300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPad Pro 2

iPad Pro 2

Det finns 405 produkter.
Tillbehör till iPad Pro 9,7"Här har vi tillbehör till iPad Pro med 9,7" skärm, det är den första iPad Pro-modellen som verkligen gjorde iPad till en dator likt alla andra datorer. iPad Pro används för arbete och studier, vilket innebär att du behöver tillbehör för att göra det enklare och...
läs mer
Visar 1 - 54 av 405 artiklar
iPad Pro 2

Tillbehör till iPad Pro 9,7"

Här har vi tillbehör till iPad Pro med 9,7" skärm, det är den första iPad Pro-modellen som verkligen gjorde iPad till en dator likt alla andra datorer. iPad Pro används för arbete och studier, vilket innebär att du behöver tillbehör för att göra det enklare och snabbare.

Vad behöver jag till min iPad Pro 9,7"?

Med en iPad Pro 9,7" har du ett kraftfullt verktyg i handen, och med hur djupt vi är förbundna med omvärlden ger den dig tillgång till alla kanaler du behöver. Därför är det viktigt att ha rätt utrustning för att kunna använda den på bästa sätt. Det är självklart viktigt att ha en bra laddare till iPad och en bra Lightning-kabel till iPad, så att du alltid enkelt kan ladda den. Dessutom är skydd av stor vikt för att undvika skador eller repor på din iPad Pro 9,7", särskilt om du använder den mycket för arbete eller resor. I det avseendet finns det också alternativ som tangentbord till iPad, vilket förbättrar skrivupplevelsen avsevärt på din iPad Pro 9,7". Dessutom finns det tillbehör för de flesta behov, där bil-laddare till iPad och adapter till iPad säkert finns högst upp.

Vilken är den bästa laddaren till min iPad Pro 9,7"?

För att få den bästa laddaren till iPad Pro 9,7" krävs en stark Lightning-kabel till iPad, där vi kan rekommendera antingen vår egen MFi Lightning-kabel eller Avantree Lightning-kabel MFi, eftersom båda ger bra hållbarhet till priset. Som laddare kan du antingen välja en laddare som är avsedd att ladda få enheter eller en som kan ladda många enheter samtidigt med lägre hastighet. Här finns det flera bra paketlösningar med båda, som till exempel Avantree multi USB-laddare + 5x MFi Lightning-kabel eller MFi-kabel och en bra 12W-laddare. Alternativt kan du också välja Avantree 50W USB-C och USB-laddare, eftersom du får både en laddare till iPad och en laddare till MacBook i ett. Dessutom finns det bra möjligheter för bil-laddning om du behöver ladda din iPad i bilen.

Hur skyddar jag min iPad Pro 9,7" på bästa sätt?

För att skydda din iPad Pro 9,7" på bästa sätt behöver du ett iPad-skydd som kan täcka hela vägen runt din iPad, så att du undviker skador. Ett Xlevel FIB iPad-skydd ger utmärkt skydd och funktionalitet, så det kan definitivt rekommenderas. Dessutom är det också en bra idé med ett skyddsglas till iPad, eftersom det ger extra skydd till själva skärmen, som är den mest ömtåliga delen på din iPad Pro 9,7". Om du vill ha extra säkerhet är vårt utbud av hållare till iPad också värda att titta på.

.iaai