bort dig lite från bullret och ge dig något bekvämt att lyssna på samtidigt som ganska flexibel. De kan därför vara precis rätt headset för iPhone val, särskilt eftersom ett sådant köp är också lite lättare att foHålla uppe. Omvänt, om du ska festa och ge det gas, då kan det inte vara ett headset för iPhone bör du greppa, men en av talarna, där du definitivt måste vara medveten om ljudkvaliteten. Det är viktigt att ha en högtalare för iPhone som inte Scratchy i ljudet när det blir vänt högt upp.

För att tillgodose de flesta behov, det finns flera tillverkare som har svarat, här särskilt anmärkningsvärt Apples egna headset för iPhone, som är super läckra, både med design, praktiska och ljudkvalitet. Avantree gör i allmänhet också produkter i mycket god kvalitet, och lika med Baseus.

Headset för iPhone använder mini jack (3, 5mm) kontakter, det är mycket enkelt eftersom det är nästan vad alla andra ljudenheter använder för ljud, åtminstone alla smartphones använder Mini Jack (3, 5mm), det innebär att du kan använda ett headset som är gjord för en annan smartphone med din iPhone. Vi säljer Xiaomi kolv in-ear hörlurar som är gjorda för Android smartphones, men det gör inte så mycket, mikrofonen och spela/pausknappen fungerar fortfarande på iPhone/iPod/iPad det är bara skruva upp/ner knappar som inte fungerar. I sin tur, Xiaomi Piston både 1 och 2 (vi har dem båda) en super fet ljud, för mycket lite pengar. Du kan inte hitta bättre ljud för att nära det pris vi tar för Xiaomi kolvXiaomi Piston Black är 1 ' er medan Xiaomi kolv Guld är den 2: a. Den 2: s är bättre gjort och hålla bättre, samt har något bättre bas än 1: s.

Headset för iPhone måste höras innan du köper dem, men det är en webshop, därför kan du använda din ångerrätt för att testa om ett headset lever upp till vad vi skriver eller vad du har läst någon annanstans, tar vi gärna headsetet tillbaka Så länge det inte har fått några märken och att omslaget ingår.