300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi godkänd
Laddningseffekt
Ljud
Video
Filter
Lightning kablar

Lightning kablar

Det finns 137 produkter.
Här ser du de olika Lightning kablarna vi säljer på Mackablar.se. De fungerar för alla nyare iPhones, som gäller från iPhone 5, iPhone 5s och uppåt. Lightning kablar fungerar även med Apples nyare iPads: iPad 4, Ipad4 mini, iPad Air, iPad Air 2, iPad...
läs mer
Visar 1 - 54 av 137 artiklar
Lightning kablar

Här ser du de olika Lightning kablarna vi säljer på Mackablar.se. De fungerar för alla nyare iPhones, som gäller från iPhone 5, iPhone 5s och uppåt. Lightning kablar fungerar även med Apples nyare iPads: iPad 4, Ipad4 mini, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad Pro och iPad mini 4. Generellt sett kan Lightning-kabeln användas på alla Apple-enheter (iPhones, iPods, iPads) från 2012 och uppåt.

Vad är en Lightning Cable?

En Lightning-kabel är en förbättrad anslutningskabel för iPhone och iPad. Eftersom laddningshastighet är en viktig prioritering för många, det har varit stor efterfrågan på en kabel för iPhone och laddare för iPhone som kan öka hastigheten på laddning. Svaret på denna begäran var Lightning kablarna. De är nästan allmänt utbredda över alla märken. Med en Lightning-kabel och en motsvarande snabbladdare får du snabbast möjliga laddning av din iPhone eller iPad.

Dessutom ger en Lightning-kabel för iPhone dig en mycket bra dataflödeshastighet, vilket också är en stor fördel om du behöver överföra direkt till din MacBook eller annan enhet.

Vad kan jag ansluta min Lightning-kabel till?

Det finns många olika Lightning-kablar, beroende på vad du vill ansluta din iPhone eller iPad till. Det finns alternativ för Lightning till Jack, Lightning till USB-C, MicroUSB till Lightning, Lightning till USB mm. så i princip finns det gott om möjlighet att ansluta din iPhone till allt du behöver. Det handlar bara om att ha rätt kabel eller rätt adapter. Det finns också olika typer av dockor och adaptrar som gör att du kan ansluta till flera typer av enheter samtidigt om du behöver det.

Dessutom, många behöver också en bra laddare, som en partner för lightingcable, eftersom på detta sätt får du den mest optimala laddaren för iPhone. Det finns flera bra alternativ här, beroende på hur många anslutningar laddaren ska ha. En klassisk kombination är vår MFi LKabel och en bra 12W laddare som snabbt kan ladda din iPhone eller ladda två iPhones samtidigt.

Istället, om du vill ha en laddare för iPhone som kan hantera alla dina familjens enheter på en gång, Avantree har gjort en utmärkt laddare. Om du köper Avantree multi USB-laddare + 5x MFi Lightning Cable, är du säker på att hela familjen kan ladda samtidigt.

Vilken är den bästa kabeln för min iPhone?

Det finns flera faktorer som avgör vad som är den bästa kabeln för iPhone. Hållbarhet spelar ofta en ganska stor roll i valet av kabel. Hållbarheten är resultatet av val av material. Till exempel kan kabeln själv bli för stel, så det kommer att gå sönder lätt, eller slutet kan bli för mjukt, så att hårdvaran är skadad för lätt. Ofta är priset på kabeln en bra indikator på hur hållbart det är, så länge det inte finns några andra funktioner som ingår.

Man kan få en ganska billig kabel för iPhone, men de är också kända för att gå ganska lätt i bitar. Omvänt kan du hitta en kabel som Adam Elements Peak nylonfiber Lightning Cable, som har utmärkt hållbarhet. Vi skulle bara också rekommendera vår egen MFi Lightning Cable för iPhone, som är gjord i hög kvalitet, men ändå till ett rimligt pris. Här har vi just övervägt sammansättningen av materialet i kabeln för att ge den bästa hållbarheten.

