300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
vis flere mindre
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iMac 4k med Thunderbolt 3

iMac 4k med Thunderbolt 3

Det finns 448 produkter.
Om man har investerat i en iMac 4k med Thunderbolt, är det en bra idé att kontrollera om man har alla kablar och adaptrar som behövs. De är nämligen essentiella för att kunna ansluta till ens andra enheter. Ett vanligt problem är bristen på vanliga USB-anslutningar, eftersom iMac 4k med...
läs mer
Visar 1 - 54 av 448 artiklar
iMac 4k med Thunderbolt 3

Om man har investerat i en iMac 4k med Thunderbolt, är det en bra idé att kontrollera om man har alla kablar och adaptrar som behövs. De är nämligen essentiella för att kunna ansluta till ens andra enheter. Ett vanligt problem är bristen på vanliga USB-anslutningar, eftersom iMac 4k med Thunderbolt har fokuserat på den nyare och snabbare Thunderbolt. Därför kan det vara bra att ha några kablar som går från USB-C till USB eller adaptrar i samma stil.

Kablar som möjliggör anslutning mellan Thunderbolt och HDMI eller mini DisplayPort är också bra att ha, eftersom de gör det möjligt att ansluta till äldre skärmar, vilket de flesta fortfarande är. Man kan lika gärna använda dem om man har dem till hands.

Lightning-kablar som möjliggör laddning av iPhones i ens iMac 4k är också alltid populära, eftersom de gör det möjligt att snabbt ladda en iPhone. Om man vill vara smart och lösa flera problem samtidigt kan man skaffa en hubb till iMac, så att man kan ansluta olika typer av kontakter till den. På så sätt blir det enkelt att organisera alla olika enheter som behöver anslutas till iMac.

En av de viktigaste produkterna att skaffa till ens iMac 4k med Thunderbolt är ett bra headset, eftersom det ger en betydligt bättre upplevelse. Ett headset till iMac finns i olika former, beroende på ens behov. Den mest mångsidiga lösningen är att skaffa ett par öronsnäckor, eftersom de ger ljud av rimlig kvalitet och är lätta att hantera. De kan också användas med de flesta andra enheter, så man kan snabbt ta ut dem och använda dem med sin iPhone istället.

Vi har också öronsnäckor av riktigt hög kvalitet med funktioner som stödjer andra aktiviteter. Ett snyggt set öronsnäckor till iMac kan kanske också användas när man är ute och aktiverar sig, som till exempel under löprundan. Men om man vill ha suverän ljudkvalitet och ljudisolering är den bästa lösningen definitivt ett over-ear-headset. Det kan hålla allt utomstående ljud borta, så att du kan fokusera på att bara lyssna på musiken, podcasten eller vad du nu vill använda det till.

Om du generellt letar efter tillbehör till iMac har vi några olika alternativ i denna kategori. Ett minneskort till iMac är ett bra sätt att lagra eller överföra viktig data eller viktiga dokument. En hållare till iMac är också en riktigt bra investering, eftersom den ger möjlighet att ändra höjd och vinkel på skärmen. Det kan spara dig från olika skador, som ont i ryggen.

iaai