300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone Se 2020

iPhone Se 2020

Det finns 549 produkter.
iPhone SE 2020 Apples nya iPhone-modell SE har blivit snabbare, bättre och med bara en liten större skärm, så alla er som föredrar en mindre och mer praktisk iPhone kan tryggt uppgradera till Apples nya SE-modell - och det kan göras till ett betydligt lägre pris än vad som är normalt för en ny...
läs mer
Visar 1 - 54 av 549 artiklar
iPhone Se 2020

iPhone SE 2020

Apples nya iPhone-modell SE har blivit snabbare, bättre och med bara en liten större skärm, så alla er som föredrar en mindre och mer praktisk iPhone kan tryggt uppgradera till Apples nya SE-modell - och det kan göras till ett betydligt lägre pris än vad som är normalt för en ny iPhone.

Priset är överlag värt att notera, eftersom Apple har prissatt iPhone SE 2020 ganska lågt, så att man kan få en ny - och ganska kraftfull - iPhone utan att bli ruinerad.

iPhone SE - Uppdaterad och vattentät design

iPhone SE 2020 är nu identisk med iPhone 8 när det gäller utseendet. Det innebär att skärmen på iPhone SE 2020 nu har vuxit till 4,7 tum jämfört med 4 tum på den ursprungliga SE-modellen.

Det finns fortfarande en svart ram ovanför och under Retina-skärmen, där frontkameran, högtalaren och de tillhörande sensorerna är placerade på toppen, medan det finns en Touch ID Home-knapp med inbyggd fingeravtrycksläsare längst ner, som är täckt av det superstarka Sapphire Crystal. På varje sida av skärmen finns en smal svart ram.

iPhone SE är uppbyggd med glas på båda sidor av en aluminiumram i mitten, som har samma färg som glasets sidor, så att färgen ser enhetlig ut, och dessutom finns det fyra små antennband som är synliga på sidorna av iPhone SE 2020.

På baksidan har iPhone SE kameran med en LED-blixt. Kameran i denna modell har bara en enda lins jämfört med de större iPhone 11-modellerna som använder en kombination av tre linser för kamerasystemet.

På vänster sida av iPhone SE 2020 hittar vi knappen för att slå på och av ljudet samt volymknapparna, medan knappen för att slå på och av skärmen och själva mobilen sitter på höger sida.

På botten finns Lightning-porten och högtalargrillarna, och precis som på de senaste modellerna av Apples iPhone finns det ingen hörlursuttag, så du måste antingen använda Lightning-kontakten eller Bluetooth-headset.

Eftersom iPhone SE 2020 har samma design som iPhone 8 (och för den delen även iPhone 7) kan man använda samma mobilskal till Apples nya iPhone SE.

Vatten och damm är inga problem för den lilla nyheten, eftersom Apple själva skriver att iPhone SE 2020 tål stänk, vattenpölar, regn och sprut, vilket hänvisar till att den är IP67-certifierad, vilket innebär att den kan vara nedsänkt i 1 meters djupt vatten i upp till 30 minuter. Apple varnar dock för att vattentåligheten och dammtåligheten minskar med tiden vid normalt slitage och användning av iPhone SE, och de rekommenderar att man inte doppa sin iPhone i vatten.

iPhone SE 2020 finns i tre färgvarianter

iPhone SE 2020 finns i tre färgvarianter, och du kan välja mellan Apples klassiska vita eller svarta modell och en iögonfallande (PRODUCT) RED-röd version.

Oavsett färg har alla tre modellerna svarta paneler över och under skärmen på framsidan av iPhone SE 2020.

iPhone SE 2020 är ett bioniskt och framtidssäkrat kraftverk

Även om iPhone SE 2020 inte är lika dyr att skaffa som Apples flaggskeppsserie iPhone 11-modeller, får du ändå samma A13 Bionic-processor i iPhone SE 2020 som är inbyggd i 11-serien, och som Apple själva kallar den snabbaste chippen i en smartphone någonsin.

Redan av den anledningen är det värt att överväga iPhone SE 2020 som din nästa iPhone.

Samtidigt gör den nya chippen att du med iPhone SE 2020 får en framtidssäkrad iPhone som kommer att ta emot Apples iOS-uppdateringar under många år framöver, och Apple har bekräftat att iPhone SE 2020 kommer att få iOS 14-uppdateringen när den släpps senare i år.

Ska du uppgradera från en iPhone 7 eller 8?

Det korta svaret är: Ja.

