300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone XI 11

iPhone XI 11

Det finns 499 produkter.
iPhone 11 laddare, adaptrar och kablar Denna sida är till för dig som har skaffat en ny iPhone 11 och nu behöver en rad tillbehör som gör livet med din nya iPhone 11 ännu bättre. Vi har samlat allt du behöver här, och vi har till och med hittat olika varianter av varje typ så att det finns massor...
läs mer
Visar 1 - 54 av 499 artiklar
iPhone XI 11

iPhone 11 laddare, adaptrar och kablar

Denna sida är till för dig som har skaffat en ny iPhone 11 och nu behöver en rad tillbehör som gör livet med din nya iPhone 11 ännu bättre. Vi har samlat allt du behöver här, och vi har till och med hittat olika varianter av varje typ så att det finns massor att välja mellan.

Köp en ny iPhone 11 laddare

En laddare till iPhone 11 är det självklara att ha koll på först, eftersom bra laddare till iPhone 11 kan göra livet mycket enklare. Den medföljande laddaren är naturligtvis helt okej, men den saknar många av de funktioner som man kan få med andra typer av laddare.

Kablar till iPhone 11

När laddaren är på plats är det också viktigt att tänka på vilken kabel man ska välja, eftersom det finns många olika möjligheter. Vanligtvis är det inte det man tänker mest på, men en bra kabel kan faktiskt ha en ganska stor betydelse både för laddning och anslutning.

Qi trådlös laddare till iPhone 11

Om man från början vill vara framåttänkande med sin laddare till iPhone 11 kan man också välja att skaffa en Qi trådlös laddare till iPhone 11. Då får man möjlighet att ladda sin iPhone trådlöst, vilket är superpraktiskt i många olika situationer.

Powerbank till iPhone 11

Utöver möjligheten att ladda i kontakt på detta sätt finns också möjligheten att använda en powerbank till iPhone som laddare. En powerbank fungerar som ett extra batteri och lagrar därmed stora mängder ström för senare användning, så att man kan ladda var som helst man vill.

Skyddsglas till iPhone 11

Oavsett hur man ser på det är det också viktigt att man får skydd till sin iPhone. Eftersom den är en värdefull ägodel och de flesta inte har råd att enkelt ersätta den om den går sönder, är det viktigt att man tar väl hand om den för att minimera risken för skador.

Adaptere till iPhone 11

Om du behöver ansluta din iPhone 11 till andra typer av enheter, som till exempel ett SD-kort från en kamera, din Mac med USB-C eller en skärm för visning, behöver du förmodligen en adapter för att göra detta på ett effektivt och snabbt sätt, eftersom det är den enklaste lösningen.

Hållare till iPhone 11

Om du vill placera din iPhone 11 på ett speciellt sätt kan det vara fördelaktigt att skaffa en hållare eller ställning till iPhone. Dessa ger möjlighet att ha en fast plats för din iPhone, samtidigt som många av dem också har olika extra funktioner.

iPhone 11 headset

För din nya iPhone är det naturligtvis också viktigt att ha bra ljud, så att du alltid kan lyssna på den musik du vill eller sätta på en podcast när du är på språng. Här finns det flera olika alternativ, där ett headset eller hörlurar förmodligen är något de flesta vill ha med sig.

Sammanfattningsvis kan man hitta nästan vad som helst här på sidan när det gäller tillbehör till iPhone. Så gå igenom sidan och om du hittar några produkter du gillar kan det också vara fördelaktigt att läsa mer på deras enskilda sidor eftersom de har beskrivningar.

.iaai