300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iPhone 13 Pro Max 6,7"

iPhone 13 Pro Max 6,7"

Det finns 519 produkter.
iPhone 13 Pro Max 6,7" uppfyller alla dina behov och mer I den nya iPhone 13 Pro Max 6,7" får du en smartphone som levererar på alla parametrar. Utrustad med den så kallade A15-chipet, som för närvarande är världens snabbaste chip som någonsin har skapats för en smartphone. Du får alltså en...
läs mer
Visar 1 - 54 av 519 artiklar
iPhone 13 Pro Max 6,7"

iPhone 13 Pro Max 6,7" uppfyller alla dina behov och mer

I den nya iPhone 13 Pro Max 6,7" får du en smartphone som levererar på alla parametrar. Utrustad med den så kallade A15-chipet, som för närvarande är världens snabbaste chip som någonsin har skapats för en smartphone. Du får alltså en iPhone som är blixtsnabb och garanterar en fantastisk användarupplevelse på alla områden.

Enastående skärmkvalitet

iPhone 13 Pro Max 6,7" är utrustad med en Super Retina XDR-skärm med ProMotion-teknologi, vilket ger dig alltid en knivskarp och färgstark bild på din skärm. Oavsett om du bläddrar genom dina bilder, tittar på videor eller använder dina favoritappar, får du skarpa bilder med blixtsnabb uppdateringshastighet. Skärmen är en av de viktigaste komponenterna i en smartphone, så det är viktigt för användarupplevelsen att skärmen levererar en vacker bild. Dessutom har Apple som mål att skapa smartphones vars skärmar är av en kvalitet utöver det vanliga. De är designade för att klara av mycket, vilket innebär att skärmglaset är extremt starkt. Framsidan av denna iPhone har Ceramic Shield, vilket ger ett skydd som är upp till fyra gånger bättre än tidigare iPhones.

Varför ska jag köpa en Pro-modell?

Du undrar säkert varför det är nödvändigt att köpa en Pro-modell istället för den vanliga iPhone 13. Det finns flera skäl till det, eftersom du får en betydligt kraftfullare iPhone. Den mest tydliga skillnaden syns på baksidan, där Pro-modellen har tre kameror istället för två som den vanliga iPhone 13. Med denna extra telefotolins får du möjlighet att ta vackra bilder av motiv som är långt borta. Du får därmed en iPhone med möjlighet att fånga varje ögonblick i din vardag.Med den extra linsen har batteriet fått mindre utrymme. iPhone 13 Pro har ett batteri med en kapacitet på 3095 mAh, vilket är 145 mAh mindre. Om du däremot skaffar en iPhone 13 Pro Max får du ett batteri med en kapacitet på hela 4352 mAh. Du är därmed utrustad med tillräckligt med ström för en lång dag.

Överlägsen prestanda och design

Utöver detta har iPhone 13 Pro-modellerna en 5-kärnig GPU, som levererar upp till 50% snabbare grafik än tidigare smartphone-chips. Till skillnad från Pro-modellen har den vanliga iPhone 13 endast en 4-kärnig GPU.Slutligen har Pro-modellerna också lagt stor vikt vid detaljerna, då de är tillverkade i rostfritt stål, vilket ger en mer exklusiv och elegant finish. På så sätt är du garanterad en exceptionell upplevelse med en iPhone 13 Pro-modell som presterar utöver det vanliga.

Hur hittar jag rätt laddare, adapter eller kabel?

På Mackablar.se strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa produkter till dina Apple-enheter, och iPhone 13 Pro Max 6,7" är inget undantag. Vi har ett stort urval av laddare, adaptrar och kablar som syftar till att förbättra din användarupplevelse. Med andra ord kommer du inte att sakna något om du tar en titt på vårt sortiment av tillbehör.Vi har blixtsnabba laddare, adaptrar som utökar dina anslutningsmöjligheter avsevärt och vi har även vanliga kablar för dig som behöver en ny laddningskabel. Allt detta hittar du i vår butik, där alla produkter är utformade för att göra användningen av din iPhone bättre och förse dig med allt du behöver.

Kan jag köpa ett skyddsfodral till min iPhone 13 Pro Max 6,7"?

