300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iMac 5k med Thunderbolt 3

iMac 5k med Thunderbolt 3

Det finns 409 produkter.
IMAC får inte tillräckligt med respekt alls i den danska hem, det är stort och trevligt och kommer med allt du någonsin behöver för att få riktigt mycket av din Mac, även det är även tunn och billig också, det är perfekt. Vad är Thunderbolt 3 för iMac 5k? Ett säkert tecken på att du arbetar med högsta kvalitet kan hittas vid åtkomst till Thunderbolt 3-portar. Thunderbolt 3 för iMac 5k ger dig tillgång till laddning, dataöverföring och video av högsta kvalitet. Tekniken...
läs mer
Visar 1 - 54 av 409 artiklar
iMac 5k med Thunderbolt 3

IMAC får inte tillräckligt med respekt alls i den danska hem, det är stort och trevligt och kommer med allt du någonsin behöver för att få riktigt mycket av din Mac, även det är även tunn och billig också, det är perfekt.

Vad är Thunderbolt 3 för iMac 5k?

Ett säkert tecken på att du arbetar med högsta kvalitet kan hittas vid åtkomst till Thunderbolt 3-portar. Thunderbolt 3 för iMac 5k ger dig tillgång till laddning, dataöverföring och video av högsta kvalitet. Tekniken bakom är densamma som att göra 5k eller 2x4k möjligt, vilket också tillåter varje Thunderbolt 3-port så att du kan köra en andra skärm i 5k/8k, eller med en adapter, två eller flera ytterligare bildskärmar i 4K. Så om du kommer att ha den vildaste Gamer setup hemma, eller bara vill hålla filmkvällar i en skarp kvalitet, då är det genom Thunderbolt 3 till iMac 5k du får möjlighet. porten är baserad på USB-C-standarden, så alla kablar med USB-C är kompatibla med den här Typ av port.

Hur ansluter jag enheter till iMac 5k?

Du har flera alternativ för att ansluta till din iMac 5k. iMac 5k är utrustad med fyra USB 3,0-portar och två Thunderbolt 3 (USB-C-portar), som bör täcka de flesta behov. Om du är inne i en tidigare generationens bildskärm med antingen HDMI eller Mini DisplayPort, kan de anslutas med hjälp av Adaptrar som vår USB-C till Mini DisplayPort-adapter eller vår USB-C till HDMI-kabel 2m. Dessutom kan du skaffa ett nav som ger dig tillgång till ett bredare utbud av portar om du har en stor blandning av enheter för olika generationer. I ett arbete setup, det är ovanligt att alla dina maskiner att komma med alla de senaste anslutningarna, där investera i ett kraftfullt nav som vår Baseus USB Type-C Notebook Hub adapter kan vara en fördel eftersom det ger tillgång till lite av det hela.

Vilka tillbehör kan du få för iMac 5k?

När det gäller att välja tillbehör till din iMac 5k, är konsten att skräddarsy till den situation du sitter i. om du behöver en spelkonfiguration behöver du rätt Adapter för eventuella ytterligare bildskärmar och du måste se till att du har tillräckligt med USB-portar för all utrustning du använder. Här kommer valet ofta mellan en docka som ger ett mindre antal extra portar eller ett nav som ger ett bredare intervall. En Baseus USB-C allsmäktig docka + en USB-C till USB-adapter kan också vara en gynnsam kombination, eftersom det bara ger lite extra USB-portar att arbeta med. omvänt, en ultimat USB-C Hub designad av Hyper ger den ultimata mängden portar för alla ändamål.