300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 7s plus

iPhone 7s plus

Det finns 490 produkter.
Det är oftast en bra upbeat till när Apple sätter en ny produkt på marknaden. Många kommer med kvalificerade bud baserat på rykten och små aptitretare som Apple själv har gjort offentliga. Några av gissningar antytt både att man ska få...
läs mer
Visar 1 - 54 av 490 artiklar
iPhone 7s plus

Det är oftast en bra upbeat till när Apple sätter en ny produkt på marknaden. Många kommer med kvalificerade bud baserat på rykten och små aptitretare som Apple själv har gjort offentliga. Några av gissningar antytt både att man ska få kanten till kantskärmen, att det skulle finnas möjlighet till trådlös laddning och att hela telefonen bör vara tillverkade i glas.

Efter långa väntetid och många spekulationer, iPhone 8 och iPhone 8 plus lanserades äntligen. I design, de är nära de tidigare generationer av iPhones. Därför finns det ingen kant till kant ännu, men den trådlösa laddningen har blivit verklighet. Designen som vi vet från tidigare iPhones behålls. Så du har en aluminiumram, med display gjord i glas och de minimalistiska funktionerna bibehålls i bästa Apple Spirit.  Lightning-kontakten är kvar, hemknappen är fortfarande där det brukar och du har de välbekanta knapparna på sidan av din iPhone 8 plus.

En iPhone 8 plus är något större än en iPhone 8, men i sin tur har kameran i iPhone plus fått en stor uppgradering jämfört med den något mindre iPhone 8.

Tekniska förbättringar

Där iPhone 8 plus skiljer sig från tidigare iPhones, i design, är med fronter gjorda i glas. De som hade en iPhone 4 där denna design sågs senast kan nog minnas hur lite som behövdes för att skärmen plötsligt skulle vara i 1000 stycken. Detta har Apple skrivit bakom örat, och har därför optimerat glaset de använder. Glaset har härdat, så det är mycket mer motståndskraftig än sin föregångare.

Så med lanseringen av iPhone 8 plus, Apple har fått det starkaste glaset i en smartphone någonsin. Det är att se till att du är mot olyckor och att vi är i en situation igen, där en krossad skärm är oftare regeln än undantaget, vilket var fallet med iPhone 4.

Anledningen till att Apple har valt att använda glaset fram och tillbaka på sin iPhone 8 plus är så att du kan använda den trådlösa laddningen. Tidigare har denna teknik inte Möjligt, såvida du inte har köpt en särskild Cover för din smartphone. Eftersom iPhone 8 plus använder sig av glas, kan du sätta telefonen på laddaren och det kommer att lämna utan att ha en tråd inkopplad.

Retina-skärmen har också fått en uppgradering från iPhone 7. Nu har skärmen en mycket bredare färgspektrum och de har gjort användning av True Tone-teknik, som justerar vitbalansen på telefonen för att matcha din omgivning. Så du får en mycket bättre och tydligare upplevelse på skärmen.

Men det är inte bara utsidan av iPhone 8 plus som har fått en uppdatering. Apple har uppdaterat sina A10-chip till en A11 Bionic chip, vilket är 70% starkare och effektivare än föregångaren A10. I iPhone 7, en gjorde användning av A10 och detta chip var redan mycket starkare och snabbare än alla Android-telefoner. Så med en förbättring av 70%, iPhone 8 plus är faktiskt lika snabbt som en MacBook Pro.

Till exempel är din iPhone stark nog att göra program och spel där Augmented Reality är en del av det. kombinera det med en riktigt bra skärm och du kan förvänta dig en helt ny upplevelse när du använder din iPhone 8 plus.

Den A11 Bionic chip, som används i IPhone 8 plus, stöds av en 6 kärna GPU. 3 av borrkärnorna säkerställa god hastighet och 3 av dem är mycket energieffektiva. Allt i alla 30% starkare än den tidigare modellen. Det är därför du med den här telefonen i handen, har att göra med den snabbaste smartphone på tillgänglig.

En sak som också har varit på gissa lista över funktioner, som bör ha en uppdatering, var kameran. I iPhone 8, har du fastnat på 12 MP bakre kamera. Men i iPhone 8 plus, Apple har infört dubbla lins. Så du får en kombination av en 12 MP F 1/8 objektiv och ett teleobjektiv f 2/8 objektiv. Det skiljer sig från det faktum att med iPhone 8 plus, du får bilder som är bättre i dåligt upplysta miljöer och att det finns också fler funktioner att spela med jämfört med standarden iPhone 8.

I ett test som utförts av dxomark.com, vilket gör det bästa och mest heltäckande testet av Kameror i världen, noter iPhone 8 och iPhone 8 plus de bästa betygen och därför ligger nummer 1 och 2 på deras lista över mobilkameror. Därför har Apple lärt sig lektionerna när deras iPhone 7 och iPhone 7 plus hamnade på 6: e. och 8. Torget förra året.