Självklart. Vi erbjuder ett brett utbud av olika skyddsfodral, där vårt främsta mål är att erbjuda ett fodral för varje smak. Fodral med plats för kort, så att du alltid vet var både iPhone och fodral är, hantverkarfodral som tål mer än vanliga fodral och till och med nedbrytbara fodral, som är det miljövänliga valet. Det är vår rekommendation att ett fodral alltid är en bra investering. Det skyddar din iPhone mot vardagens påfrestningar och gör den mer motståndskraftig mot eventuella skador, som exempelvis repor och fall på golvet.Vill du ha ett fodral som bara skyddar baksidan och kanterna? Eller vill du istället ha ett fodral som ger fullständigt skydd, inklusive skärmen? Då kan du hitta det perfekta fodralet för dina behov i vår butik.Vi har skapat en guide som hjälper dig att hitta det rätta fodralet för dig. Det kan underlätta ditt köp av ett iPhone-fodral så att du vet hur du väljer rätt fodral för din iPhone.

Skydda din skärm ytterligare med ett skärmskydd

Om du vill ge din iPhones skärm extra skydd så att den klarar av mer, bör du skaffa ett skärmskydd - det skyddar din iPhones skärm mot repor och andra skador. Eftersom skärmen på din iPhone är en viktig del av användarupplevelsen är det viktigt att den är i gott skick. I vår butik hittar du olika typer av skärmskydd som enkelt kan monteras på din iPhones skärm och gör den mer tålig.Det bästa skärmskyddet för iPhone 13 Pro Max 6,7" från företaget VMax är en produkt vi är mycket nöjda med här på Mackablar.se. Du får en otroligt bra skyddsnivå och enkel montering. Det medföljer en ram som säkerställer att skärmskyddet monteras korrekt redan vid första försöket. På så sätt undviker du ojämn fördelning av skärmskyddet, där smuts och luftbubblor kan hamna under glaset.

Kom ihåg en USB-C-laddare när du köper en ny iPhone 13 Pro Max 6,7"

Från Apples sida har de beslutat att inte inkludera en USB-C-laddare med de nya iPhone-modellerna. Anledningen till detta är att de flesta iPhone-användare redan äger en laddare när de köper en ny iPhone. Om du däremot inte redan äger en USB-C-laddare erbjuder vi ett brett utbud av laddare i vår butik. Det finns olika typer av laddare, var och en med sin egen funktion.Priserna på de olika laddarna varierar mycket, eftersom de har olika funktioner. Vi har allt från vanliga enkel laddare som ger ström till en enda iPhone, till laddare med upp till 6 portar så att du kan ladda flera enheter samtidigt. Dessutom varierar dessa laddare i watt och andra funktioner. Det är därför viktigt att du innan köpet överväger vad du behöver laddaren till.

Vill du ha trådlös MagSafe-laddning till din nya iPhone 13 Pro Max 6,7"?

Om du vill prova på Apples smarta trådlösa MagSafe-laddning måste vi tyvärr meddela att den inte ingår när du köper en ny iPhone. Men vi har dig täckt och säljer ett brett utbud av trådlösa laddare. Antingen original MagSafe-laddare eller en motsvarande från ett annat märke. Du hittar vårt sortiment av trådlösa laddare till iPhone här.

Behöver du ett bra par hörlurar till din iPhone 13 Pro Max 6,7"?

Precis som med laddaren ingår inte de populära EarPods eller AirPods när du köper en ny iPhone. Samma sak gäller här, eftersom de flesta människor redan har ett par hörlurar.Med det ökande intresset för trådlösa Bluetooth-hörlurar, som levererar bättre ljud än tidigare, kan du med fördel skaffa ett sådant par. Då slipper du de gamla hörlurarna med sladd som alltid trasslar sig i fickan. Vi erbjuder i vår butik olika typer av Bluetooth-hörlurar som ger dig enastående ljudkvalitet och frihet att röra dig utan sladdar.Om du däremot har ett par hörlurar med sladd eller använder andra ljudkällor som kräver en ansluten sladd, erbjuder vi i vår butik adaptrar så att du kan ansluta dem till din iPhone. Det handlar om Lightning till 3,5 mm-adapter, som omvandlar formatet så att du kan använda vanliga hörlurskontakter i din iPhone. Du kan också skaffa dig en splitterkabel som gör det möjligt för dig att ansluta en ljudkälla samtidigt som du laddar din iPhone.

Behöver du en bilhållare så att du tryggt kan ha din iPhone med i bilen?

Om du är en person som använder din iPhone som GPS när du kör bil kan du med fördel skaffa en bilhållare. Det ger dig bättre sikt på din iPhone under körningen och samtidigt följer du gällande lagstiftning om användning av handhållen telefon under körning. I vår butik säljer vi flera olika bilhållare, var och en med olika funktioner. Vill du ha en vanlig hållare eller vill du ha trådlös laddning? Vi erbjuder något för alla smaker. Du hittar vårt sortiment av biltillbehör här..iaai