300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
kr kr
Manufacturers
more... less
MFi godkänd
Laddningseffekt
more... less
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
more... less
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone SE

iPhone SE

Det finns 520 produkter.
iPhone SE har släppts och här är vad den kan.  iPhone SE är en iPhone 6s i en iPhone 5: s välbefinnande, betyder det att den har samma hastighet, med grafikkort och processor från en den senaste iPhone 6s, samt en hel del av de andra nya funktioner som den nya 12MP kamera och blixten snabb fingeravtrycksläsare.  Men iPhone SE har samma design som iPhone 5s, det innebär att alla tillbehör som fungerar med iPhone 5s också arbeta med iPhone SE. Apple kallar detta "den starkaste 4" telefon någonsin ", måste det sägas...
läs mer
Visar 1 - 54 av 520 artiklar
iPhone SE

iPhone SE har släppts och här är vad den kan. 

iPhone SE är en iPhone 6s i en iPhone 5: s välbefinnande, betyder det att den har samma hastighet, med grafikkort och processor från en den senaste iPhone 6s, samt en hel del av de andra nya funktioner som den nya 12MP kamera och blixten snabb fingeravtrycksläsare. 

Men iPhone SE har samma design som iPhone 5s, det innebär att alla tillbehör som fungerar med iPhone 5s också arbeta med iPhone SE.

Apple kallar detta "den starkaste 4" telefon någonsin ", måste det sägas vara mycket sant, eftersom Apple är den enda som gör kraftfulla 4" smartphones och iPhone SE är den snabbaste i sitt slag. 

iPhone SE tar video i 4K som sin storebror, den stöder Live Photos men kostar något mindre än sin storebror, i Danmark är det inställt på mindre än 4000KR utan abonnemang etc.

iPhone SE kommer med Apple A9 chip, M9 motion chip, 12 MP kamera och samma 4 "Retina display som iPhone 5s. iPhone SE är 2x snabbare än iPhone 5s och 3x snabbare med grafik. 

iPhone SE stöder också de nya standarderna inom WiFi och 3G LTE (4G), upp till 150 Mbps mobilnät och upp till 433 Mbps WiFi med 11,802 AC.

Tillbehören här är redo för din iPhone se, så du får ut det mesta av det nya lilla förundran.