300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Hona

more... less

Price

7 kr 4369 kr

Manufacturers

more... less

Färg

QI opladning

more... less

MFi godkänd

more... less

Laddningseffekt

more... less

Understøtter: USB-PD

more... less

Längd

more... less

SøgiPhone 5s

iPhone 5sDet finns 501 produkter.

Sitter inne med en läcker iPhone 5s, men känner du saknar viss utrustning till det? Så här har vi samlat den bästa utrustningen du kommer att njuta av att använda, och som kan hjälpa dig till en ännu bättre iPhone upplevelse! Först och främst är det bra att ha den utrustning som behövs för - nämligen en laddare. Vi är stolta över att sälja våra egenproducerade Apple-godkända Blixt kablar som är fullt fungerande och perfekt för din iPhone 5s. Läs mer om våra MFi Blixt kablar här och köpa din! Vi säljer också flera adaptrar som kan ge din telefon ännu fler alternativ. En...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 54 av 501 artiklar
iPhone 5s

Sitter inne med en läcker iPhone 5s, men känner du saknar viss utrustning till det? Så här har vi samlat den bästa utrustningen du kommer att njuta av att använda, och som kan hjälpa dig till en ännu bättre iPhone upplevelse! Först och främst är det bra att ha den utrustning som behövs för - nämligen en laddare. Vi är stolta över att sälja våra egenproducerade Apple-godkända Blixt kablar som är fullt fungerande och perfekt för din iPhone 5s. Läs mer om våra MFi Blixt kablar här och köpa din!
 
Vi säljer också flera adaptrar som kan ge din telefon ännu fler alternativ. En MicroUSB till Blixt kontakten gör det möjligt att låna en väns laddare, även om de inte har en iPhone. Du kommer faktiskt att kunna ansluta din iPhone en av de mest populära laddningsgränssnitt för Android och Windows-telefoner. Eller du kanske har en högtalare med 30pin ingång (den port som är på iPhone 4s och tidigare)? Vi har en fin 8pin till 30pin adapter (8pin är ingången på en iPhone 5 och senare), finns det bara får släppas ut på hörlursuttag och du kan sedan ansluta telefonen och enkelt spela musik på anläggningen. Adaptern fungerar naturligtvis även i andra bryggor med 30pin hamn och arbetar med ljud också.
 
Vill du hellre hålla din iPhone 5s säker, rekommenderar vi skottsäkert glas för iPhone. Det är ett skyddande glas, du kan sätta på skärmen, som skyddar den mot bland annat irriterande repor och eventuell chock. Är du kontrast den typ som kommer att uppgradera telefonen, ta en titt Premium Lens för iPhone, sedan få din iPhone snap22shots att sticka ut ännu mer från andra.
 
Titta även våra produkter genom och hitta exakt vad du saknar!