300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Macbook Pro 13" uden touch

Macbook Pro 13" uden touch

Det finns 622 produkter.
Detta är den billiga MacBook Pro, den kommer utan den fancy touchbaren men å andra sidan kostar den också lite mer och har bättre batteritid. Designen slår allt annat och storleken tillsammans med att det är en pro-dator gör den oemotståndlig. Vad behöver jag till MacBook Pro utan touchbar 13"?...
läs mer
Visar 1 - 54 av 622 artiklar
Macbook Pro 13" uden touch

Detta är den billiga MacBook Pro, den kommer utan den fancy touchbaren men å andra sidan kostar den också lite mer och har bättre batteritid. Designen slår allt annat och storleken tillsammans med att det är en pro-dator gör den oemotståndlig.

Vad behöver jag till MacBook Pro utan touchbar 13"?

Din MacBook Pro 13" är utrustad med två Thunderbolt 3-portar, vilket ger dig två utmärkta anslutningskanaler. Det kräver dock att du har kontakter som använder USB-C-formatet, eftersom det är vad Thunderbolt 3 är baserat på. Det kan också rekommenderas att ha ett antal adaptrar till din MacBook Pro 13", så att du kan ansluta till så många enheter som möjligt. Till exempel kommer du att behöva en HDMI till USB-C-adapter om du vill ansluta till en modern skärm. Dessutom använder de flesta enheter fortfarande USB 2.0 eller 3.0, vilket innebär att du kommer att behöva en metod för att omvandla USB till USB-C.

Hur ansluter jag bäst till MacBook Pro 13" utan touchbar?

Den bästa anslutningen till din MacBook Pro 13" kommer att ske med en USB-C-kabel. Men eftersom de flesta enheter inte är utrustade med USB-C, kommer du att behöva en adapter eller en hubb för att omvandla de olika formaten till rätt format. Här är en paketlösning som vår USB-C HDMI-docka och USB-C till USB-adapter ett starkt alternativ, eftersom det ger dig två USB-ingångar, en HDMI-ingång och en extra USB-C-ingång. Alternativt har Baseus utvecklat en 3-i-1 USB-C-kabel med Lightning, MicroUSB och USB-C, som ger dig en laddare till iPhone samt flera anslutningsmöjligheter.

Vilken är den bästa utrustningen till MacBook Pro 13" utan touchbar?

Du kan täcka nästan alla dina behov för din MacBook Pro 13", eftersom tillbehörsmarknaden för Mac är i snabb utveckling. Beroende på vad du ska använda den till kan olika rekommendationer göras. Om du ska använda den i en arbetsstationsuppsättning kan en kombination av en MacBook-ställ, en hubb för att samla dina kablar på en plats, ett skydd för att transportera allt och ett härligt headset till MacBook ge en riktigt solid grund. Å andra sidan, om det är för avslappnad surfning och spel då och då, kan en USB-C HDMI-docka, en MFi Lightning-kabel för att ladda iPhone och ett par bra earpods till MacBook vara en bättre lösning. I alla fall rekommenderar vi att du tittar igenom vårt utbud, eftersom vi har samlat de bästa lösningarna för MacBook Pro 13" under ett tak här hos oss. Både till rimliga priser och till dig som vill ha det bästa till din MacBook Pro 13".

iaai