300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
Laddningseffekt
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Trådløs opladning til iPhone's

Trådløs opladning til iPhone's

Det finns 45 produkter.
Här har vi de trådlösa laddare du Skla använder för att dra nytta av funktionen i din iPhone som ger trådlös laddning. Tyvärr, bara iPhone 8, 8 plus och X kommer med funktionen inbyggd, men det finns flera andra alternativ, t. ex. omslag eller små...
läs mer
Visar 1 - 45 av 45 artiklar
Trådløs opladning til iPhone's

Här har vi de trådlösa laddare du Skla använder för att dra nytta av funktionen i din iPhone som ger trådlös laddning.

Tyvärr, bara iPhone 8, 8 plus och X kommer med funktionen inbyggd, men det finns flera andra alternativ, t. ex. omslag eller små inlägg en är på insidan av omslaget. 

Hur fungerar en trådlös laddare för iPhone?

En Qi trådlös laddare fungerar genom att överföra ström genom en spole i laddaren, skapa ett magnetfält. Detta magnetfält genererar ström i allt som sätts på ytan av laddaren med hjälp av Induktion, som i detta fall kommer att vara en iPhone. Den här strömmen lagras i batteriet på samma sätt som när den normalt laddas via en kabel. Qi trådlösa laddare fungerar för de flesta senaste iPhones och smartphones och de är lätta att använda. Men denna bekvämlighet kommer på bekostnad av att vara lite långsammare än den normala Lightning laddare. Det är en effektiv teknik som bara kommer att förbättras när mer utvecklas, och eftersom fler telefoner passerar denna typ av avgift i stället för den klassiska.

Vilken är den bästa trådlösa laddaren för iPhone?

Den bästa trådlösa laddaren finns i många olika former, beroende på exakt vad du letar efter. Ett enkelt kriterium är hastigheten en Qi trådlös laddare för iPhone kan ladda med. en Qi trådlös laddare för iPhone i vitt med en laddningshastighet på 5W är standardalternativet som ger dig trådlös laddning men inte mycket annat. Om du väljer att gå upp i en Qi laddare för iPhone med Quickcharge, får du i gengäld 7, 5W laddningshastighet som är betydligt snabbare. Om du vill få toppen av klassen inom Qi laddare, kan du få en Belkin Boost upp, laddning plattan för trådlös laddning. Det är gjort för att kunna ladda genom omslag upp till 3mm. tjocklek, vilket är oerhört starkt. På så sätt kan du fortfarande ha täckning för din iPhone utan att behöva investera i ett magnetiskt hölje.

Vad kan jag få för en trådlöss laddare?

De mest märkbara utrustnings alternativen i trådlös laddning är magnetiska omslag och trådlösa kraft banker. Med en magnetisk Cover för iPhone, har du möjlighet att använda trådlös laddning med din äldre iPhoney ' s. Detta fungerar genom att göra omslaget sig magnetisk och därmed makten bildas i locket, i stället för inuti din iPhone, och sedan locket med hjälp av En liten kontakt sänder strömmen till batteriet där den laddas. En trådlös Powerbank är också otroligt praktiskt eftersom du inte behöver ha en tråd till din Powerbank någonstans och bara kan ha det med din iPhone, för en alltid laddad iPhone. Se bland annat Vår Power Bank med Qi laddning 8000mAh, vilket ger upp till 4 fulla avgifter till din iPhone, helt trådlöst.

I framtiden förväntar vi oss att alla Apple-telefoner och surfplattor, iPhone och iPad ska komma med trådlös QI-laddning, vilket är anledningen till att vi förväntar oss att du ska kunna använda laddare i många år.

IPhone 8, 8 plus och X kommer med en trådlös QI laddning av 7, 5W, det är lite mer än den normala laddaren för iPhone som bara är på 5W, men vi regnar en del av 7, 5W är förlorad så det innebär att CA. kan ladda med samma hastighet med en trådlös QI Laddning som en normal 5W laddare, men du kan fortfarande ladda iPhone med 10W genom en vanlig laddare med kabel.

Du bör börja med att köpa en QI tallrik att ligga din iPhone på, efteråt måste du köpa en laddare som ger rätt makt, de flesta QI plattorna på 5W, detta kan du också ladda din iPhone med, men det går långsammare än hela 7, 5W som iPhone fungerar med. är därför viktigt att du köper en som passar dina behov, en 7, 5W QI laddare låter din iPhone snabbare, men en 5W är billigare och behandlar ditt batteri bättre så det förmodligen varar längre, det är inte mycket, men det spelar roll i det långa loppet.

Laddaren för QI laddare måste kunna leverera minst 7, 5W om din QI laddare kan, och 5W om det kan, kan du se laddare som kan leverera den här: Avgift påtill QI plattan på 5W eller överEller om du vill använda en QI-laddare på 7, 5W kan du hitta en laddare som fungerar med den här: Laddare till QI-plattan vid 7, 5W eller över Laddaren kan kunna leverera mer ström än 7, 5W så länge det bara leverera över det finns inga problem med att använda den.