300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 6s

iPhone 6s

Det finns 554 produkter.
KÖP DET BÄSTA, FÖR DET BÄSTA!Äpple Excelles igen och befriar en utsträckt version av deras iPhone 6 – iPhone 6S. Omedelbart finns det inte så mycket nytt som fångar ögat, men hårdvaran är uppdaterad och därför kommer det...
läs mer
Visar 1 - 54 av 554 artiklar
iPhone 6s

KÖP DET BÄSTA, FÖR DET BÄSTA!
Äpple Excelles igen och befriar en utsträckt version av deras iPhone 6 – iPhone 6S. Omedelbart finns det inte så mycket nytt som fångar ögat, men hårdvaran är uppdaterad och därför kommer det utan tvekan att finnas en hel del läckra applikationer och funktioner för det-och hela upplevelsen kan optimeras med hjälp av utrustning här från Mackabler!

Om du inte tidigare har haft en iPhone 6, du kommer naturligtvis att behöva åter köpa din säkerhetsutrustning för denna iPhone storlek. Vi rekommenderar alltid att få en extra laddare, glas skydd och eventuellt en cover för att förlänga livslängden på din iPhones 6Ss så bra som möjligt. Den extra laddaren kan mycket väl vara vår egen MFi Lightning Cable, som är certifierad av Apple. En eStuff TitanShield skyddande glas eller rustning glas för iPhone kan se till att minska risken för repor på skärmen, och vår iPhone läderklädsel med kortplats gör din iPhone 6S snabbt för en viktig del av din vardag, eftersom alla de viktigaste är nu på ett ställe. 

Behöver du kunna ansluta Lightning-kabeln direkt till ett eluttag? I det här fallet är en Sandberg USB-laddare precis vad du behöver, och den fungerar superbra i samarbete med MFi Lightning Cable. Eller kanske du inte alltid är nära ett eluttag? Då har vi lösningen! Vår premie Powerbanks leverera ström på språng, och du kan hitta två stycken på denna sida-en XL på 10000 mAh, och en mindre version som kan erhållas med 3000 eller 4500 mAh. Så du har gott om möjligheter att ha kraft med dig runt din vardag – oavsett om du är på väg hem från jobbet, i staden med vänner eller sitter hemma på balkongen!

Många människor använder sin iPhone för att lyssna på musik på språng, och om du vill göra detsamma så har vi utrustningen! Vill du bara att din ursprungliga "EarPods" från Apple ersätts, då har vi dem, men om du vill ha en bättre form till örat bör du prova antingen Xiaomi 3rd kolv hörlurar eller billigare Xiaomi kolv in-ear hörlurar. UdoDen bekväma formen, ljudet är också super bra!