300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Categories
Price
kr kr
Manufacturers
more... less
Ipad
MFi godkänd
Laddningseffekt
more... less
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
more... less
Hona
more... less
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
Ipad

Ipad

Det finns 741 produkter.
Här hittar du alla iPad Tillbehör vi säljer till iPad ' s.  iPads dök upp i 2010, och förändrat världen-små persondatorer fanns inte förut, men i verkligheten var det vettigt att datorer bör ha pekskärmar och vara tunna som papper-det har i alla fall förutsagts av många SciFi författare innan Apple Gjorde något åt det.  Det var nog pekskärmen gjord för våra fingrar och inte en penna som gjorde iPad den första framgångsrika tabletten, de första tabletterna...
läs mer
Visar 1 - 54 av 741 artiklar
Ipad

Här hittar du alla iPad Tillbehör vi säljer till iPad ' s. 

iPads dök upp i 2010, och förändrat världen-små persondatorer fanns inte förut, men i verkligheten var det vettigt att datorer bör ha pekskärmar och vara tunna som papper-det har i alla fall förutsagts av många SciFi författare innan Apple Gjorde något åt det. 

Det var nog pekskärmen gjord för våra fingrar och inte en penna som gjorde iPad den första framgångsrika tabletten, de första tabletterna släpptes på 90-talet, men de var aldrig någon framgång.

Om du saknar en adapter, ett headset eller en kabel, är detta rätt plats du har hamnat-vi har nästan alla iPad kablar, iPad adaptrar och iPad headset på denna sida. Vi har iPad laddare kablar i alla olika kvaliteter, och både för 30pin port och 8pin Lightning port. Nedan kan du se vilka kopplingar de olika iPads använder. Källraden är på iPad 3, alla äldre har 30pin portar och alla nyare än den har 8pin (Lightning).

Alla våra iPad Tillbehör beskrivs under varje produkt, men här är en snabbgenomgång.

Laddarens kablar kallas Lightning-kablar eller 30-stifts kablar. Laddarna kallas bara laddare, iPad laddare är de som du ansluter till vägguttaget och kabeln är vad du lägger i din iPad och i laddarna. Vi har även billaddare.

Våra iPad-batterier kallas Power Banks. 

Våra hörlurar kallas headset, vi har både in-ear som sitter inne i örat och EarPods så precis som Apples egen sitter längre ut. Vi säljer både icke original och original EarPods.

Vi har en enda iPad grafikkort, men bara från 30pin, vi kan inte hitta ett lämpligt alternativ till Apples 8pin till HDMI-adapter-inte heller kan vi hitta dem till ett bättre pris än Apple säljer dem till, så köp den från Apple. 

Vi har också en hel del andra iPad kablar och adaptrar du kan hitta ovan.

GenerationiPad 1iPad 2iPad 3iPad 4 iPad AiriPad miniiPad Air 2iPad mini 2iPad mini 3
Vilken port?30pin30pin30pin8pin (blixt)8pin (Lightning 8pin Lightning 8pin Lightning 8pin Lightning 8pin Lightning