300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
12,9 "iPad Pro 2018

12,9 "iPad Pro 2018

Det finns 404 produkter.
Om du har ett hus fullt av olika enheter och apparater som alla bara väntar på att användas, då kan du dra nytta av att använda din iPad för att få dem igång. För att göra detta, det kräver bara att du har rätt kablar och adaptrar så att de kan prata bäst tillsammans. En USB-C till HDMI-kontakt...
läs mer
Visar 1 - 54 av 404 artiklar
12,9 "iPad Pro 2018

Om du har ett hus fullt av olika enheter och apparater som alla bara väntar på att användas, då kan du dra nytta av att använda din iPad för att få dem igång. För att göra detta, det kräver bara att du har rätt kablar och adaptrar så att de kan prata bäst tillsammans. En USB-C till HDMI-kontakt kan ge möjlighet att ansluta till de flesta bildskärmar, vilket är perfekt för filmkvällar. På samma sätt kan du få ett hav av adaptrar som tillåter dig att ansluta till andra USB-enheter, högtalare, datorer, etc. om du ska ha en lösning som täcker flera fronter, finns det flera olika dockor som varje erbjuder olika portar för att arbeta På så sätt kan du till exempel ansluta bildskärmen, högtalaren och tangentbordet. Så du kan ha en bra upplevelse. Du kan också få ett nav som har så mycket som 10 portar, som bör täcka alla allmänna behov för hamnar, och alla data som kan monteras på ett sådant kan nås med din iPad. Detta är också en Super praktisk lösning om så det är för hem eller för arbete som det kan hantera alla dina enheter. Men det finns en lösning för alla dina behov så titta igenom här:

här

Minne: 64GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Vikt: 631 gram

Skärmen: 12,9 ", 2732 x 2048 (264PPI), P3 färgomfång, True Tone, anti-bländning beläggning, endast 1,8% Genskins, 600 nit ljusstyrka

A12X Bionic chip med M12-Hjälparprocessor

10 timmars batteritid.

För att få bästa laddning för din iPad Pro måste du ha den bästa laddaren. Vi har några ganska bra förslag på detta. Det handlar om att välja vad som bäst passar dina behov, eftersom du kan få lösningar som täcker både smala eller breda. Om du bara behöver en bra laddare för iPad Pro så har vi några som båda har hög säkerhet och hög effektivitet. Men om du vill ha en laddare som kan täcka fler behov, t. ex. Laddare för iPad, laddare för iPhone och laddare för MAC, då en multi-laddare är nog precis vad du letar efter Efter. Här kan du även få lite med en sådan hög effekt att de kan ladda flera enheter i full fart samtidigt.

Plus, det finns flera praktiska alternativ, som Power Bank för iPad som håller extra avgifter för dig, eller dockor, så att du kan lagra och ladda flera enheter samtidigt.

Vi kan rekommendera att spendera lite tid att hitta den lösning som bäst passar dig, som en bra laddare kan göra stor skillnad.

här

Tillbehören måste naturligtvis också vara för iPad Pro, och för detta har vi samlat en fin kategori här med lite av varje. Ett headset kan ge en betydligt bättre ljudupplevelse och de finns i flera olika varianter, beroende på om de behöver ha specifika funktioner eller bara har det mest utsökta ljudet. På samma sätt kan en talare användas för att sparka i festen eller den romantiska middagen med lite läcker musik. Dessutom kan du få en riktigt cool spelupplevelse på din iPad Pro om du lägger till en mus och ett tangentbord. Se olika saker här:

här