300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Ipad
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPad 3

iPad 3

Det finns 264 produkter.
Till att börja med släpptes den första iPad 2010 och blev en succé. IPad 2 tillkännagavs väl ett år efter, och några fasta 12 månader efter detta kom information om den kommande nya tabletten från Apple iPad (3: e generationen). För den...
läs mer
Visar 1 - 54 av 264 artiklar
iPad 3

Till att börja med släpptes den första iPad 2010 och blev en succé. IPad 2 tillkännagavs väl ett år efter, och några fasta 12 månader efter detta kom information om den kommande nya tabletten från Apple iPad (3: e generationen). För den här utgåvan valde Apple att släppa numret efter produktnamnet, vilket är anledningen till att iPad 3 i princip bara kallas iPad. 

 

Detta 3. -generation Tablet kom med en fantastisk Retina-skärm med en full 2048x1535 pixel, bättre kamera och förbättrad Internet uppkoppling, vilket gör den idealisk för film-och spelupplevelser. 

 

Vad kan vi på Mackabler erbjuda ägaren av denna enhet? Först nämner vår iPad tangentbord. Om du använder din iPad 3 för skolarbete, notera-writing, eller något annat som har att göra med en hel del tangentbord arbete, kommer du utan tvekan att dra nytta av detta. Enkel anslutning via Bluetooth och en inbyggd iPad monter kommer att kraftigt öka din effektivitet samtidigt som det blir mycket roligare att dra nytta av de många text program som finns på Appstore.

 

Kanske är du den mer kreativa typen som ofta sitter och skisserar små saker på din iPad 3. Om så är fallet, anser vi att du bör överväga en penna. På Mackabler har vi både en standard-och Premium version, som båda gör ritnings upplevelsen mer autentisk och hjälper dig att göra det lättare att få det du vill ha. eller kanske du bara spela en hel del rita något-för detta är en penna också bra!

 

Förutom dessa mer speciella prylar vi har också en hel del standard iPad utrustning i lager som är nödvändigt att ha. Om du har tappat bort din laddarkabel eller kontakt kan du få en ny här. Vi har några versioner av hörlurar och en mini-jack för dem som vill ansluta sin iPad 3 till högtalarsystemet. Se dig omkring och gör din upplevelse bättre!