DELA DIG!  🎁 JANUARIREA  OP TIL 60%

300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Hona

more... less

Price

7 kr 4369 kr

Manufacturers

more... less

Färg

QI opladning

more... less

MFi godkänd

more... less

Laddningseffekt

more... less

Understøtter: USB-PD

more... less

Längd

more... less

SøgiPad 3

iPad 3Det finns 289 produkter.

Till att börja med släpptes den första iPad 2010 och blev en succé. IPad 2 tillkännagavs väl ett år efter, och några fasta 12 månader efter detta kom information om den kommande nya tabletten från Apple iPad (3: e generationen). För den här utgåvan valde Apple att släppa numret efter produktnamnet, vilket är anledningen till att iPad 3 i princip bara kallas iPad.    Detta 3. -generation Tablet kom med en fantastisk Retina-skärm med en full 2048x1535 pixel, bättre kamera och...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 54 av 289 artiklar
iPad 3

Till att börja med släpptes den första iPad 2010 och blev en succé. IPad 2 tillkännagavs väl ett år efter, och några fasta 12 månader efter detta kom information om den kommande nya tabletten från Apple iPad (3: e generationen). För den här utgåvan valde Apple att släppa numret efter produktnamnet, vilket är anledningen till att iPad 3 i princip bara kallas iPad. 

 

Detta 3. -generation Tablet kom med en fantastisk Retina-skärm med en full 2048x1535 pixel, bättre kamera och förbättrad Internet uppkoppling, vilket gör den idealisk för film-och spelupplevelser. 

 

Vad kan vi på Mackabler erbjuda ägaren av denna enhet? Först nämner vår iPad tangentbord. Om du använder din iPad 3 för skolarbete, notera-writing, eller något annat som har att göra med en hel del tangentbord arbete, kommer du utan tvekan att dra nytta av detta. Enkel anslutning via Bluetooth och en inbyggd iPad monter kommer att kraftigt öka din effektivitet samtidigt som det blir mycket roligare att dra nytta av de många text program som finns på App22store.

 

Kanske är du den mer kreativa typen som ofta sitter och skisserar små saker på din iPad 3. Om så är fallet, anser vi att du bör överväga en penna. På Mackabler har vi både en standard-och Premium version, som båda gör ritnings upplevelsen mer autentisk och hjälper dig att göra det lättare att få det du vill ha. eller kanske du bara spela en hel del rita något-för detta är en penna också bra!

 

Förutom dessa mer speciella prylar vi har också en hel del standard iPad utrustning i lager som är nödvändigt att ha. Om du har tappat bort din laddarkabel eller kontakt kan du få en ny här. Vi har några versioner av hörlurar och en mini-jack för dem som vill ansluta sin iPad 3 till högtalarsystemet. Se dig omkring och gör din upplevelse bättre!

INFORMATION - SIDCACHE
Sid generering
Typ av cache
Kan cachastrue
Serverns cache paus1 day(s)
Webbläsarens cache varaktighet60 minute(s)
Kontrollercategory
ValutaSvenska kronor
Land-
LandSverige
Låtsas URLhttp://mackabler.dk/ipad-3-14?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
Låtsas URL (efter)http://mackabler.dk/ipad-3-14?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
GrupperBesökare,
Grupper i cookie
Standardgrupp i cookie
Från cache1
PrestandaServerns cache använd 0 gånger och byggt 1 gånger => 0.0%