300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Pro 13" M1 2020

MacBook Pro 13" M1 2020

Det finns 573 produkter.
MacBook Pro 13" M1 2020 År 2020 släppte Apple sin första MacBook Pro med deras egen Apple M1-chip. Det är deras första chip som är speciellt utvecklat för Mac. Dess styrka ligger i att ge en otroligt hög prestanda, eftersom teknologin är skapad specifikt för att köra på Mac. Dessutom levererar...
läs mer
Visar 1 - 54 av 573 artiklar
MacBook Pro 13" M1 2020

MacBook Pro 13" M1 2020

År 2020 släppte Apple sin första MacBook Pro med deras egen Apple M1-chip. Det är deras första chip som är speciellt utvecklat för Mac. Dess styrka ligger i att ge en otroligt hög prestanda, eftersom teknologin är skapad specifikt för att köra på Mac. Dessutom levererar den också en bra energieffektivitet, vilket säkerställer att din Mac alltid arbetar på mest effektiva sätt.

MacBook Pro 13" M1 överträffar sin föregångare med hästlängder. Den nya chippen gör den snabbare och mer effektiv med en ökning på upp till 2,8 gånger i CPU-prestanda. Samtidigt har den grafiska prestandan fått en översyn och levererar upp till 5 gånger snabbare än tidigare. Med den ökade energieffektiviteten får du upp till 20 timmars batteritid, vilket gör att du slipper tänka på att ladda upp innan dagen är slut.

Denna MacBook Pro är utrustad med 2x USB 4-portar som har inbyggd Thunderbolt 3. Det innebär att du kan ansluta enheter som använder Thunderbolt 3 till dessa portar. Samtidigt är det också möjligt att ansluta USB-C-enheter, eftersom USB 4 stöder dessa.

Specifikationer för MacBook Pro 13" M1:

Processor: 8-kärnor
Grafikkort: 8-kärnor
Minne (RAM): Upp till 16 GB
Lagring: Upp till 512 GB (kan uppgraderas till 2 TB)
Anslutningsmöjligheter: 3,5 mm hörlursuttag, 2x USB 4 (Thunderbolt 3)

Vad kan jag ansluta till en MacBook Pro 13" M1 2020?

Med sina 2x USB 4-portar med inbyggd Thunderbolt 3 har du bra möjligheter att ansluta dina enheter. Samtidigt garanterar dessa portar en stabil och snabb anslutning, så att du undviker avbrott eller väntetid. Med USB 4-portarna kan du ansluta enheter som använder USB-C-standarden.

Om du vill ansluta äldre USB-format kräver det att du skaffar en adapter som kan omvandla formatet. Du kan i stort sett ansluta alla typer av enheter så länge du har en omvandlare från USB-C till önskat format. Du behöver alltså inte lägga din datormus, tangentbord eller externa hårddisk på hyllan än.

Hur väljer jag rätt kabel och vad ska jag köpa?

När du väljer en kabel till din MacBook Pro 13" M1 2020 är det viktigt att du överväger dina behov. Det kan vara att du vill ansluta en äldre USB-enhet. Det kan också vara att du vill ansluta en skärm. Möjligheterna är många. Du kan till och med köpa en samlad docka/hubb som stöder flera enheter samtidigt. Då kan du både ansluta skärm och hårddisk.

Du kan ta en titt på vårt sortiment i vår butik. Här kan du välja eller söka efter exakt den produkt du letar efter.

Samtidigt har vi också ett extra råd till dig. Du kan med fördel skaffa ett skydd eller ett fodral till din MacBook Pro 13" M1 2020. Det ger dig bättre skydd och gör det samtidigt också enklare för dig när du ska packa ner din MacBook.

.iaai