Det finns dock lite att optimera

Mycket har uppgraderats och telefonen fungerar utan tvekan bättre och snabbare än sina föregångare. Trots det finns det fortfarande några ställen där du enkelt kan hitta lösningar som gör användningen av din iPhone 8 plus lättare.

.

Ett återkommande problem med att Apple väljer att använda Lightning Connector är att det inte är alla andra tillverkare som använder. Detta ger dig flera problem när du ansluter olika enheter till din iPhone 8 plus. Det är till exempel ett problem när du behöver använda dina vanliga hörlurar. De har en Jack kontakt som inte kan anslutas direkt till telefonen. Lyckligtvis är problemet lätt att lösa.

Med den nya metoden i form av ett glas fram och bak, kan man också frukta att det lätt bryts. Även trots det faktum att Apple har försökt så långt som möjligt för att härda glaset, så det är mycket mer robust än det material som har använts i det förflutna.

Sist men inte minst, batteriet i en iPhone 8 plus inte håller för evigt, och därför finns det fortfarande vissa problem när det gäller att köra ut på en dag om du använder telefonen mycket. Trådlös laddning har gjort det bekvämare att ladda telefonen och ta bort risken att hamna i sladden. Så även om laddningen och batteriet har uppgraderats, är vi inte helt i slutändan när det gäller att ha den bästa lösningen.

Lösningar för din iPhone 8 plus

I själva verket är det inte mycket svårt att göra något åt dessa små problem med din iPhone 8 plus. Här på Mackabler har vi all utrustning du kan använda för att göra din användning av iPhone 8 plus lite enklare. Hos oss hittar du många olika omslag, adaptrar och Powerbanks som hjälper till att göra din vardag smidigare.

CoveRS

Eftersom iPhone 8 plus har en fram-och baksida i glas, är det i alla fall en bra idé att ge det någon form av skydd. I vardagen har du det många gånger, och även sätta den på bordet eller ta ut den ur påsen hjälper till att skapa lite slitage. Så även minimalt skydd för din iPhone hjälper till att säkerställa att den varar längre.

Det finns många olika lösningar. Beroende på om du är på en helt minimal lösning där du inte ändrar antingen storlek eller design eller om du vill gå all in på skydd, vi har på Mackabler definitivt en lösning som passar dig och dina behov.

Om du är i ett helt minimalt skydd som bara skyddar dig mot repor, kan du välja att skydda din iPhone 8 plus med ett skyddande glas. Detta är tillgängligt både fram och bak. På så sätt har du ett skydd som inte betyder att din iPhone känns större eller mer obehändig. Därför får du en lösning som är riktigt bra på att vara emot dagligt bruk och därmed se din iPhone nyare under en längre tid. Du kan möjligen. Komplettera med en liten iPhone väska som du kan lagra din telefon i när du inte använder den. Det håller damm från telefonen. En diskret lösning som denna är optimal om du går upp i utformningen av din telefon och inte har en vardag där telefonen är mycket utsatt.

Nästa steg i skyddshänseende är att köpa ett traditionellt omslag. Det finns en stor variation i täcket, både när det gäller utseende och funktion. På marknaden finns det omslag som är av det mest nödvändiga skyddet, men det finns också skydd som skyddar om du skulle förlora din telefon. I design finns det tveklöst något för alla. Då har du ett liv, on-the-go och använda telefonen många gånger under loppet av en dag, då denna lösning är rätt för dig..

I den mycket tunga änden finns det omslag som ger 100% skydd för din iPhone 8 plus. Mycket tätt uppslukande, stötsäker och vattentät, du har ett lock somÄr telefonen nästan vad du utsätter den för helt utan att förhindra allmänt bruk av telefonen. Så även om du förlorar den från en hög plats den förlorar i lite vatten, sedan överleva din iPhone. Ett kraftigt överdrag håller allt vatten och damm ut och är därför en optimal lösning om du arbetar som till exempel, eller har en vardag som innebär att du tillbringar mycket tid utanför eller i en miljö som kan sätta din iPhone på prov. För att få detta effektiva skydd är locket uppenbarligen lite mer än en traditionell lösning, men storleken är att leva med när det gäller effektiviteten av skyddet.

Adapter

Eftersom det inte finns några anslutningsalternativ än Lightning-kontakten i iPhone 8 plus, är det nödvändigt att skaffa vissa adaptrar.

Huvudadaptern är omedelbart en Lightning till mini-jack adapter. Du kan sedan använda dina vanliga hörlurar till din iPhone. Med en Lightning till mini-jack adapter, kan du också ansluta din iPhone 8 plus till alla andra installationer. Standard högtalare och system använder AUX-ingångar och du behöver en mini-jack för att spela musik på det sättet.

