300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iMac 27 "5k

iMac 27 "5k

Det finns 288 produkter.
IMac med en 27 "skärm och 5k är den bästa Mac någonsin, skärmen ensam gör det till en billig dator eftersom ingen annan kan göra något liknande för samma pris, har också massers av makt och massers av funktioner utöver det. Vad...
läs mer
Visar 1 - 54 av 288 artiklar
iMac 27 "5k

IMac med en 27 "skärm och 5k är den bästa Mac någonsin, skärmen ensam gör det till en billig dator eftersom ingen annan kan göra något liknande för samma pris, har också massers av makt och massers av funktioner utöver det.

Vad behöver jag för iMac 27 "med 5k?

Nu när du har förvärvat toppen av pop i form av en iMac 27 "5k, kan du lika gärna gå hela vägen och få den allra bästa utrustningen med det. Det är därför det är viktigt att vara säker på att du kan ansluta alla dina enheter hemma eller på jobbet där, oavsett om det är en extra bildskärm, en extra mus, eller den läckra anläggningen som bara väntar på att eldas upp för. För det finns ett brett utbud av adaptrar och hubbar som vi har snyggt presenteras här på sidan som kan uppfylla alla dina behov för att ansluta till din iMac 27 "5k. Som Top prioriteter finns ofta USB-C till Lightning kabel för iPhone eller USB-C till Mini DisplayPort-adapter så att du kan ansluta din skärm från senaste generationen. Ljudet måste också alltid vara i ordning, så med en Avantree audition Pro Bluetooth headset du är också säker på trevligt ljud, oavsett om du sitter på jobbet eller hemma.

Vad kan jag ansluta till min iMac 27 "5k?

Din iMac 27 "5k levereras som standard med Ethernet, fyra USB 3,0, två Thunderbolt 3 (USB-C), SDXC-kortplats och hörlursingång. Detta gör att du kan ansluta de flesta enheter till din iMac 27 "5k, som de flesta använder USB idag. Där du kan behöva en adapter eller ett nav är om du behöver ha anslutna bildskärmar från tidigare generationer, antingen med Mini DisplayPort, DisplayPort eller HDMI. Här kan det vara en stor fördel att få en adapter som kan konvertera till USB-C, eftersom det är denna post som ger den bästa kvaliteten.

Vilken utrustning bör användas för iMac 27 "5k?

Här är många alternativ för att göra den optimala kombinationen för dig. Det kan alltid rekommenderas med en USB-C till Lightning-kabel för iPhone eller iPad, så du kan alltid Ladda och överföra mellan din iMac 27 "5k och din iPhonE. med en USB-C HDMI-docka och USB-C till USB-adapter du också få långt eftersom det ger dig extra portar av de mest använda, nämligen HDMI och USB. Om du vill ta det ett steg längre, så att du kan få den perfekta lösningen för kontoret, då Baseus USB-C Notebook Hub adapter är rätt val att ta eftersom det ger tillgång till de vanligaste hamnarna, även av äldre generationer, så du är täckt om du arbetar med H Ny utrustning eller en blandning av gammalt och nytt.