Det finns många varianter av kablar. Om du behöver en kabel som kan hantera flera uppgifter på en gång, kan vi tydligt rekommendera Baseus 3 i 1 kabel med Lightning, USB-C och Micro USB. Den skaffar den mest vanligen använd kontakterna, och du kanna Ladda 3 olik anordningen samtidig från din MacBook. Om du behöver ansluta din iPhone med Jacks, har Baseus en Lightning till 2x mini jack hane kontakt, så du kan enkelt ansluta högtalarna eller headsetet. Alternativt, det finns alltid möjlighet att förvärva en docka med Lightning för iPhone, så du kan ansluta din iPhone till alla dina andra enheter.

Vad för vissa tillbehör kan använda blixten?

Det finns många olika Tillbehör som är utformade för att anslutas direkt till Lightning-porten på iPhone eller iPad. En säker vinnare för dig som vill ha alla dina enheter monterade någonstans är avantree kraftpaket plus + 4 Lightning Cable MFI, som gör att du kan ha upp till 4 enheter anslutna till en dockningslösning. Detta är praktiskt, oavsett om det är för kontoret eller för familjen. Om du hellre vill bara en docka för din egen iPhone, då har vi en iPhone Lightning dock, så skärmen är lätt att interagera med. Detta kan vara riktigt praktiskt att ha på ditt hemmakontor, som du enkelt kan se meddelanden, e-post och videor medan din iPhone laddas.

Om du vill ha mer funktionalitet för detta, vi har också alternativ som inkluderar ljud, som vår iPhone docka med ljud. På så sätt kan du enkelt sätta musik på, hänga med i din spellista och snabbt byta låtar.

Om du behöver ett USB-uttag för att lagra dina bilder, eller bara för extra lagringsutrymme i allmänhet, då har vi flera USB-kontakter för iPhone som använder Lightning. Det bästa vi har är Adam Elements iKlips Duo Memory Stick med Lightning och USB, där det finns flera olika storlekar tillgängliga. Adam Elements gör i allmänhet produkter i mycket hög kvalitet, så att du inte går fel i staden. Om du hellre vill ha en enklare lösning i en något lägre prisklass, då vår iPhone USB-kontakt 32GB med Lightning USB och microUSB är också en ganska förnuftig lösning.

Om du behöver en microSD-adapter för iPhone, har Adam Elements också gjort en utmärkt produkt i sina Adam element iKlips 4K miReader. Detta gör att du enkelt och snabbt kan visa eller överföra alla dina videor och foton.

Det finns alltså gott om alternativ för iPhone och iPad Tillbehör, och det finns alltid mer. Med adaptrar kan praktiskt taget alla enheter även anslutas till din iPhone.

Lightning Cable – i korthet

Apple Universal Charger innan 2012 ("dockningskontakt") hade 30 stift, där LDen ightning kabeln (som kom i 2012) endast har 8. Det gjorde det en helhet mindre, och därför krävde det mindre utrymme på apparaterna för driver anslutning. Detta innebar att till exempel iPhones hade förmågan att göras mycket tunnare. Lightning kabeln har också en processor i sin egen, så det kan justera riktningen de elektriska signalerna kommer att ta. Det betyder att det inte spelar någon roll vilken riktning du kopplar bort kabeln till din iPhone. Du kommer att bli av med att vända den rätt eller risk plupping det fel och komma hem till ett tomt batteri.

 

Vad erbjuder vi?

På Mackablar.se kan du köpa olika utgåvor av Lightning-kabeln. På grund av Lightning-kabelns processor kan Apple-enheten Kontrollera om du använder en Apple-godkänd laddare. Laddare som inte är godkända av Apple tenderar att sluta fungera efter en tid. Av denna anledning har vi på Mackablar.se utvecklat vår egen Lightning Cable: MFi Lightning kablar från Mackablar.se! Dessa är certifierade av Apple, så det blir inga problem med långvarig användning av kabeln, och du kan välja en helt standard vit version eller mer robust guld version, som både ser exklusivt och har en mycket god hållbarhet, eftersom sladden är gjord av Metall och tyg!

Det är därför värt att köpa en något dyrare kabel som varar längre, och här på Mackablar.se, vi föredrar att köpa för mycket än för lite, eftersom du aldrig vill vara kvar utan ström till din Apple-enhet.