300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 500 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
kr kr
Manufacturers
more... less
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
Längd
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Understøtter: USB-PD
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Färg
Vikt
more... less
Produktgaranti
Kompatibilitet
more... less
Filter
Macbook 13

Macbook 13

Det finns 367 produkter.
LITEN UPPDATERING FÖR STOR MASKINFrån och med 2015, en uppdatering gjordes till Apples välkända MacBook Pro, vilket gör den redan perfekta maskinen lite bättre. Det finns inget nytt fysiskt, men pekplattan har nu fått Force Touch som ger en ny dimension till din MacBook.VAD BEHÖVER JAG?Som med alla Apple-produkter-elektronikprodukter i allmänhet-en reserv laddare är ett måste. Du kan köpa den ursprungliga Apple MagSafe-laddaren här på Mackabler.dk. En Mini DisplayPort för HDMI-kontakt rekommenderas också...
läs mer
Visar 1 - 54 av 367 artiklar
Macbook 13

LITEN UPPDATERING FÖR STOR MASKIN
Från och med 2015, en uppdatering gjordes till Apples välkända MacBook Pro, vilket gör den redan perfekta maskinen lite bättre. Det finns inget nytt fysiskt, men pekplattan har nu fått Force Touch som ger en ny dimension till din MacBook.

VAD BEHÖVER JAG?
Som med alla Apple-produkter-elektronikprodukter i allmänhet-en reserv laddare är ett måste. Du kan köpa den ursprungliga Apple MagSafe-laddaren här på Mackabler.dk. En Mini DisplayPort för HDMI-kontakt rekommenderas också för MacBook ägare, så du kan alltid ansluta till projektorn på universitetet eller på arbetsplatsen! På samma sätt kan en Mini DisplayPort till VGA-adapter användas för samma ändamål, eftersom det ofta är en av de två ingångarna som ska tillhandahållas på en projektor eller mer allmänt externa bildskärmar. Om du ofta använder en eller flera externa bildskärmar kan den vara smart med ett trådlöst tangentbord – och vi har en i lager som fungerar med Bluetooth!

För arbetsplatsen eller skrivbordet kommer du att bli nöjd med en MacBook/iPad stativ i aluminium. Det håller din MacBook 13 lyfts i en användbar vinkel som både kommer att få dig att sitta ordentligt med ryggen och förhindra att den överhettas mot en bänkskiva. Det gör det håller längre!

Ska du resa innan länge? Du kan få en Apple Travel adapter med oss, så att du alltid har ström för vad du behöver för att använda din MacBook 13 för. En annan cool gadget är vår Mini DisplayPort till 4K HDMI-adapter Icy Box Premium adapter-den stöder upplösningar upp till 4K, vilket ger dig en helt fantastisk bild när du tittar på en film på en stor skärm!

Om du behöver hörlurar vi har en hel del olika att erbjuda-en originell och föga originella iPhone 5 set, samt Xiaomi i-hörlurar i första och andra generationen, som båda är super fin kvalitet! Om du är mer lyssnar på musik eller ljud från MacBook 13 samtidigt, rekommenderar vi också en mini-jack splitter så att du kan ansluta två uppsättningar av Hörlurar en enhet. Det är super smart! Titta på vår sida här genom där allt du behöver för din MacBook 13 är att hitta. Beställ idag!