300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPad Mini 3

iPad Mini 3

Det finns 404 produkter.
De senaste Apple-tabletterna, iPad mini 3 (3: e generationens iPad mini), släpptes i oktober 2014. Mycket likt iPad mini 2 är dess utseende och hårdvara-den enda skillnaden är tillägget av Touch ID (sett från iPhone 5S) samt en ny färg utöver de...
läs mer
Visar 1 - 54 av 404 artiklar
iPad Mini 3

De senaste Apple-tabletterna, iPad mini 3 (3: e generationens iPad mini), släpptes i oktober 2014. Mycket likt iPad mini 2 är dess utseende och hårdvara-den enda skillnaden är tillägget av Touch ID (sett från iPhone 5S) samt en ny färg utöver de befintliga silver och "Space Grey", nämligen guld. Här på sidan är utvalda några produkter vi ser passar och kan användas för att äga som ägare av en iPad mini 3. 

Retina-skärmen är ett bra ställe att titta på, vilket är anledningen till att iPad är idealisk för att titta på filmer och shower. Men vill du inte sitta och hålla det när du ligger i sängen och tittar på att bryta dåligt? Då rekommenderar vi en MacBook/iPad stativ i aluminium! Med den kan din iPad mini 3 ställas in som du vill, och sedan bara köra iväg med TV-serien. Har du också ett högtalarpar som du vill ansluta till? Köp en mini jack-Stick och du kommer att få både en bra visuell och ljudupplevelse! 

Har du till exempel både en iPad mini 3 och iPhone 5? Sedan överväga att förvärva en Sanberg iPhone/iPad USB-laddare. Förutom att vara certifierad av Apple och kommer med en 5-års garanti, har den två USB-utgångar, så du behöver inte tänka på om det finns tillräckligt med uttag i närheten för båda dina enheter. 

Ett välkänt och bra verktyg är en penna. Du kan till exempel göra mer detaljerade ritningar i en rit app, skriva hand anteckningar på din iPad mini 3 eller bara undvika att använda fingrarna direkt. Vi säljer dem i två modeller-en standard och Premium, både i flera olika färger. 

I slutändan kommer vi att nämna en MicroUSB till Lightning Connector. iPad mini 3 har en Lightning output (8pin), och som inte har försökt bara att vara hemma med en Android vän, på makt och har glömt sin egen laddare? Med denna lilla omvandlare, kan du använda en stor mängd laddare från andra telefoner än Apple, vilket gör det mycket mer sannolikt att kunna få laddas till iPad om du glömde din laddare.