300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 7 plus

iPhone 7 plus

Det finns 472 produkter.
iPhone 7 plus kanske inte ser ny, men det kommer med en hel del nyheter som inte är lika likgiltig som man kan anta när du ser oförändrad design.  iPhone 7 plus är nu mycket snabbare, 30% snabbare än den snabbaste telefonen på marknaden, iPhone 6s,...
läs mer
Visar 1 - 54 av 472 artiklar
iPhone 7 plus

iPhone 7 plus kanske inte ser ny, men det kommer med en hel del nyheter som inte är lika likgiltig som man kan anta när du ser oförändrad design. 

iPhone 7 plus är nu mycket snabbare, 30% snabbare än den snabbaste telefonen på marknaden, iPhone 6s, processorn är Apples nya A10 fusion chip, som blåser bort allt, från både Samsung, Google, HTC etc. Apple kallar det en Fusion chip eftersom det har 2 kärnor för normal användning och 2 kärnor för energisparande användning, så att iPhone 7 Plus kan både leverera en riktigt snabb upplevelse med det har bättre batteritid än den sista iPhone. För att uttrycka det i perspektivet, vi har en MacBook (2015) här på kontoret, detta är 30% långsammare än iPhone 7 plus även om det bara är ett enda år gammal och bör användas för att köra en hel dator.

iPhone 7 Plus kommer i nya färger, båda färgerna är svarta, men de är något annorlunda, den tidigare svarta iPhone var i själva verket grå, den nya iPhone 7 Plus kommer i Jet Black, som är en glänsande svart som ser ut som en off screen och en matt svart som mest sannolikt väljer Eftersom det är åtminstone mycket suggestiv och håller sitt bästa. Men om du har valt Wild Jet Black, bör du förmodligen få ditt omslag till din iPhone 7 plus, som en som fyller så lite som möjligt och därför är inte irriterande, e.g. vår Haweel, som de flesta som köpte den säger är det bästa omslaget du kan köpa.

Kameran är bäst i alla iPhone, är kameran ännu bättre än att komma i iPhone 7, de 2 linser gör att du kan zooma in dina bilder med optisk zoom men vad är viktigare är att du kan göra DSLR (stora sensorn) effekter eftersom din iPhone 7 Plus kan se vad som är I förgrunden och bakgrunden och på så sätt sudda ut det, har effekten redan varit upp och vänner i någon av världens största fotograf forum och fallet är enkelt, är det mycket mycket svårt att se att det är en liten iPhone 7 plus som har tagit bilderna.

iPhone 7 plus har blivit vattentät, lovar Apple det kan klara 30min på 1meter vatten, är det Så vattentät som vi någonsin får behöver, eftersom det enda verkliga skälet att göra en iPhone vattentät är för då kan du tvätta det;) 

iPhone 7 plus har ingen mini-jack, den levereras med en adapter, denna adapter kan du också köpa från oss, vi säljer den till 55KR där Apple tar 75kr för det. 

iPhone 7 Plus levereras med dubbla högtalare, ljudet är fortfarande inte tillräckligt bra för det mesta, men de är trots allt bättre än det var i det förflutna som är en fördel.