Om du vill att din iPhone 8 plus ska anslutas till andra enheter, är det också en bra idé att ha en Lightning till Micro USB. Denna port används av de flesta andra tillverkare och du kommer därför sannolikt att behöva det ett par gånger. Du kan fortfarande använda laddningskabeln för att ansluta telefonen till de vanliga USB-kontakterna.

Den trådlösa uppdateringen av batteriet är utan tvekan en smart och innovativ uppgradering, men det förutsätter att telefonen är på laddningsplattan. Det är verkligen praktiskt när du kan ligga din telefon från dig och inte behöver det. Till exempel, på nattduksbordet, så att din iPhone kan du sova.

Det är dock praktiskt om du vill kunna använda det medan det laddas. Här måste du passera genom en kabel. Eftersom kabeln som kommer med telefonen när du köper det är inte särskilt lång, då du kommer att vara lite begränsad pDenna punkt. Lyckligtvis, kablar produceras i långa körfält, så att du kan köpa en längre kabel, så att du får lite mer rörelsefrihet att använda telefonen samtidigt som den låter.

Power Bank

För att fortsätta i spåret av att ha ström på telefonen, en Power Bank är också ett verkligt praktiskt förvärv. Inom Powerbanks finns det mycket att välja på, både när det gäller design men också effekten kan variera kraftigt. Som regel finns det en förlust på ca 20%, men ju bättre kvalitet du köper, desto mindre är förlusten.

Om du ser till att du köper en Powerbank av god kvalitet kan du enkelt ha upp till två laddningar i en Power Bank. Detta är absolut nödvändigt och nödvändigt om du ska ut på en lång resa där du inte bara komma till ett eluttag särskilt ofta.

Det kan också vara så att du bara har en lång dag på språng. Då är det också praktiskt med en Power Bank. Skulle du då på strömmen under dagen, har du fortfarande möjlighet att ladda när du är ute.

Valfria tillbehör till din iPhone 8 plus

När det finns en smart produkt på gatan, som en iPhone, det finns naturligtvis också en hel massa tillbehör, vilket gör livet lite roligare eller enklare. Om du går in extra tillbehör eller tycker det är kul att leka med, det finns definitivt mycket att göra.

Underhåll

Skydda din telefon är inte bara om omger det med en cover och noga med att inte förlora den. Det handlar också om att göra det rent. Just för att du använder det varje dag, är det utsatt för många bakterier, som den också samlar på sin väg och därmed ger den till dig. Lyckligtvis finns det många kit som gör det enkelt att hålla din iPhone 8 plus fri från både fet fingeravtryck och bakterier. Dessa kit tar inte upp mycket plats och är lätta att förvara.

Fotografering

Med en up-to-date kamera, det är synd att inte använda sig av det. om du bara tar bilder för att hålla din Instagram igång, eller om du går upp i fotografi som Discipliner, det finns några olika prylar som kan hjälpa dig.

Den första gadget man kan komma att tänka på är Selfiestangen. Det är successivt en helt integrerad del av stadsbilden och semestern. Du behöver inte gå många meter i Köpenhamn utan att ha sett minst 8 selfiestins. Och det är inte helt utan anledning att de används så flitigt. De gör bara gruppbilden och Eiffeltornet den bara bättre och du behöver inte stå tafatt med armen eller be en främling om hjälp att få den gemensamma bilden.

En annan lösning är att köpa ett stativ. Då får du stabila relationer för att sätta självutlösaren i rörelse och få några häftiga bilder.

Reparation

Även om glaset på en iPhone 8 plus bör härdas, kan man fortfarande otur och riskerar att bryta. Trots vad många tror, kan det faktiskt göras för att reparera sin trasiga skärmen själv. På Mackabler säljer vi rätt verktyg för att kunna utföra en sådan reparation. Då är det upp till dig att hitta rätt guide och ha lite finger slughet och sedan få förändringen av skärmen gjort utan att behöva betala för det någon annanstans.

På språng

Om du använder din iPhone som en GPS, då du utan tvekan behöver en ordentlig hållare i bilen. Av rent säkerhetsskäl, det är en bra idé att ha din telefon främja och i sikte under hela resan, så att du inte behöver få det varje gång du måste vända eller hålla ett öga på rutten. En lämplig hållare garanterar också att din telefon inte faller ut och slutar på botten av bilen.

Om du flyttar mest runt med cykel, kan du faktiskt också få en hållare så att du kan sätta telefonen till din cykel. Då håller du din rutt i sikte när du behöver hitta vägen runt en ny stad eller på din cykelsemester.

Som du förmodligen se, det finns många olika lösningar och förlängningar för din iPhone 8 plus. Det är bara att titta runt och hitta de saker som ger dig det bästa resultatet.