300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPad Air 10,9"

iPad Air 10,9"

Det finns 417 produkter.
iPad Air 4 10,9" iPad Air 4 10,9" har blivit hyllad för sin snabbhet, mångsidighet och stilrena design. Dess nya design är framtagen med fokus på produktivitet och är idealisk för både studenter och yrkesverksamma som behöver en bärbar enhet för sitt arbete. I denna kategoritext kommer vi att...
läs mer
Visar 1 - 54 av 417 artiklar
iPad Air 10,9"

iPad Air 4 10,9"

iPad Air 4 10,9" har blivit hyllad för sin snabbhet, mångsidighet och stilrena design. Dess nya design är framtagen med fokus på produktivitet och är idealisk för både studenter och yrkesverksamma som behöver en bärbar enhet för sitt arbete. I denna kategoritext kommer vi att undersöka iPad Air 4 10,9" närmare och se vad den har att erbjuda.

Design och skärm

iPad Air 4 10,9" har en slank design med rundade hörn och är tillverkad av aluminium, vilket gör att den känns både lätt och robust. Skärmen är 10,9 tum stor med en upplösning på 2360 x 1640 pixlar, vilket ger en skarp och klar bildkvalitet. Skärmen har också en True Tone-funktion som automatiskt anpassar färgtemperaturen till omgivande ljus, vilket gör läsning och skrivning mer behagligt för ögonen.

Prestanda och batteritid

iPad Air 4 10,9" drivs av en A14 Bionic-chip, som också finns i iPhone 12-serien. Denna chip ger en otrolig hastighet och prestanda när du använder din iPad för att multitaska, streama video eller spela spel. Batteriet kan hålla upp till 10 timmar på en enda laddning, så du kan arbeta och spela på din iPad hela dagen.

Kameror och ljud

iPad Air 4 10,9" har en 12-megapixels kamera på baksidan och en 7-megapixels kamera på framsidan. Båda kamerorna kan spela in video i 1080p HD och ta fantastiska bilder, även i svagt ljus. iPad'en har också fyra högtalare som ger en fyllig och kraftfull ljudupplevelse när du tittar på film eller lyssnar på musik.

Tillbehör och funktionalitet

iPad Air 4 10,9" är kompatibel med Apple Pencil 2 och Magic Keyboard, vilket möjliggör precisionsskrivning och produktivitet. iPad'en stödjer också Touch ID, vilket ger ett säkert och snabbt sätt att låsa upp din enhet.

Slutsats

iPad Air 4 10,9" är en otroligt mångsidig iPad som kan användas för allt från arbete till underhållning. Den har en kraftfull prestanda, en slank design och en skarp skärm som gör det enkelt att se och göra saker. Med möjligheten att lägga till tillbehör som Apple Pencil 2 och Magic Keyboard kan du öka din produktivitet och göra din iPad Air 4 10,9" ännu mer mångsidig.

.iaai