300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi godkänd
Laddningseffekt
Ljud
Video
Filter
MFi

MFi

Det finns 39 produkter.
MFi innebär för iPhone-och det är Apple-program för originalkablar, adapter och tillbehör för iPad, iPhoney ' s och iPod. MFi innebär att Apple har godkänt chip ' s som sitter i dessa produkter.  Chippet är vad som normalt bryter på...
läs mer
Visar 1 - 39 av 39 artiklar
MFi

MFi innebär för iPhone-och det är Apple-program för originalkablar, adapter och tillbehör för iPad, iPhoney ' s och iPod.

MFi innebär att Apple har godkänt chip ' s som sitter i dessa produkter. 

Chippet är vad som normalt bryter på Lightning kablar, den ursprungliga chip ' s är kända för att hålla dåligt-och vi har upplevt detta här på Mackablar.se, vilket är anledningen till att vi letar efter billiga MFi-kablar istället för att hålla den föga originella , även om vårt original är bland det bästa du kan köpa, de är långt ifrån lika bra som den ursprungliga MFi-kabel som Apple har sagt bra för är.
MFi-kablar fortsätter att arbeta även med Apple uppdatera sina standarder och förstör alla ooriginella kablar igen. MFi-kablar fungerar för alla iOS, där mot många icke-ursprungliga kablar förstördes, till exempel i samband med iOS7 uppdateringen.

Hur väljer jag den bästa kabeln för iPhone?

När du behöver välja den bästa kabeln för iPhone, det finns flera faktorer som spelar in. först av allt, du behöver veta vad det är du behöver för att ansluta till. En Lightning till USB-C-kabel gör att du kan ladda i alla nyare Mac, medan en Lightning till USB-kabel kommer att vara den som passar med de flesta utlopp laddare, och i allmänhet kommer att passa in i de flesta datorer. Dessutom är det viktigt att bedöma hur tålig du vill att det ska vara, eftersom du kan både få standard billiga MFi-kablar, men också kan gå upp i den dyra, vävda nylonfiber kablar i riktigt stark kvalitet. Vi har även utvecklat en bra mellanliggande skede i vår egen MFi Lightning Cable för iPhone.

Vilken laddare är bäst för iPhone?

När det gäller laddaren för iPhone, det finns många riktigt kraftfulla alternativ. Det ganska enkla alternativet är en FLOVEME USB-laddare för iPhone, som tillåter en USB-port att ladda från vid normal hastighet. Om du vill ha deras snabb version sedan titta på FLOVEME iPhone/iPad USB-laddare 2x12W. Istället letar du efter ett hållbart alternativ till hela BFamiljen Eagle hemma, ja då paketet med USB-laddare med 4x USB + 3 MFi kablar är helt perfekt. Made by HAWEEL som är känd för sina billiga och fina produkter, bör det vara precis rätt sak. Om du vill vara upp till toppen, med bästa kvalitet, Avantree multi USB-laddare + 5x MFi Lightning Cable ger dig allt du kan önska dig. Laddare till iPhone. Snabb laddning och möjlighet att ladda upp till 5 enheter samtidigt.

Vilka tillbehör ska jag välja för iPhone?

Det finns många alternativ för att få iPhone tillbehör. En säker partner finns en Power Bank som kan ge dig extra avgifter på din resa, och här är en Power Bank med Qi laddning 8000mAh en sten säkert val. Inte bara får du 3-4 extra avgifter på din åktur, det är en trådlös laddare, så det är super lätt att arbeta med. dessutom en avgift docka som Avantree Lightning Charge dock Rose Gold är en läcker tillbehör att ha hemma när du får en perfekt plats att parkera di n iPhone när den behöver laddas. Det är också lätt att komma ihåg var du har gjort det. Självklart, det är också viktigt att komma ihåg rätt kablar, så du kan använda din iPhone med dina andra enheter. En Apple Lightning till 3, 5mm hörlursuttag adapter är viktigt så att du kan höra musik på din hörsel biffar som fortfarande använder Jack pluggar.

MFi är vad vi här på Mackablar.se kommer att satsa på i framtiden, kablarna vi har online nu är de första testerna. Det finns många fler som kommer över tiden, men det bör helst inte gå fortare än vi kan komma överens med.

MFi-kablar är inte kända i Danmark ännu, men i många andra länder är det en normal försäljningsargument för i konstiga blixtar kablar.