300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Iphone
Filter
Google Home-produkter

Google Home-produkter

Det finns 102 produkter.
Google Home produkter I denna kategori hittar du vårt utbud av Google Home tillbehör. Vi kommer att förklara vad du kan göra med Google Home produkter, som alla syftar till att göra din vardag smartare! Dessa produkter är alla kompatibla med Google Home (Nest Home), så att du kan prata och styra...
läs mer
Visar 1 - 54 av 102 artiklar
Google Home-produkter

Google Home produkter

I denna kategori hittar du vårt utbud av Google Home tillbehör. Vi kommer att förklara vad du kan göra med Google Home produkter, som alla syftar till att göra din vardag smartare! Dessa produkter är alla kompatibla med Google Home (Nest Home), så att du kan prata och styra tillbehören via Google Assistant. Du kan helt enkelt säga "OK Google, tänd ljuset!" och ljuset kommer att tändas.

Dessa Google Home tillbehör kan enkelt installeras via Google Home-appen, som tillbehören instruerar dig att använda. Därefter kan du ansluta produkten till din Google Home. På så sätt kan du enkelt och snabbt styra dina tillbehör genom ditt Google Smart Home. Med din röst eller genom din iPhone eller Android smartphone.

Hur använder jag Google Smart Home?

Genom att använda Google Smart Home med din Google Home-högtalare, Google Assistant i din telefon eller annan kompatibel utrustning kan du samla alla dina enheter på ett ställe. På så sätt har du full kontroll över alla enheter som är anslutna i ditt hem och kan hålla koll på vad som är på eller avstängt. Oavsett om du vill övervaka om dina elektroniska apparater är avstängda eller påslagna, schemalägga dina enheter eller något annat, är det helt upp till dig. Du kan ställa in regler för dina tillbehör via ditt Google Smart Home-system. Det kan vara att du vill att ljuset ska tändas i ett visst rum om det finns rörelse. Det kan vara att du vill att ljuset ska tändas vid en viss tidpunkt på dagen. På så sätt kan du se till att det finns ljus i huset när du kommer hem sent på kvällen eller släcka ljuset när du ska gå ut genom dörren. Då slipper du oroa dig för en hög elräkning.

Google Home-appen

I Google Home-appen får du en översikt över hela ditt hem och alla anslutna enheter. Det kan vara dina högtalare, ljuskällor eller annat som visas i appen. Det ger dig bättre möjlighet att kontrollera allt direkt från din smartphone. När du installerar nya enheter i ditt smarta hem måste du göra det genom Google Home-appen. Appen är användarvänlig och guidar dig genom hela installationsprocessen för att säkerställa att allt fungerar smidigt.

Efter att du har registrerat dina enheter kan du styra dem genom appen och med din röst via Google Assistant. Du kan också ställa in regler för dina enheter så att de tänds och släcks precis när du vill.

Vilka enheter behöver jag för mitt Google Smart Home?

Det är svårt att svara på vilka enheter du behöver eftersom möjligheterna, som nämnts tidigare, är oändliga. Du kan ansluta många olika typer av enheter som passar olika behov och användare. Innan du köper bör du därför fundera på vilka enheter du vill ansluta till ditt Google Smart Home.

Nedan kommer vi att förklara några av de enheter du kan ansluta till ditt Google Smart Home samt produkter som vi rekommenderar för ditt hem.

Hur vet jag om mina smarta enheter är kompatibla med Google Smart Home?

När det gäller kompatibilitet inom Google Smart Home skiljer man mellan två typer som hjälper dig att välja rätt. Här är en översikt över vad de innebär:

  • Made for Google: Enheter av denna typ kan konfigureras och styras från början till slut via Google Home-appen. Det innebär att du inte behöver en bridge, en hub eller den app som tillverkaren av enheten har skapat för att styra produkten.
  • Kompatibel med Google Assistant: Om du äger enheter som är kompatibla med Google Assistant krävs både Google Home-appen och tillverkarens app för att konfigurera och styra enheten.

Som beskrivits ovan är det möjligt att ansluta de flesta enheter. Men det är oftast enklare och smidigare att ansluta enheter som är "Made for Google", eftersom dessa kan styras i samma app som resten av dina Google Smart Home-enheter. Du slipper därmed eventuella problem med att använda flera appar för att konfigurera och styra dina enheter.

Google Home-lampor

Lampor för dina lampor som kan anslutas till Google Smart Home är en av de mest populära produktgrupperna inom smarta hem. Med en lampa som är kompatibel med Google Home kan du enkelt styra ditt ljus via din Google Home Mini, iPhone eller Android smartphone. Om du också äger en Google Nest kan du använda din röst för att aktivera dina enheter. Du kan helt enkelt säga "OK Google! Tänd ljuset". På så sätt slipper du resa dig upp eller sträcka dig bakom soffan till vägguttaget.

Google Home-kompatibla lampor är en smart och ovärderlig tillägg till ditt hem. De kan schemaläggas, aktiveras vid rörelse och styras på långt avstånd. Med andra ord gör dessa Google Home-kompatibla lampor ditt liv mycket enklare.

Anslut dina Sonoff-enheter till ditt Google Smart Home

Använder du smarta Sonoff-enheter i ditt hem? Då kan du med fördel ansluta dem till ditt Google Smart Home. Det ger dig mer kontroll över dina elektroniska apparater och mer frihet i hemmet. Sonoff-enheter är fyllda med massor av funktioner som alla syftar till att göra din vardag enklare och smartare.

