MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
0 kr 5795 kr
Manufacturers
Ipad
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Lydkvalitet
more... less
Produktgaranti
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Vattentät
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Filter
iPad Air

iPad AirDet finns 381 produkter.

Med en vacker Retina-skärm och en bredd på endast 7, 5mm, är iPad Air design ett mästerverk. Principen om "mindre är mer" genomsyrar produkten, som också visas i form av två gånger snabb processor och dubbel-snabb grafikkort. Det är dock fortfarande möjligt att göra produkten ännu mer användarvänlig och kompatibel med tillbehör för iPad Air. Oavsett om du behöver anteckna, utvecklas konstnärligt eller bara titta på filmer kan iPad Air användas. Det måste dock sägas...
läs mer
Visar 1 - 54 av 381 artiklar
iPad Air

Med en vacker Retina-skärm och en bredd på endast 7, 5mm, är iPad Air design ett mästerverk. Principen om "mindre är mer" genomsyrar produkten, som också visas i form av två gånger snabb processor och dubbel-snabb grafikkort. Det är dock fortfarande möjligt att göra produkten ännu mer användarvänlig och kompatibel med tillbehör för iPad Air.

Oavsett om du behöver anteckna, utvecklas konstnärligt eller bara titta på filmer kan iPad Air användas. Det måste dock sägas att om dessa funktioner ska göras effektivare och mer användarvänliga, måste du investera i tillbehör till din iPad Air.

Inom iPad Air-tillbehör finns det vissa produkter som är svåra att komma ur.

Till exempel kommer den medföljande laddaren bokstavligen snabbt till kort i ett klassrum, och det är därför mycket relevant att investera i en längre kabel för din laddare.

Dessutom kan det snabbt bli tröttsamt att skriva längre textstycken på iPad Airs tangentbord, så det kan vara en bra investering för att köpa ett externt tangentbord, det kan enkelt anslutas till din iPad.

Ett av de problem som op22står med hjälp av en pekskärm är att en fingrar kan skugga skärmen och det blir besvärligt att rita eller skriva i fri hand. Detta problem kan lätt övervinnas genom att investera i en penna som enkelt och elegant gör användningen av din iPad luft hanterbar.

Allt som allt är iPad Air en produkt som har ett brett utbud av olika användbarhet som lätt kan optimeras genom att köpa rätt tillbehör.