Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Categories
more... less
Price
91 kr 5794 kr
Manufacturers
more... less
Hona
more... less
Batteritid
more... less
Batteri opladningstid
more... less
QI opladning
more... less
Laddningseffekt
more... less
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
Apple Watch

Apple WatchDet finns 101 produkter.

I 2015 började Apple producera Apple Watch. Denna produkt är för dem som vill ha en klocka med fler funktioner än den traditionella armbandsur, där du bara kontrollera tiden. Självklart, Apple Watch innehåller också en klocka, men det är bara en av de många funktioner som produkten besitter. Klockan fungerar med din iPhone och på detta sätt kan visa dina meddelanden, vädret, din kalender och mycket mer-och det kommer alltid att vara till hands, bokstavligen!  Med Siri och Diktering kan du enkelt skicka...
läs mer
Visar 1 - 54 av 101 artiklar
Apple Watch

I 2015 började Apple producera Apple Watch. Denna produkt är för dem som vill ha en klocka med fler funktioner än den traditionella armbandsur, där du bara kontrollera tiden. Självklart, Apple Watch innehåller också en klocka, men det är bara en av de många funktioner som produkten besitter. Klockan fungerar med din iPhone och på detta sätt kan visa dina meddelanden, vädret, din kalender och mycket mer-och det kommer alltid att vara till hands, bokstavligen!
 

Med Siri och Diktering kan du enkelt skicka meddelanden via SMS eller iMessage till vänner och bekanta. Apple Watch finns i 3 utgåvor, Apple Watch sport, Apple Watch och Apple Watch Edition. Skillnaden mellan de 3 modellerna är bara att titta på utsidan. Sportmodellen är tillverkad av lätt aluminium, medan Apple Watch är rostfrittstål och upplagan är gjord av guld, som också ses på priset, vilket är $10 000 och uppåt.

 

Här på Mackabler vill vi se till att du alltid enkelt och snabbt kan greppa tillbehör till din Apple Watch. Apple Watch-tillbehör är ett utmärkt sätt att individualisera med din iWatch. På detta sätt har du inte bara en klocka, men också några självvalda tillbehör som förbättrar din upplevelse med produkten. Detta gör det också möjligt att få ut det bästa av Apple Watch och köpa de tillbehör som passar dina behov.

 

I framtiden kommer Mackabler att få fler Apple Watch-tillbehör i samband med att Apple Watch blir vanligare, och fler tillbehör kommer på marknaden. Så håll ett öga på webbplatsen om du är intresserad av andra tillbehör, eller till och med vårt nyhetsbrev och få information om nya produkter per post.