300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Hane
Hona
vis flere mindre
Vattentät
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
iPhone 5s

iPhone 5s

Det finns 472 produkter.
Sitter inne med en läcker iPhone 5s, men känner du saknar viss utrustning till det? Så här har vi samlat den bästa utrustningen du kommer att njuta av att använda, och som kan hjälpa dig till en ännu bättre iPhone upplevelse! Först och främst är det bra att ha den utrustning som behövs för -...
läs mer
Visar 1 - 54 av 472 artiklar
iPhone 5s

Sitter inne med en läcker iPhone 5s, men känner du saknar viss utrustning till det? Så här har vi samlat den bästa utrustningen du kommer att njuta av att använda, och som kan hjälpa dig till en ännu bättre iPhone upplevelse! Först och främst är det bra att ha den utrustning som behövs för - nämligen en laddare. Vi är stolta över att sälja våra egenproducerade Apple-godkända Blixt kablar som är fullt fungerande och perfekt för din iPhone 5s. Läs mer om våra MFi Blixt kablar här och köpa din!
 
Vi säljer också flera adaptrar som kan ge din telefon ännu fler alternativ. En MicroUSB till Blixt kontakten gör det möjligt att låna en väns laddare, även om de inte har en iPhone. Du kommer faktiskt att kunna ansluta din iPhone en av de mest populära laddningsgränssnitt för Android och Windows-telefoner. Eller du kanske har en högtalare med 30pin ingång (den port som är på iPhone 4s och tidigare)? Vi har en fin 8pin till 30pin adapter (8pin är ingången på en iPhone 5 och senare), finns det bara får släppas ut på hörlursuttag och du kan sedan ansluta telefonen och enkelt spela musik på anläggningen. Adaptern fungerar naturligtvis även i andra bryggor med 30pin hamn och arbetar med ljud också.
 
Vill du hellre hålla din iPhone 5s säker, rekommenderar vi skottsäkert glas för iPhone. Det är ett skyddande glas, du kan sätta på skärmen, som skyddar den mot bland annat irriterande repor och eventuell chock. Är du kontrast den typ som kommer att uppgradera telefonen, ta en titt Premium Lens för iPhone, sedan få din iPhone snapshots att sticka ut ännu mer från andra.
 
Titta även våra produkter genom och hitta exakt vad du saknar!