Det finns inte så mycket att tveka på om det är dags att byta ut din åldrande iPhone mot en ny modell och du inte är redo att betala för en av de dyrare iPhone 11-modellerna.

Ett av de viktigaste argumenten för en uppgradering är att iPhone SE 2020 har samma A13 Bionic-processor som de betydligt dyrare iPhone 11-modellerna, och det gör iPhone SE 2020 till en riktigt snabb iPhone till priset.

Bra kameror på båda sidor av iPhone SE 2020

Kamerorna i en iPhone är viktiga för de flesta användare, oavsett om de ska användas för semesterbilder eller för selfies och matbilder till Instagram, Facebook och andra sociala medier, och med iPhone SE 2020 får du en mycket väl fungerande huvudkamera med en 12 MP bildsensor och en selfiekamera på 7 MP.

Eftersom den bakåtriktade kameran bara använder en enda lins får du inte samma professionella funktioner som med en av iPhone 11-modellerna, och det finns inte heller Night Mode inbyggt i iPhone SE 2020, så den är inte stark när det gäller bilder i svagt ljus.

Men det är nog också den enda nackdelen med iPhone SE 2020, som tar riktigt fina bilder med starka färger och naturliga hudtoner - precis som vi är vana vid med kamerorna i Apples iPhones.

iPhone SE 2020 levereras med trådlös Qi-laddning

iPhone SE 2020 levereras med inbyggd trådlös Qi-laddning, vilket innebär att du kan använda smarta Qi-laddare som du bara behöver lägga din iPhone på för att ladda den.

Qi-laddare finns i olika utföranden, så du kan säkert hitta en som passar dig och din inredning. Du kan välja modeller med plats för två iPhones bredvid varandra eller en iPhone och behållaren för dina Apple AirPods Pro, och du kan också få en Qi-laddare där du kan ha din Apple Watch bredvid din iPhone för laddning.

Du kan till och med få en skrivbordslampa med inbyggd Qi-laddning i foten och en powerbank med Qi-laddning att ta med dig på språng.

Extra laddare och kablar till din iPhone SE 2020

Det är alltid en bra idé att ha extra laddare och kablar till din iPhone så att du alltid kan vara säker på att kunna ladda den, oavsett om du är hemma, i skolan, på jobbet eller på besök hos vänner och familj.

Här kan vi starkt rekommendera våra egna M7-produkter, som vi har utvecklat för att hamna precis rätt mellan pris och superkvalitet. M7-laddare och kablar till iPhone SE 2020 fungerar bra, håller länge och ger optimal prestanda så att din iPhone och andra iEnheter laddas snabbt och effektivt.

Håll liv i din iPhone SE 2020 på språng med en powerbank

Om du ska vara borta från elnätet under en längre tid kan du säkerställa ström till din iPhone SE 2020 med en powerbank.

Du kan få en powerbank med trådlös Qi-laddning som den nya iPhone SE också kan dra nytta av, men den är bäst om du sitter stilla någonstans som t.ex. på ett tåg eller ute i naturen, eftersom den kräver att din iPhone kan ligga på den.

Rör du dig är det bättre att välja en powerbank med en kabelanslutning till din iPhone SE 2020, och här finns det många modeller att välja mellan - du kan till och med välja en med solceller, vilket är smart om du till exempel ska på en längre tur ut i naturen.

Skydda din iPhone SE 2020 med ett skal och/eller skärmskydd

Det finns stor skillnad på skal till din iPhone, eftersom du både kan välja ett skal som bara skyddar baksidan och sidorna av mobiltelefonen, och ett skal som kan vikas runt hela mobiltelefonen och skyddar alla sidor inklusive skärmen.

Det finns också stor skillnad på iPhone-ägare, eftersom det finns de som aldrig skulle drömma om att packa in sin sprillans nya och toppdesignade iPhone i ett skal, så att man inte kan njuta av alla detaljer och känna den härliga taktiliteten som följer med vid köpet av en iPhone. Andra iPhone-ägare ser det däremot som en nödvändighet att skydda sin investering i en ny iPhone med ett starkt och robust skal som skyddar den värdefulla inredningen och skärmen på bästa sätt.

Och oavsett vilken kategori av iPhone-ägare du tillhör har vi också ett skal till dig och din iPhone SE 2020, antingen ultra-tunt och genomskinligt så att du fortfarande kan njuta av utseendet och designen på din iPhone, eller ett helt omslutande skal med plats för kreditkort och en handledsrem.

.iaai