300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Lösa laddning problem med iPhone/iPad

Om du får ett felmeddelande på din iPhone eller iPad vid omlastning, detta i 99% av fallen kan lösa problemet problemet är oftast på 8pin lightningcables, och felmeddelandet brukar ljud: tillbehör som inte stöds, denna kabel eller tillbehör är inte godkända och kanske inte fungerar med denna iPhone

Felmeddelande vid laddning av iPhone, iPad och iPod


iPhone fejlmeddelse ved ladningOm du upplever problem när du laddar din Apple iPhone, iPad eller iPod med Lightning-eller 30-stifts kabel kan den här guiden hjälpa dig att lösa problemet.

Ofta felmeddelandet har följande lydelse:

"Denna kabel eller tillbehör är inte
Godkänd och kanske inte fungerar
Med denna iPhone "


Felet uppstår eftersom anslutningen mellan telefonen och kabeln inte är tillräckligt bra, på grund av smuts, smuts, fett rester, etc. på kabel huvudet och laddnings ingången på din enhet.


Detta felmeddelande kommer ofta på kablar som inte produceras av Apple själv. Även om din ursprungliga lightningcable eller 30-stifts kabel fungerar,
Detta betyder inte att felmeddelandet inte kan inträffa eftersom det finns en skillnad i hur känsliga original och icke-originalkablar är.
 


 
Så här åtgärdar du problemet:

1. Fukta en trasa eller någon köks rulle

2. torka av kabelns huvud, så att du kan Smuts och fett sitter inte längre upp och ner.

3. damm och smuts måste avlägsnas från laddnings ingången på enheten. Du kan följa den här videon från Anders från Mackabler.

Ibland får du felmeddelandet "tillbehöret stöds inte" i stället för felmeddelandet
"Denna kabel eller tillbehör är inte godkänd och kanske inte fungerar med denna iPhone."
Här måste du försöka följa ovan nämnda lösningar, eftersom vi ofta ser att det också fungerar.

Vi vet hur frustrerande det kan vara att sitta i en flygplats, tåg, bil, etc. och saknar makt, och sedan få detta felmeddelande.
Många drar slutsatsen att detta beror på att kabeln är trasig och inte längre fungerar, men lyckligtvis är det inte så ofta fallet.

Vi hoppas att denna guide löser problemet så att du inte får felmeddelandet igen, När du laddar din iPhone, iPad eller iPod.