1-3 DAGARS LEVERANSTID & FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300 KR    |    30 DAGARS RETURRÄTT    |    [email protected]

iPhone linser (4/4s + 5/5s) Det finns 5 produkter.

Nya möjligheter med din iPhoneDet finns, som ni säkert vet, en riktigt bra kamera i din iPhone. Och med en extern iphone lins kan göra kameran ännu bättre och ta kul och bra bilder av hög kvalitet.Våra iPhone linser är av högsta kvalitet och på ett mycket billiga...
läs mer
 • Vy:
 • 3 i 1 lins (objektiv) till iPhone 5/5s eller 4/4s

  3-i-1 lins som passar iPhone 5/5S och till iPhone 4/4S. Produkten består av 3 linser, Vidvinkel, Macrolins och Fisheye som enkelt monteras över kameran på din iPhone. Denna 3-i-1 lins är kompakt, portabel och enkel att använda.

  118,63kr
  Tillfälligt slut
 • iPhone sticky lins

  Den här linsen sätter du på din iPhone, iPod eller iPad för att göra bilden din iPhone tar bredare eller annorlunda.Linsen är lätt att bära, vikt och kvalitet som hållare för en promenad i påsen.För dig som vill vara kreativ med dina Instagram bilder är iPhone sticky lins en rolig gadget som är lätt att bära med sig och gör mycket för dina bilder.

  259,63kr
  1-3 dagars leveranstid
 • tripod

  68,75kr
  1-3 dagars leveranstid
 • Vattentätt fodral till iPhone

  Detta är ett vattentät fodral till din iPhone, eller en vattentätt väska till din iPhone. Det vattentäta fodralet fungerar med alla iPhone-telefoner från 5-6 och hela vägen upp till 6S.

  68,75kr
  1-3 dagars leveranstid
 • Objektiv till iPhone 5

  Vårt bästa iPhone 5 / 5s objektiv perfekt för semestern eller bara för att göra dina Instagram foton ännu bättre.Denna är bättre än den billigare iPhone 5 3-i-en lins, eftersom den är tillverkad av aluminium istället för plast. Kvaliteten av bilderna är desamma.

  68,75kr
  1-3 dagars leveranstid
Visar 1 - 5 av 5 artiklar

iPhone linser (4/4s + 5/5s) 

Nya möjligheter med din iPhone
Det finns, som ni säkert vet, en riktigt bra kamera i din iPhone. Och med en extern iphone lins kan göra kameran ännu bättre och ta kul och bra bilder av hög kvalitet.
Våra iPhone linser är av högsta kvalitet och på ett mycket billiga pengar på köpet.
Insidan av linserna är tillverkade av äkta glas, där andra billiga linser är ofta gjorda av plast. Den goda kvaliteten på våra iPhone linser innebär att du får en hel del glädje av bilderna du tar med din iPhone, med våra kvalitetslinser, du plötsligt får helt olika typer av bilder i rutan.
Utan en lins på din iPhone, sedan den färdiga bilden exakt som det visas på telefonens display. Och saker som är lite långt borta, plötsligt blir mycket liten. Men med en iPhone-objektiv kan dra föremål - oavsett om det är flickvännen eller söta barn som leker i pöl - mycket närmare utan att göra avkall på bildkvaliteten.
Utan en iPhone lins, kan du naturligtvis zooma in på något i bakgrunden på bilden på datorn eller på telefon, men då detaljerna Kornig, och de gör som jag säger inte med iPhone linser eftersom bilden så att säga har zoomat in när du trycker knappen och ta bilden.
Våra iPhone linser ger dig tre linser i en.
Du får ett vidvinkelobjektiv är perfekt för att ta bra landskap22sbilder med, men du kan även använda det här objektivet när du tar bilder på en fest, som du kan få fler människor i bilden när bilden så att säga, drar folk tillsammans. Det är verkligen mycket socialt; o)
Med våra iPhone linser, får du också en fish-eye-objektiv som ger några riktigt roliga effekter, både av djur och idrott. Om du tar, till exempel, är en video av några åkare, så resultatet top notch med ett fisheye-objektiv.
Det sista målet, får du med ett makroobjektiv, vilket gör att du kan ta extrema närbilder av blommor, insekter och andra saker som är vackra nära, och njuta av alla små detaljer. Var inte rädd, men kan du till exempel se hår på spindeln, om du vill.
Vår iPhone linsskyddet för kamerans blixt, så att du inte kan använda blixten när du fotograferar, men det gäller för alla iPhone-objektiv du kan hitta på marknaden.