300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Betalningsmetoder

Nedan hittar du information om de olika betalningsmetoder vi erbjuder, så att du kan välja den metod som passar dina behov bäst.

Vilket betalningssystem använder vi?

Vårt huvudsakliga betalningssystem är QuickPay. Här kan du fritt välja att betala med bland annat Dankort, MobilePay, Mastercard, Apple Pay, med mera. Systemet är krypterat, så endast du och din kortutgivare kan läsa de data du anger.

Vilka betalningsmetoder erbjuder vi?

Visa-kort är en av de mest vanliga betalningsmetoderna för online shopping världen över. Visa erbjuder en snabb och säker betalningsprocess som gör det möjligt för dig att slutföra transaktioner på några få sekunder.

Med Apple Pay kan du enkelt och säkert betala för dina köp på vår webbshop. Som en av de mest populära digitala betalningslösningarna är Apple Pay också känd för sin höga säkerhet och användarvänlighet. Välj först betalningsalternativet högst upp på listan och välj sedan "Apple Pay". Det är superenkelt.

Med ett MasterCard kan du göra snabba och säkra betalningar på vår webbshop. Det är ett mycket utbrett betalkort och därför vill vi naturligtvis att våra kunder ska ha möjlighet att använda detta kort som betalningsmetod.

Maestro-kortet är en av de mest populära betalningsmetoderna för online shopping. Därför är detta också en av betalningsmetoderna som vi erbjuder genom vårt QuickPay-betalsystem. Det är enkelt att använda och det säkerställer att dina transaktioner är säkra och skyddade mot bedrägeri.

Klarna är en betalningslösning som gör det möjligt för kunder att köpa varor och tjänster online genom att erbjuda olika betalningsalternativ såsom faktura, delbetalning och direktbetalning. Med Klarna kan kunderna enkelt och säkert betala för sina köp utan att behöva avslöja sina kreditkortsuppgifter.