300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 4

iPhone 4

Det finns 306 produkter.
DEN KLASSISKA FORTFARANDE LEVERMed iPhone 4, torget designen kom till iPhone, med platt tillbaka och den vackra rundade kanter. Det var mer delikat att hålla, och interiören uppgraderades med ett operativsystem som nu hette iOS över iPhone OS. IPhone 4 var många första...
läs mer
Visar 1 - 54 av 306 artiklar
iPhone 4

DEN KLASSISKA FORTFARANDE LEVER
Med iPhone 4, torget designen kom till iPhone, med platt tillbaka och den vackra rundade kanter. Det var mer delikat att hålla, och interiören uppgraderades med ett operativsystem som nu hette iOS över iPhone OS. IPhone 4 var många första iPhone, och om du fortfarande har tur att äga en så kan du hitta några trevliga tillbehör här, det är förenligt med!

De flesta människor har dock en nyare iPhone med en 8pin Lightning input, så du kan inte räkna med att låna en laddare kontakt för iPhone 4 i alla. Se därför till att du har mer än en om olyckan är ute och det går sönder. Du kan också välja att få en smart liten följeslagare: 30pin till 8pin adapter som låter dig använda bara Lightning kablar med din iPhone 4!

Som du vet kan du använda din iPhone 4 för att lyssna på musik, och på många sätt, beroende på vilket tillbehör du använder. Vi har flera olika typer av hörlurar-en läcker uppsättning från Xiaomi, kolv in-ear hörlurar och orignal EarPods ingår i köpet av iPhone 4. En liten Smart gadget, trådlöst ljud för högtalare (Bluetooth), kan göra så att högtalaren kan spela musik från din iPhone 4 endast med hjälp av Bluetooth trådlös, så det bör inte kopplas fysiskt. Mycket praktiskt för kvällarna med vänner!