Sonoffs hemautomation är en del av det som kallas "Internet of Things". Det innebär att alla enheter som kan kopplas samman samarbetar och ingår i ett gemensamt system som du kan styra samtidigt. Hemautomation är det smarta tillskottet till ditt hem som gör din vardag enklare. Oavsett om du vill ha tidsinställt ljus eller en kaffemaskin som ser till att det finns färskt kaffe när du kommer hem från jobbet kan du ställa in dina enheter efter dina behov. Du kan läsa vår guide om hur du väljer den bästa Sonoff Switch för ditt smarta hem.

Sonoff-enheter kan integreras i Google Smart Home-systemet genom röststyrning. Du kan enkelt be din Google Assistant att tända och släcka dina anslutna elektroniska apparater som är kopplade till Sonoff-enheter. Eftersom Sonoff-enheter styrs genom eWeLink-appen måste du konfigurera dina enheter genom den appen om du vill använda dem tillsammans med Google Assistant. Detta beror på att de faller under kategorin "Kompatibel med Google Assistant".

Hur ansluter jag mina Sonoff-enheter till mitt Google Smart Home?

  1. Ladda ner eWeLink-appen från App Store på iOS eller Play Store på Android. Skapa ett konto och registrera dina Sonoff-enheter.
  2. Ladda ner Google Home-appen och konfigurera den med ditt Google-konto.
  3. Öppna Google Home-appen och tryck på "+"-ikonen i det övre vänstra hörnet → "Konfigurera enhet" → "Fungerar med Google" → Sök efter "Smart We Link" och tryck på det. Du kommer att omdirigeras till en inloggningssida där du anger dina eWeLink-uppgifter.
  4. När du har loggat in visas en lista över alla enheter som du har registrerat på ditt eWeLink-konto.

Observera att om du vill lägga till nya enheter i ditt Google Smart Home måste du ta bort kopplingen till Smart We Link. Därefter måste du gå igenom ovanstående process igen. Detta beror på att Google Smart Home inte synkroniserar nya enheter med eWeLink-appen.

Du tar bort kopplingen genom att trycka på "Smart We Link" under dina enheter och sedan trycka på "Ta bort koppling". När du har tagit bort kopplingen lägger du till de nya enheterna på ditt eWeLink-konto och lägger sedan till kontot i Google Smart Home.

Hur använder jag Google Home?

Google Home är Googles svar på ett smart, centralt styrt hem. Med en Google Home-enhet, antingen i normal storlek eller mini, kan du ge kommandon till alla dina anslutna enheter antingen genom röststyrning eller genom appar - inklusive Google Home-appen som du hittar i App Store på iOS och Play Store på Android.

Google Smart Home är mycket praktiskt eftersom det gör det enkelt att kommunicera med de anslutna enheterna i hemmet, som normalt bara kan styras genom att fysiskt vara vid kontakten. Du behöver inte längre krypa bakom soffan för att släcka ljuset. Allt kan nu styras med din röst eller genom din smartphone i Google Home-appen.

Smart Home är en marknad som utvecklas snabbt och det kommer ständigt nya möjligheter för vad som kan anslutas till ditt Google Home. Till exempel finns redan de flesta multimediatjänster, som sökning, streaming, musik osv., på Google Home-plattformen. Så även om ditt intresse inte ligger i att optimera produkter i hemmet är det fortfarande en fantastisk multimediecentral att ha. Du kan helt enkelt be din Google Home Assistant att spela musik från din favoritartist och musiken börjar spela.

Vad behöver jag för Google Home?

Vi har samlat några förslag på smarta tillägg som kan göra en skillnad i din vardag och som är lämpliga för Google Smart Home. Bland annat rekommenderar vi att du skaffar en smart vägguttag eller smarta grenuttag för Google Home, eftersom de ger dig möjlighet att styra strömmen över nätet. På så sätt kan du styra när dina apparater är på eller av, antingen från soffan eller från andra sidan av världen.

Utöver det erbjuder vi också socklar som är speciellt utformade för smarta lampor. Då slipper du byta ut dina lampor. Med en smart switch får du också möjlighet att styra andra elektriska produkter av olika slag. På så sätt får du en smart och intuitiv kontroll över dina elektriska apparater. Du kan också ha kontroll över din elförbrukning i huset, vilket alltid är fördelaktigt för elräkningen.

Skapa en bra översikt i ditt Google Smart Home

När du installerar ett Google Smart Home-system är det en bra idé att gruppera alla dina enheter i olika rum. På så sätt blir det lättare att hålla koll på dina enheter och du kan släcka och tända specifika rum individuellt. Du kan helt enkelt sitta kvar i soffan och släcka ljuset i resten av huset utan att behöva pausa filmen på TV:n och gå runt till varje kontakt.

Samtidigt är det ett smart sätt att gruppera olika strömförbrukare i huset så att du enkelt kan släcka alla de största strömförbrukarna via din Google Home-app. Du kan också skaffa en smart switch som kan mäta strömförbrukningen. För detta rekommenderar vi Sonoffs smarta switchar, som du kan se nedan.

Rörelsesensorn och lampan behöver inte vara av samma märke, men de måste vara kompatibla med ditt Google Smart Home. Du kan alltid kontrollera detta genom att titta på produkten eller se de produkter vi har i denna kategori.

iaai